CD
390 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Revin la cititorii acestui website fata de care ma simt obligat sa aduc noi informatii in aceste noi conditii in care se intampla evenimete noi dar nu surprinzatoare, stiind ca orice noua piesa pusa in joc da o noua orientare strategiei de intelegere a ceea ce se petrece in jurul nostru.
Asa cum Romania a fost asediata de evrei cu cereri de pasapoarte si cumparari de proprietati imobiliare tot asa se pare ca s-a intamplat si in Ukraina si Kazakstan.
Mai jos este un articol din 2018 care tocmai releva aceasta situatie.

 

NOUA KHAZARIE – KHAZARIA 2.0?
– Migrația evreiască planificată din Israel în Ucraina
Pam Barker – aug. 2018

Cercetările genetice care arată că evreii din Europa de Est provin într-adevăr din regiunea istorică Khazaria din Asia Centrală și nu Palestina au fost acceptate oficial. În mod curios, cu doar o lună înainte ca această știre să fie lansată în 2014, lovitura de stat susținută de Occident în Ucraina a izbucnit.
Doar o coincidență?
După cum observă primul nostru autor JC Collins, războiul din Ucraina a fost menit să-i izgoneasca pe ruși din Donbas și Crimeea.

Israelul pare să fi aruncat în cele din urmă prosopul pe ring.
O echipă de cercetători de la cele mai importante instituții de cercetare și muzee tocmai a emis un raport secret către guvern, recunoscând că evreii europeni sunt, de fapt, khazari. Rămâne de văzut dacă acest lucru ar duce la încă o propunere de revizuire a cuvintelor la „Hatikvah”. La prima vedere, aceasta pare a fi cea mai proastă veste posibilă, având în vedere insistența neobosită a prim-ministrului cu privire la necesitatea recunoașterii palestiniene a Israelului ca „stat evreu” și stagnarea negocierilor de pace.

Pe 16 martie 2014, “Times of Israel” a publicat un fragment puțin discutat intitulat Leaked Report: Israelul recunoaște evreii în khazari de fapt; Planul secret pentru migrația inversă în Ucraina. Articolul din “Times of Israel” este important deoarece, pentru prima dată, există o declarație semi-oficială a originii khazariene a evreilor din Europa de Est care au migrat în țara Palestinei și au stabilit națiunea lui Israel.

Această idee a fost promovată pentru prima dată de istoricul maghiar Arthur Koestler în cartea sa din 1976 intitulată „Al treisprezecelea trib”.
Koestler a suferit critici dure, iar cartea sa a fost ținta unei campanii masive de propagandă menită să-i discrediteze munca. Faptul că o publicație oficială evreiască discută acum un „raport secret” care promovează aceeași concluzie nu ar trebui să treacă neobservat de contingentul mare de savanți și istorici online.

Khazarii au fost un popor mongol-tătar care s-a convertit la iudaism în masă într-o perioadă tumultoasă din istoria Europei de Est. Înconjurat de ambele părți de religiile războinice – creștinismul și islamul, Imperiul Khazar sub regale Bulan, alege calea conversiei iudaice ca mijloc de a opri invazia de la oricare dintre vecinii săi mai mari.
În secolul al 11-lea, Imperiul Rus a cucerit Khazaria și a distrus orice posibilitate de stabilire mai mare a unei patrii khazariene / evreiești în Europa de Est.

Secole mai târziu, rămășițele khazariene au câștigat un nivel de răzbunare prin orchestrarea Revoluției bolșevice și uciderea familiei monarhului rus Romanovs.
Este probabil, dar nu ușor de dovedit, că, după moartea lui Lenin și ascensiunea lui Stalin, Uniunea Sovietică a intrat din nou sub controlul etnicilor ruși. Acest lucru a durat până la căderea Zidului Berlinului și prăbușirea completă a URSS, moment în care străinii i-au încurajat pe oligarhii care au contribuit la căderea economică a Uniunii au stabilit o dictatură industrială și de afaceri de facto asupra a ceea ce a rămas din Uniunea Sovietica.

Simon Dubnow a spus că avem dreptul să colonizăm Crimeea. Este în toate cărțile de istorie, Ukraina este cuibul askenaz. “Am vrea să ne gândim la ea ca la un fel de patrie-departe de casă, sau cea original. La urma urmei, Herzl a scris despre Țara Veche-Nouă, nu-i așa? Iar tranziția nu ar trebui să fie prea dificilă pentru coloniști pentru că, știți, ei vor ajunge să se simtă în continuare ca și cum ar fi pionieri: să experimenteze pericolul, să construiască locuințe noi, să poarte arme. Femeile pot continua să poarte eșarfe pe cap, iar mâncarea nu va fi foarte diferită de ceea ce noi am mănncat deja.”

Evacuarea colonistilor ilegali trebuie să facă parte din orice acord de pace cu palestinienii, dar mai întâi forțarea coloniștilor evrei să părăsească Palestina și apoi relocarea lor în Ucraina ar putea fi o încălcare a celei de-a patra Convenții de la Geneva. Vom vedea ce are de spus CPI despre acest lucru. Și dacă ei cred că acesti colonisti pot fi și mai fericiți în Ucraina decât în Cisiordania, atunci asa sa fie.

Iar Khazakhstan, o țară mare aflată la o oarecare distanță de estul Ucrainei, a dezvoltat relații cu Israelul de la prăbușirea Uniunii Sovietice în jurul anului 1990, relații pe mai multe fronturi cheie. Astana, capitala sa situată în nord-estul îndepărtat al țării, a suferit un boom de construcție cu monumente cheie având un caracter puternic masonic.

În mod ironic, națiunea Israel a stabilit legături diplomatice cu fostul stat membru al Uniunii Sovietice Kazahstan în 1991, împreună cu altele, cum ar fi Georgia. Relația dintre Israel și Kazahstan a crescut într-un ritm constant și include coordonarea pe linii politice, comerciale, economice, de apărare și de informații.

De la ascensiunea lui Vladimir Putin în Rusia și arestarea și expulzarea oligarhilor, a avut loc un exod al etnicilor ruși din Kazahstan înapoi în patria mamă. Această migrație a inclus medici ruși, profesori, oameni de știință și alți membri proeminenți ai societății. Ca atare, Israelul a oferit Kazahstanului o creștere a expertizei evreiești în aceleași domenii în care relațiile se înăspresc și mai mult.
În plus, 25% din petrolul Israelului provine din Kazahstan. Acest lucru urmează să crească substanțial în următorii ani, pe măsură ce Israelul se va afla în continuare izolat diplomatic și va fi forțat să renunțe la Cisiordania și, eventual, la Fâșia Gaza pentru a potoli presiunea internațională. Coloniștii din aceste zone au început deja să migreze în Kazahstan, dar nu în ritmul anticipat al migrației în estul Ucrainei.

Pe măsură ce relațiile tensionate dintre Rusia și Kazahstan cresc, iar bazele militare de pe ambele părți ale frontierei sunt întărite, lupta pentru controlul Estului Ucrainei continuă în liniște, fără prea multă acoperire în mass-media occidentală. Acest război este menit să îndepărteze majoritatea etnică și rusă din estul țării – o regiune care a alcătuit o mare parte din Imperiul Khazar cu o mie de ani înainte.
Când harta vechiului khazar este suprapusă peste o hartă modernă a Europei de Est, putem vedea în mod clar importanța Ucrainei și Crimeii, precum și a altor zone de tensiune și război din trecut, cum ar fi Georgia.

Având în vedere inevitabilitatea unui stat palestinian, necesitatea de a reloca coloniștii din Cisiordania și Fâșia Gaza în Ucraina devine o problemă extrem de importantă. Această migrație a fost inițial menită să încarce Crimeea cu migranți evrei, dar mișcarea rusă de a anexa Crimeea prin mijloace diplomatice oficiale a provocat o reajustare a strategiilor.

Presiunea care se acumulează de-a lungul granițelor Rusiei din partea NATO și a finanțatorilor evrei occidentali, cum ar fi George Soros, intenționează să înființeze o nouă Khazaria, care va fi mai mare decât cea originală și va încorpora națiunea Kazahstanului. Rămășițele vechii Khazaria lucrează la acest obiectiv din interiorul națiunilor israelului, Ucrainei, Poloniei, Georgiei și Kazahstanului.
O nouă capitală numită Astana a fost înființată în Kazahstan pe 10 decembrie 1997. Aceasta capitala este în construcție și a contribuit la un boom masiv al construcțiilor în regiune. Acest nou oraș futurist este plin de simbolism masonic și “new world religion” desene sau modele. Deși a zburat relativ sub radar de mulți ani, există o cantitate surprinzător de mare de informații disponibile despre construcția Astanei.

Instituirea unui sistem de guvernare one world, inclusiv politic, economic și religios este visul elitei financiare kosher si faptul ca se prevede ca centrul acestui
nou regim sa fie in Astana este atat justificat istoric si simbolic dar si geographic tangential cu Ukraina levoviana.

Nota:
Articolul este scris in 2018 deci inainte de revolutia colorata din 2022 din Kazakstan, cand rusii care stiau proiectul sionist au curatat teritoriul de retelele masonice ale Noii Ordini Mondiale. Asa ca acum ultima sansa a sionistilor este sa pastrze Ukraina cat mai mare chiar si fara Crimea, pierduta si ea rusilor.

Sursa: http://www.europereloaded.com/khazaria-2-0-planned-jewish-migration-israel-ukraine-first

Traducerea si Nota de: CD