Noua Normalitate (Misu Croitor text)

Mesaje primite

Misu Croitor

09:21 (acum 2 ore)

către euIon
„Noua Normalitate” înseamnă de fapt obișnuința cu ideea că e „normal” ca guvernul să te știe când pleci, când vii, când și cât stai în casă, când ieși, când vinzi când cumperi, când stai aproape de prietenii tăi sau când și în ce condiții poți să călătorești.
 Semnul fiarei, care va fi un decret duminical(nicidecum  un microcip), nu poate fi lansat decât pe FONDUL UNUI astfel de CONTROL TOTAL AL INDIVIDULUI de către guverne. Pandemia e doar un pas. Pentru a te obișnui. Vor urma alti pași.  Pas cu pas. Guvernele lumii vor fi subordonate unui guvern mondial în mod oficial…  abia în FAZA FINALĂ. Mai pe surt, papalitatea va primi putere politică de a dirija guvernele lumii pentru „binele comun” al „Casei Comune” și în numele fraternității FAMILIEI MONDIALE.  Așadar,  fiecare guvern al planetei va primi directive de la papa, iar această putere politică o va primi chiar  din partea protestanților (cei cu simpatii papale) și care vor fi aflați la acea vreme în guverne… Personal nu cred că papa Francisc va fi „alesul” căruia i se va da această putere și stăpânire mare, din cauză că ideile liberale ale actualului papă(de stânga) a provocat din ce in ce mai multă neîncredere în rândurile protestante, dar și catolice.
Însă…
… un viitor papă(de dreapta) sau „mai de incredere”… și susținând mai vocal și mai deschis  valori creștine și pro-familie ar putea înșela lumea protestantă să îi ofere  putere politică asupra guvernării globale. Așadar, putere politică oferită  unui papă mondial…. pentru a rezolva „criza spirituală” a umanității provocată de ideologiile de gen(„ordo va chaos”…sau problema + reacție = soluție).
   Abia la final lumea va fi sub control OFICIAL, total și deplin  al unei singure persoane: papa de la Roma… care va introduce  „ordinea morală” pe planetă. În acest context va fi dat și decretul duminical ca un un lucru bun și venit din partea lui Dumnezeu pentru a respecta ziua de odihnă săptămânală.  Dar nu tot ceea ce se face în numele lui Dumnezeu vine de la tronul Său. Cel 10 porunci scrise de mâna Sa… lasă suficient de clar care este adevărata zi de odihnă.