Ne vom întoarce acasă !

2018-02-11T21:34:15+02:0011 februarie 2018|Textele altora|

Revolta unei familii de români din Belgia, după ce fetița lor de 7 ani a venit acasă cu un desen explicit sexual: Ne vom întoarce în glia noastră, înapoiată, ca să trăim frumos! Nu pot vinde copilăria lor pentru niște bani în plus

FacebookTwitterg+Email
Nu mai este un secret că în școlile din Vestul Europei Educația sexuală este o materie obligatorie. O familie de români stabilită în Belgia s-a confruntat cu dura realitate în momentul în care fetița de 7 ani, elevă în clasa întâi, a venit acasă cu un desen ce exemplifică cum sunt aduși pe lume copiii. Asta se întâmplă înainte ca elevii să învețe alfabetul, să învețe să citească sau să facă adunări și scăderi.
„Este halucinant!! Este strigător la Cer! Mi s-a răscolit toată ființa mea! Mi-e greu să transpun în scris revolta pe care o trăiesc și gravitatea lucrurilor. Clocotesc! Trăiesc în Occident de mulți ani, există și părți bune aici, dar există o libertate mai mult decât este posibil. Lor li se pare normal, chiar firesc, ca unui copil de 7 ani să i se spună despre spermatozoizi, ovule, cum se fac copiii..”, scrie Corina Elena pe Facebook.
Mama fetiței a dezvăluit că cea mică i-a descris și în cuvinte ceea ce a desenat, dar nu a putut afla o explicație din partea învățătorului pentru că există căi de comunicare între părinți și aceștia.
„Sistemul școlar din Occident presupune ca bariera dintre părinți și școală să fie foarte ridicată, aproape inaccesibilă, doar în cadrul ședințelor cu părinții poți vorbi cu ei. Există un caiet de corespondență între noi și învățători prin care putem comunica cele de trebuință neapărată. No phones calls, no text messages. Nu am acces la ce studiază concret zi de zi. Copilul nu spune tot ce face, nu explică bine, e nițică beznă prin subiect”, a mai spus mama.
O altă întâmplare a avut loc de Haloween, când românca a refuzat să-și costumeze copilul, chiar dacă școala a făcut presiuni uriașe.
„S-au minunat când am refuzat, în numele religiei noastre, să deghizam copiii de Haloween. Au insistat și în scris și telefonic să mi las copilul la carnaval, pentru că este frumos, m-au șantajat și emoțional, spunând că fetița mea va suferi, pentru că va fi singurul copil nedeghizat, care nu primește rol în povestea lor (Harry Potter) și se va simți exclusă etc etc. Evident că nu m au convins, nu sunt chiar atât de slabă de înger. În acea zi ne-am distrat acasă, n-am trimis o la școală. Iar copilul n-a avut nicio problemă că n-a fost”.
În final, Corina Elena spune că va reveni în România, acolo unde „ne vom distra frumos, așa cum și noi am facut-o la vremea noastră”, chiar dacă, mai spune aceasta, diferența între țara noastră și Occident este de 50 de ani.
„Nu pot vinde copilăria lor pentru niște bani în plus. Copilăria copiilor mei este fără preț! Vă plângeți că suntem înapoiați? Uite ce câștigați când avansați! Prețul unui trai mai bun în Occident este mult prea mare pentru valorile cu care te alegi trăind în el. Occidentul fură! Fură libertatea copiilor, fură copilăria copiilor, indeferent al cărei nații sunt! Nu mai există nimic normal în Occident! Cei 50 de ani de evolutie au acoperit orice urmă de normalitate. Iar ei nu își mai dau seama de lucrurile astea pentru că le au moștenit și ei din generație în generație și au crescut așa, considerând că anormalul nostru este perfect normal. Ba chiar invers, tu, cel care încă ai crescut și te au crescut părinții și bunicii frumos, cu simțiri, ceva valori, ceva principii, ești văzut anapoda de ei. Cum adică în numele religiei nu lași copilul la deghizat? Cum, că avem multe religii în școală, dar nu se opune nimeni. Păi nu, pentru că nu sesizează pericolul, nu li se pare nimic anormal”, a mai spus Corina Elena.

3 Comments

 1. radu Stefan 12 februarie 2018 la 1:23 pm - Raspunde

  Bine ca isi au inca copiii cu ei !!!
  Sa fie fericiti !
  Cunosc cateva familii de romani care locuiesc la marginea Bruxellesului care isi duc cu metroul si isi aduc zilnic copiii de la scoala caci DISPAR COPII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  DISPAR SI COPII MARI, ADOLESCENTI, NU DOAR PRICHINDEI, TOTI SUNT KIDNAPATI DE PE DRUMUL LA SCOALA SAU DE LA SCOALA SPRE CASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ASTA NU-I GLUMA !!!
  E DE GROAZA !!! .
  VORBIM DE OAMENI FOARTE SERIOSI AICI !

 2. Xxx 11 februarie 2018 la 10:43 pm - Raspunde

  Ne-a ajuns blestemul lui Ceausescu !

  • dans 12 februarie 2018 la 7:12 pm - Raspunde

   el stia sracu care-i treaba, ca se bagase in loja P2. Nici nu putea sa spuna pe fata ce ner asteapta, ca era inconjurat numai de napirci. Mai rau a fost ca s-a cramponat de putere. Tot nu inteleg cum de am trecut din parohia rusilor in aia a papei….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top