Shadow
39 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.120.171.184

 

Pretul tradarii …
Pentru declararea holocaustului Traian Basescu si familia lui a primit imunitate in fata legii si pentru asa ceva mai bine de 66 de dosare penale pe rol au fost inchise unul cate unul. Astazi Ioana Basescu asteapta anularea sentintei de condamnare la cinci ani de puscarie din cei 14 ani pe care trebuia sa-i primeasca in cartel politic si intr-o complicitate media de speriat pentru ca nici un ziar nu pronunta nici macar un cuvant de anularea sentintei.
Pretul tradarii pentru Traian Basescu a fost in milioane de euro furati de la statul roman atat de el cat si de copiii lui pentru care nici unul nu raspunde in fata legii. Dupa cum am vazut pe propia piele statul israelian are controlul total pe justitia din Romania pentru care nici unul nu raspunde in fata legii si sentintele lor se anuleaza. Astazi fiica lui Traian Basescu locuieste intr-o vila ,,oficial” de un milion si jumatate de euro si neoficial poate sa ajunga si la 15 milioane de euro pentru ca nimeni nu stie ce e inauntru, conduce o masina de 300000 de euro ,,oficial” , e propietara pe sute de hectare de pamant arabil si e multimilionara in auro – in momentul de fata nu stie nimeni cati bani are neoficial in tara si in afara tarii….
Traian Basescu conduce un sistem de crima organizata pentru care nu se justifica anularea sentineti pe Ioana Basescu si pentru care parlamentarii romani ar fi trebuit sa alcatuiasca o comisie parlamentara de anchetare a abuzurilor si avocatul poporului sa-i trimita in judecata. In acest sistem de crima organizata am trecut si trec prin presiuni la nivel de crima zi de zi , am fost atacat la munca in folosul comunitatii cu cei de la probatiune de fata si s-a acoperit totul , am avut batausi MMA in firmele mafiei lui de milionari de unde de abia am scapat de moarte si am fost batut de multe ori.