Referitor la anumite planuri geo-politice absconse , pentru un exod spre alte meleaguri al evreilor din Medinat Israel , in cazul unei suprapopulari , a unei catastrofe , a unui potop , foamete sau al unui pericol militar , cum ar fi un atac extern masiv , consider ca exista suta la suta . Evreii au fost tot timpul pro activi , dar nu am participat eu in corpore la sedintele Knessetului sa fi auzit asa ceva si nici nu am vorbit cu vre-un politician care sa-mi fi destainuit de asemenea planuri ,dar evreii din intelighentie discuta non stop si sunt preocupati de aceste posibile scenarii .Face parte din framintarile sociale evreiesti . In comparatie cu alte popoare , evreii snt extrem de sofisticati , nu degeaba exista sentiment de superioritate la evrei , deoarece chiar sunt superiori . Evreii discuta si pun la cale tot soiul de scenarii mai tare ca la Hollywood .
Fara dorinta de insulta dar alte popoare sunt inferioare evreilor , deoarece sunt captive intr-o dogma eclesiastico-civila la care nici macar nu considera ca ar exista posibilitatea ca dogma sa fie frauduloasa si sa caute vreo alternativa sociala .
Majoritatea evreilor i-au in considerare ca dogma lor religioasa sa fie frauduloasa ,i-au in considerare posibilitatea ca palestinienii sa aiba partea lor de dreptate in conflictul referitor la revendicarea drepturilor de posesiune asupra teritoriului de la Mediterana la Iordan si multe alte indoieli …..Evreii nu sunt prosti ca sa creada ca vreo revendicare sau pretentie ar fi perfecta juridic . Ci numai cauta justificari si dovezi in permanenta in favoarea revendicarilor lor . Mi se par geniali ! Geniul este ca o arma , depinde la ce-l folosesti !
Referitor la Holodomor , genocidul a fost executat sub coordonarea lui Kaganovici si Postyshev doi evrei ashkenazi , cozile de topor ale lui Stalin, responsabili de confiscarea grinelor de la taranii rusi din UKraina si infometarea lor . Am citat din cartea „Recolta jalei ” pag. 241 (” Harvest of Sorrow, p. 241.)
Parca si numele lui Kaganovici , fiul Kagalului , era predestinat ,intrucit in U Kraina , institutiile comunitare evreiesti purtau numele de Kagal .
Ceea ce pentru un goi nu reprezinta mai nimic , pentru un evreu este un soi simbolistic de incriptare si comunicare a diverselor mesaje si revendicari comercial teritoriale . La capitolul asta valahii sunt total in intuneric , deoarece si dascalii lor au fost in intuneric , sau poate ca sunt genetic mai prosti …Nu doresc sa insult ci sa marchez aceasta situatie de facto , care ,la unii ar putea fi remediata ….A nu se cadea in extrema si euforie evreiasca si a se crede ca totii evreii ar fi genii , nici vorba ,au si evreii imbecili si prosti cu duiumul …….