Iohannis.docx4/ 5

Iohannis, un actor grăbit

PAUL HITTER / ȘTIRI, POLITIC / Publicat: Marţi, 07 februarie 2017, 14:35

Domnule Iohannis, eu nu v-am susținut din prima clipă. Nu ați demonstrat decât osuficientă scârboasă și lipsa dialogului încă din 2014.Nu ați intrat în dialog cu Victor Viorel Ponta, sau puiemonta cum râdeau măscăriciidumneavoastră propagandiști. Totuși, ați fost lăsat să preluați președenția, chiar dacă dupăun nou scandal la alegeri, diversiune Facebook + Diaspora.De atunci se simțea adierea SRI în spatele pardesiului dumneavoastră, pe care cu mareaplomb îl lăsați în mâna ofițerului SPP mai apoi.Ați avut parte și de miting de instalare, unde altundeva decât în Piața Universității –revoluționar adevărat și Domnia voastră, nu? Pe atunci nu purtați încă geacă roșie!Nu a protestat nimeni, deși aproape 50% din cetățeni nu v-au votat, nu v-au plăcut. Nu v-am deranjat prea tare. Am așteptat, așa cum numai Românii știu să o facă, am înghițit, am tăcut, doar și dumneavoastră tăceați. Atunci nu am înțeles tăcerea. Am crezut că așa este felul dumneavoastră…tăcut. Fapte nu vorbe, am crezut noi. Fapte pentru poporul Român. ne-am înșelat!

Tăcerea dumneavoastră nu însemnă decât aroganța pentru cei care nu vă aprobau. După vacanțele prelungite la Stăpânul Obama, la Stăpâna Merkel, bineînțeles alături de Doamna Carmen, ați revenit cu picioarele pe pământ într-un moment de tragedie națională. Pe atunci încă vă jucați totuși bine rolul trasat de servicii. Atunci ați dat primul semnal: a trebuit să moara oameni. Am înțeles, nu prea vorbiți limba Română. În Germană tradus: Menschen mussten sterben. Cred că în Germania pentru asemenea cuvinte ați fi avut revoltă națională. Noi nu prea știm germana, așa că, ați creat o revoltă națională pentru a avea „Guvernul Meu”. L-ați avut. A fost o nouă tragedie națională. Cu personaje de paiantă din care amintim: Dacian Cioloș, Doamna Prună, Vlad Voiculescu…etc. etc. etc.

Îi știm cu toții pe iluștrii necunoscuți, dar girați de Doamna Pralong pe filiera Soros. Girați și de toate ONGurile din România, pentru că nu-i așa, noi nu știm cum e cu Democrația, trebuie să ne învețe alții. Când s-au strâns semnăturile pentru Coaliția Familiei, deja începeați să fiți doar președintele unora dintre Români. Că doar 3 milioane de idioți, nu reprezintă nimic pentru Domnia Voastră. Niște plebei, cine să îi bage în seamă? Propaganda din ziare: 22, Dilema,Observatorul Cultural, funcționa la maxim. Ah, și Rareș, eternul Rareș Bogdan. Ah și clica de la București, clica de „intelectuali”, toți vă pupau în băs, obișnuiți de pe vremea lui
Băsescu.

Că doar de la dreapta curge cu bani pentru acesti neo marxiști, bani sau favoruri.Pentru ca să avem liniște. Poporul să stea liniștit la „locurili” sale. primăvară la Primării, a fost primul semnal. Primul semnal că oamenii României, talpațării, nu mai „pune botul” la, mă scuzați…”vrăjeală” Domniei voastre, ah pardon, apartidului Domniei voastre, PNL. Acel PNL infiltrat cu PDL.

Apropo, eu, cel care scriu textul am fost PNList. Nu mai pot. Pute la Domnia voastră la partid. Pute a Turcan. La primării deci, o luarăți în bot. Panică, dar nu așa mare, încă mai sperați. Pe Facebooktotul mergea ca uns. Tinerii pe care vă bazați luau la miștouri naziste pe toți cei caregândeau altfel. Nimeni nu a fost cruțat: bătrânii, săracii, handicapații, ortodocșii, penalii.Da Domnule Iohannis, au votat cu penalii până și la primarii, pentru că ne-ați adus în halul ăsta. Să fim penali. Pentru că nu tot poporul lucrează – lucrează? Sclavagește în Pipera. Și nu tot poporul este PNL-PDL, nu toți au firme și combinații, nu toți au 6 case, sau facafaceri cu pădurile României cum faceți Domnia voastră cu austriecii de la Schweighofer.

Propaganda imbecilă de pe Facebook, cea care învrăjbea tinerii împotriva părinților, pe cei de la oraș împotriva celor de la sate. Privații contra bugetarilor, și pe toți împotriva pensionarilor. Sunt încă milos…trec peste scandalul cu bebelușii care mureau pe capete. Trec și peste Hexi…ca să nu vă iau la bani mărunți. Și surpriză. Nu a ieșit Hillary. Vai ce panică! Domnul Klemm, care ne explica cum e cu democrația, intrase ca struțul cu capul în pământ.

11 decembrie, a fost o zi de coșmar mai Klausică. Așa ceva cred că nici în cele mai negre vise nu îți imaginai. Cu tot cu Cioloș, cu infuzia SRI numita Nicușor, cu Clotilde, cuGhorghiu – cea care făcea clipuri despre hoții din PSD care fură sandvișurile copiilor, cutot cu DNA- devenită de ani buni instrument de Poliție Politică, cu Kovesi- Cucuveaua Șef,cu Coldea care devenise deja cam „cold” (rece) în limba engleză. Adevărul este că a fost panică în sistem.Până și minionul șef, Rareș Bogdan era scos din toate mințile posibile și imposibile…desigur mai mult de teama de a-și pierde salariul de la datornicii Realitatea TV.

Omul simplu, nu cel de pe Facebook, căci pe Facebook dacă ești pro PSD, sau pui la îndoială realizările mirobolante și inexistente ale guvernului Cioloș, ești ostracizat, umilit, scuipat virtual, omul simplu, a tăcut pe Facebook, dar a pus ștampila. Bravo, ați reușit să fiți proști! Și din 11 decembrie a început cea mai josnică operațiune de dezbinare a acestui și așa, amărât popor.

Întâi cu Sevil, ba că e, ba că nu e, deja o scoteați teroristă Hamas. Știm,vă plac teroriștii dar doar cei aprobați de sistem. Cei de la Colectiv, sau cei de la Isiseventual, deghizați în cetățeni onorabili ai Uniunii Europene. Deja începeați să fițipreședintele „poporului meu”. Se pare că aveți niște jucării în România. „Guvernul meu”,”Poporul Meu”, și cu noi, ceilalți cum rămâne domnule Președinte?

Ajungem acum la subiectul zilei. Protestele. Știm că aveți într-adevăr, „poporul dumneavoastră”. Un „popor” captiv. Captiv între zidurile corporațiilor pe care atât de multle iubiți. Captiv în amintirea mișcărilor din 2012- Roșia Montană – altă combinație dubioasă a sistemului pe care l-ați moștenit. Captiv în lozinci de acum 30 de ani – 30 de ani? Vă dați seama? Jos Iliescu! Jos Comunismul…asta în timp ce ei trăiesc în cel mai idiot comunism posibil, cel corporatist. Oameni care nu sunt oameni atunci când sunt singuri, ci doar în grup. Ne subestimați domnule Iohannis, știm toată rețeaua, ONGurile, străinii care vin aici să facă bani și să – mă scuzați, să ne f** conaționalele.
Noi? Și cu banii luați și f*** în fund. Dar știm, acest aer European ne îmbată rău de tot.

Într-adevăr, trist, a trebuit să fie Ghiță. Da, da, Sebastian Ghiță, el v-a dat în fapt, nu, nu pe dumneavoastră, știm, sunteți prizonierul sistemului. SRI vă are sub talpa sa, DNA vă are sub talpa sa, pentru că nu-i așa, sunteți PENAL și dumneavoastră, și doamna Carmen. Ați așteptat prima greșeală a PSDului ca să săriți la jugulară. Așa v-au învățat băieții. Le țâțâie cururile, că ăștia de la PSD de data asta nu glumesc. Firea dezăpezește bine, și PSD dezăpezește multinaționalele de banii pe care îi fură de la noi, din țara noastră.

Aici e buba.Banii. Fonduri reduse la SRI, ce crima! TVA scăzut, ce va zice Europa? Bani pentru salarii, pensii. Ce tragedie! Poate se răscoală sclavii din multinaționale și își dau seama că aceeași poziție pe care lucrează ei aici pentru 600 de euro, în Germania este remunerată cu 3000 de euro. Uf! Panică, Panică, Panică! Cum facem? Păi facem așa… apelăm la „societatea în civil”. Hai că se poate. Hai cu placa veche, EI VS NOI. Hai cu corupția. Hai cu batjocura. Bătrânii, asistații, săracii. Jos cu ei, să moară! să îi dăm iar cu împărțeala. Tinerii care „țin în spate” un popor de pensionari. Tinerii care știu ce vor, fac, uite domnule, formații, Vama Veche, Tudor Chirilă, Cărtărescu,oamenii de bine, de „bună credință”! Uite ce frumoși sunt!

Ce protest frumos! Cu portocale, banane, vitamine, sucuri, apă, ceaiuri, cafele, toate din Solidaritate, nu? Și total dezinteresat, nu?Doamne, eu asemenea protest chiar nu am mai văzut. Miroase a Soros domnule președinte al „Românilor Dumneavoastră”.

Oricum sunteți puțini. Foarte puțini. Puteți umfla cifrele cu televiziunile, dar sunteți foarte puțini. Și dacă ajungeți la acel milion pe care PSD îl vehicula, tot puțini sunteți. Rămânem restul. Nu vă credem. Puteți să aduceți și lasere, și artificii, puteți să și câștigați, încă o dată, și de data asta, să câștigați cu „manevra” din nou, tot acolo vom fi. Cred că dacă vom lovi noi, vom lovi rău. Puteți să ne omorâți. Puteți
să ne șantajați, nu vom dispărea.

Știm, sunteți speriați, încercați toate metodele, ultimele metode. Să vă dau niște citate. Fără nume, pentru că oamenilor le este frică. Așa ne-ați adus, ne este teamă să vorbim domnule Ceaușescu Klaus Werner Iohannis.”au ajuns tinerii să sprijine fosta/actuala securitate e ceva de nedescris. și exact cum tatălui meu îi era frică să spună prietenilor că nu e ok ce face Ceaușescu, așa îmi este mie frică să spun că sistemul securist de acum conduce și vrea să ia din nou puterea nedemocratic au ajuns pe 35000 de mp să spună că stau 8 oameni deja prostia e la un înalt nivel.

azi am desenat la birou un metru pătrat și am intrat 3 oameni îngrămădiți sunt total dezamăgit de cât de ușor sunt manipulați cei de vârsta noastră și mai e ceva ce m-a frapat mesajul tinerilor e pușcăria și zgomotul cătușelor” Vă place Domnule Președinte al poporului Dumneavoastră? Știm tot ce faceți. Vestea proastă este că ați reușit să ne treziți. Nu pe minionii cu intenții bune, sclavii fericiți pentru o bucată de Nutella de la corporație, și o vacanță la all inclusive, ci pe noi, Românii adevărați. Sincer, e de belea. Că noi suntem puși pe glume, dar nu e de glumă cu noi.Luați-o cum doriți, nu ca amenințare, ci așa ca pe un sfat. Poporul Român este capabil de jertfa de sine. Dumneavoastră ne prezentați niște „tineri frumoși”, dar ei nu mai sunt „noi”.Ei sunt altceva. O relatare sinceră, tot fără nume pentru că Ceaușescu sunteți – de la proteste – și după cele fără nume vor apărea cele cu nume – vă asigur: „Am fost și eu cu soața să vedem ce e cu protestul asta. Deh e cel mai mare oraș protestatar după București și ce am văzut. O mare foarte eterogenă de oameni de toate vârstele, straturile sociale și nivelele intelectuale. După ce se face o plimbare mai lungă așa prin oraș la revenirea în Piața Unirii cei mai vocali erau uniți salvamiștii cu eternul”Uniți salvăm toată România” degrabă bătători de peturi în asfalt cu tot cu petricelele dinrecuzită în peturi, mai erau unii care băgau selfiuri, alții erau pe telefoane în grup, la unmoment dat unul striga la toți „ba intrați iute pe pagina la Moise Guran că e un îi aici un sondaj . Intrați și răspundeți”. După care un nene mai afumat fie de buruieni fie de alcool guiță ceva în niște boxe „haideți să facem atmosferă, să socializam”. La care nu am putut să nu mă întreb ce e, demonstrație sau clubing? Acesta fiind momentul în care am părăsit manifestația atât noi cât și mulți alții. Pe traseu tineretul revoluționar fie a umplut barurile de pe centru și își trăgeau sufletul la un ceai (alcoolul era interzis în ziua aia) povestindu-și faptele de arme, fie a mers către cămine. Evident că și noi am băut un ceai să ne mai încălzim . Apoi în drum spre casă alte grupuri se îndreptau către cămine iar alții se urcauîn mașini și plecau. Cel mai tare m-au uimit unii care cu toată recuzita, steaguri, vuvuzeles-au urcat într-un A8 ăștia cred că erau microbiști. Și evident au urmat și întrebările între mine și soție: Ăștia știu pentru ce demonstrează? Știu ce conțin ordonanțele?
Au smartfoane, au gugălit puțin să vadă ce conțin ordonanțele alea? Nici eu nu am făcut-o, e drept că mă cam depășesc treburile juridice. Dar na, dacă aperi o poziție trebuie să fii informat și documentat mă gândesc

„În final, domnule Președinte al „Lor”, nu merge cu noi, chiar dacă vă iese și de data asta. Ne-ai păcălit în 2014, ne-ai ars frații, prietenii, fii, fiicele la Colectiv, ți-ai pus Guvernultău, nu ți-a ieșit, lasă-ne Dom Președinte, lasă-ne liniștiți, încearcă să fii de-al nostru, căci altfel nu te vom uita în vecii vecilor. În încheiere, unde e geaca Roșie? Azi am fost alături de 3000 de oameni la Cotroceni. E adevărat, oameni simpli, nu cei care îți sunt comozi ție.Ți-au cerut demisia! Parcă spuneai că asculți de „vocea străzii”, nu? Ne-ai auzit? Dacă nu, venim și noi mai mulți! Mult mai mulți decât Minionii de la Victoriei. În final, ca să îți demonstrez cât de penibili sunteți, îți las această poză amintire, în care minionii tăi mulțumesc ambasadelor care îi, vă, te susțin, și îți urlă: Libertate!