Rețineți, România a dus război separat, nu a fost sub nemți.”
No issue detected

James M2 hours ago
.
auzi ce zice autorul , ca Stalin avea 20.000 tancuri doar in centrul Europei.
Pai si de unde crezi tu ca avea stalin asa ceva, cand URSS era un stat centralizat, ocupat militar de Hitler pana la portile Moscovei, si aproape jumate din teritoriul industrial al URSS-ului?

unde erau aceste tancuri in 1941 la invazia URSS-ului de catre Hitler? nicaieri, va spun eu unde: in fabricile americane. Americanii l-au inarmat pe stalin pana in dinti, cu Jeep-uri militare, tancuri, incaltaminte, imbracaminte, folosind rute din Siberia si Iran pe mare si pe uscat.

URSS era total epurat de Stalin si Beria NKVD si trimis in totalitate in Siberia in lagare! URSS nu avea elita, nici generali in 1941, nici armata, ci doar o hoarda mongolo barbara, capabila sa se predea la primul glont!

Centralizarea URSS, colhozurile, si ura fata de comunisti era enorma in URSS in 1941. Hitler a intrat pana in Stalingrad si Moscova ca in branza, folosind viteza a 3-a fara oprire, si fara sa fie deranjati!

Armata Romaneasca si Germana luau divizii intregi prizoniere. Astfel erau ostasi ai Armatei Romane , grupati cate 5,6 intr-o formatiune care luau cate 120 de soldati rusi in prizonierat, atat de disperati sa se predea erau rusii in 1941! Nici nu doreau sa lupte pentru comunisti!

Doar evreii si partizanii NKVD-ului fanatizat luptau cu inversunare!

S-a facut studiu ca nemtii au impuscat MAI PUTINI soldati URSS or rusi, decat a impuscat NKVD-ul comunist pe front pe la spate! daca un soldat rus era prea beat, era imediat impuscat. Daca un soldat rus refuza sa violeze si facea plangere la comandament, era impuscat pe loc de NKVD_ul mongoloid si tatar.

Daca un soldat rus dorea sa fuga de pe front era impuscat pe loc, sau daca facea o gluma sau vorbea ce nu trebuie.

Deci 22 milioane rusi morti in al 2-lea razboi mondial? majoritatea impuscati de NKVD nu de Hitler.

Si este raport si studiu oficial.

In ceea ce priveste violurile, americanii au facut multe violuri pe front. La Regensburg in BAvaria au violat in grup 6000 de nemtoaice, mai ales de catre afro-americanii din armata USA.

Dar despre violurile americane nimeni nu zice nimic! vina o arunca doar pe rusi.