DOLIU ÎN MIȘCAREA NAȚIONALISTĂ DIN ROMÂNIA
Partidul România Noastră anunță cu multă durere trecerea la cele vesnice a lui Petru Florin Oproiescu, președintele Organizației Mureș a PRN, membru al Biroului Permanent National, și desigur președintele Uniunii Vatra Românească. 
Petru Florin Oproiescu s-a stins din viață, astăzi, joi, 11 octombrie 2018, la vârsta de 64 de ani ( s-a născut la 17 iunie 1954) după o grea suferință.
Prin decesul lui Petru Florin Oproiescu dispare ultimul dintre cei trei corifei ai Vatrei Românesti care în martie 1990, la Târgu Mureș, au construit un zid împotriva iredentei maghiare ce încerca o lovitură de forță în vederea alipirii Ardealului la Ungaria.
Petru Florin Oproiescu, acest an, 2018, la Târgu Mureș, în preajma zilei lui de naștere, la 13 iunie, împreună cu dl. dr.Gheorghe Funar, președintele Partidului România Noastră, a format polul naționalist. Cu ocazia acelei întruniri, printre altele, a afirmat, știind că este bolnav de cancer, că obiectivul lui cel mai important este să trăiască pentru a vedea înfăptuită unirea fortelor nationaliste din țară, iar Partidul România Noastră să intre în Parlamentul României. 
Mostenirea pe care Petru Florin Oproiescu o lasă naționaliștilor români este dorința sa pentru o Românie întregită, independentă, puternică și prosperă.
Dumnezeu să-l odihnească!
Biroul Permanent Național
al Partidului România Noastră.
Fotografia postată de Partidul România Noastră.