CD
889 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
AMERICANII SUNT CRIMINALI NEBUNI
de Larry Romanoff

Partea a III-a

Liderii marilor State Unite ale Americii, atât bărbați, cât și femei, și acei paraziți din Statul Adânc care îi controlează, au fost în mare parte furunculi purulenți pe fața unei lumi frumoase.
Pe ce bază puteți respinge afirmația că atât de mulți dintre acești bărbați și femei au fost nebuni criminali?

Când proiectați un embargo alimentar împotriva unei națiuni care se confruntă cu o penurie de alimente și urmăriți zeci de milioane mor de foame, dacă acesta nu este rău pur, atunci care ar fi?
Când instituiți sancțiuni economice puternice asupra unei națiuni mici și neajutorate, înrobindu-i într-o sărăcie perpetuă, ca răzbunare pentru rezistența lor la jefuirea și jefuirea voastră, dacă asta nu este rău, atunci care ar fi?

Când răsturnați guvernul legitim al unei națiuni și instalați un dictator psihopat brutal pentru a obține supunerea și violarea unei națiuni și a resurselor sale, dacă asta nu este rău, atunci care ar fi?
Când te angajezi în tortură și exterminare angro a civililor într-o țară nevinovată, dacă asta nu este o nebunie criminală, atunci care ar fi?

Ne întoarcem acum la instituțiile și corporațiile americane, o sursă primară a psihopaților necesari pentru a popula Casa Albă și Congresul, Departamentele de Stat, Apărare și Comerț.
De pe vremea corporației (evreiești) britanice din India de Est a lui Rothschild, directorii multinaționalelor au avut mai mult sânge pe mâini decât majoritatea generalilor-maiori.

Casa Albă, Congresul și armata americană nu au fost atât de puternic populate de sociopați, psihopați și ucigași însetați de sânge din greșeală.
SUA au încorporat în guvernul său cel mai lung șir neîntrerupt de ucigași fără remușcări din istorie, mulți dintre corporații importante unde au primit pregătirea practică. Liderii Americii au fost în mare parte corupți până la miez, oameni pentru care viața umană nu are valoare sau sens și pentru care banii și puterea sunt totul. În cea mai mare parte, toți au fost, așa cum a scris cineva, „oameni ciudați, fără suflet, adoratori ai Satanei”.

Va fi șocant pentru mulți cititori să realizeze că malignitatea sociopată care pătrunde pe coridoarele de putere ale guvernului american este împărtășită de liderii corporațiilor multinaționale americane. În lumea corporativă (și adesea cea instituțională), tendințele maligne cresc în relație directă cu rangul și responsabilitatea, cu caracteristici antisociale, psihopatice și sociopatice din ce în ce mai pronunțate la nivelurile superioare, promovarea devenind din ce în ce mai imposibilă fără aceste tendințe.

Deși există excepții, directorii de conducere ai marilor corporații sunt în mod fundamental criminali patologici, sociopați aroganți conduși de lăcomie.
Luați în considerare Donald Rumsfeld și Dick Cheney, respectiv secretarul apărării și vicepreședintele lui George Bush, doi dintre cei mai sălbatici și maligni oameni care au blestemat vreodată acest pământ.

Rumsfeld a fost la un moment dat președintele companiei farmaceutice Searle, iar Cheney CEO-ul Halliburton Oil Well Services. De unde crezi că aceste două staruri pustulente ale vieții politice americane și-au dobândit talentul de ucigași patologici? Cum vă imaginați că au fost induși să conceapă și să construiască cea mai mare rețea de centre de tortură din istoria lumii?
Crezi că s-au alăturat guvernului SUA și au fost atât de corupti de experiență încât au devenit nebuni criminali?
Știi că asta nu a fost o întâmplare. Rumsfeld și Cheney au fost psihopați și ucigași în masă cu mult înainte de a deveni șefii „cei mai mari democrații din lume” și au fost apreciați de guvern tocmai datorită acestor „talente”. Nu li s-au acordat locuri înalte în guvernul SUA, în ciuda tendințelor lor criminale, ci din cauza acelor tendințe. Din acest exemplu de sute pe care le-aș putea cita, puteți începe să apreciați malignitatea sociopatică care pătrunde și este împărtășită atât de coridoarele de putere ale guvernului american, cât și de cele ale multinationalelor americane.

Aș adăuga la aceasta o perspectivă câștigată din expunerea îndelungată la lumea corporativă, că tendințele sociopatice cresc în relație directă cu treptele de pe scara corporativă. Adică, cu cât un bărbat (sau o femeie) crește în rang și responsabilitate corporativă, cu atât sunt mai pronunțate caracteristicile lor antisociale, psihopatice și sociopatice.

Acest lucru este atât de adevărat încât promovarea la niveluri superioare devine din ce în ce mai imposibilă fără aceste tendințe. Și asta înseamnă că, în mare parte, directorii de conducere ai marilor corporații sunt criminali fundamentalmente patologici. Aceasta poate părea o declarație șocantă pentru mulți cititori, dar este un adevăr care poate fi apărat.

S-ar putea să vă surprindă să aflați că industria farmaceutică are cea mai murdară din toate sectoarele economice recunoscute din lume astăzi, atât de plină de crimă și corupție încât probabil că nu poate fi remediată. Ca o măsură, în ultimele câteva decenii, Big Pharma a creat un număr de decese și răniți peste cel al tuturor producătorilor de arme din lume la un loc.

Am publicat un articol intitulat „A Litanie of Pharma Crimes”[96] care oferă o privire de ansamblu asupra acestui sector. Am multe articole care așteaptă publicare care tratează pe rând cu fiecare dintre marile companii farmaceutice. Criminalitatea înflăcărată și disprețul inadmisibil pentru viața umană descrise în această serie te vor șoca și îți vor întoarce stomacul.

Merck și Vioxx
Vioxx de la Merck a fost promovat ca o modalitate de a preveni atacurile de cord la populația de peste 65 de ani, dar s-a dovedit că provoacă aceleași atacuri de cord, ucigând o mare parte a populației în acest proces. Sa dovedit că Merck avea dovezi puternice ale efectelor secundare fatale ale acestui medicament, dar le-a ignorat pentru că medicamentul era atât de profitabil.

Dovezile circumstanțiale sugerează că Merck a pus pe piață cu bună știință un medicament care a provocat atacuri de cord în loc să le prevină și a fost responsabil pentru decesele premature a aproximativ 500.000 de oameni în SUA, plus cele din alte țări în care Vioxx a fost comercializat. Ron Unz a scris un articol excelent despre aceasta, care ar trebui să fie considerat lectură obligatorie.[97]

Compania A.H. Robins
Compania a dezvoltat un DIU numit Dalkon Shield care s-a dovedit a fi nu numai periculos, ci și fatal, provocând nenumărate avorturi spontane, histerectomii și decese. A fost retrasă rapid din SUA, dar cu cooperarea nerăbdătoare a USAID și Planned Parenthood, Robins a continuat să arunce milioane de aceste dispozitive contraceptive fatale în peste 40 de țări în curs de dezvoltare[6].

„Ravenholt (și USAID) nu s-a scuzat să cumpere cantități uriașe de medicamente contraceptive și dispozitive intrauterine (DIU) nedovedite, neaprobate, defecte sau interzise și să le distribuie pentru utilizarea de către subcontractanții săi de control al populației pentru milioane de femei nebănuite din Lumea a treia, mulți dintre ei au suferit sau au murit în consecință.”[98][99]

Epidemia perfect sincronizată a lui Pfizer
Multe medicamente noi sunt însoțite de efecte secundare grave, cu studii riscante și aproape imposibil de efectuat în Occident, așa că companiile farmaceutice își duc studiile în țări sărace, unde legile sunt nepregătite și oamenii nu înțeleg riscurile.

Exact în momentul în care Pfizer era gata să înceapă testele unui nou medicament pentru meningită, Nigeria a fost lovită brusc și inexplicabil de una dintre cele mai grave epidemii de meningită din istorie. Dar a izbucnit o controversă cu privire la relația dintre nevoia Pfizer de teste de testare și focarul de meningită, deoarece OMS a fost în Nigeria imediat înainte cu unul dintre programele sale de vaccinare, momentul și locațiile focarului de meningită se potrivesc aparent perfect cu vaccinurile OMS și satisfacerea nevoii Pfizer pentru un număr mare de subiecți de testare. Mai mult decât atât, autorizația Pfizer din partea guvernului pentru studiul său clinic a fost falsificată după fapt pe antetul unui departament inexistent și antedatată înainte de studiu.[100], [101]
Sânge viciat
La începutul anilor 1980, mii de canadieni au fost infectați cu HIV și zeci de mii de hepatită C, din produse din sânge contaminate de la furnizorii americani, distribuite de laboratoarele Connaught din Canada și Crucea Roșie canadiană, care au trecut limita în neglijență și nebunie criminală. Milioane de unități de sânge contaminat au fost vândute cu bună știință în toată lumea, dar profiturile au fost enorme, IVIG valorând în greutate mult mai mult decât aurul. Printre participanții la această atrocitate se numără companiile farmaceutice din SUA și agenții de sânge, Bill Clinton și guvernul canadian.[102][103][104]

USAID, creată pentru „a promova interesele politice și economice ale Statelor Unite”, a fost transformată într-o mașinărie masivă de genocid cu finanțare practic nelimitată, scopul său imediat de a menține supremația americană prin sterilizarea a cel puțin 25% dintre femeile din țările nedezvoltate. Susținută de Departamentul de Stat și de armata SUA, USAID s-a angajat în constrângere și extorcare pe scară largă pentru a-și atinge obiectivele.

Ca un exemplu, SUA au refuzat orice ajutor alimentar pentru India în timpul unei foamete, cu excepția cazului în care guvernul a fost de acord cu un program național de sterilizare forțată, USAID organizând aproximativ 50.000 de tabere de sterilizare, unde autoritățile ar aduna femeile locale și le-ar aduce cu forța în lagăre pentru sterilizare. .[105], [106], [107] În mai multe națiuni, zeci de milioane de femei au fost forțate să facă avorturi mai degrabă decât să fie sterilizate, dar apoi au fost și sterilizate.

În Thailanda, femeile însărcinate au fost nevoite să se vaccineze împotriva tetanosului pentru a obține cărți de identitate pentru copiii lor, vaccinările ducând cel mai adesea la avorturi spontane, ceea ce înseamnă că li s-au administrat vaccinuri abortive ale OMS. Decesele și rănile permanente au fost cu siguranță de milioane și posibil zeci de milioane, dar nu au fost păstrate evidențe.

Reimert Ravenholt de la USAID a fost un monstru, un maniac genocid cu adevărat psihopat care, cu toată puterea Departamentului de Stat al SUA, și-a asumat sarcina de a avorta toți fetușii femeilor non-albe din lume și de a steriliza cât mai mulți dintre ei. Ravenholt nu a fost doar responsabil pentru peste 100 de milioane de avorturi forțate, cel puțin pentru acel număr de sterilizări forțate și pentru cel puțin milioane de decese, dar nimeni nu s-a obosit să numere.

Programul de sterilizare al OMS
Având în vedere că OMS este controlată în mare măsură de SUA și de interesele sale de stat profund și că Bill Gates este cel mai mare contributor la OMS, putem considera această organizație ca un afiliat american. Puțini în Occident știu că OMS a sterilizat în mod fraudulos aproximativ 150 de milioane de femei din țările nedezvoltate, fără știrea sau acordul lor.

OMS a inventat un vaccin care conține hCg, hormonul feminin necesar pentru implantarea unui embrion în peretele uterului, l-a combinat cu toxoidul tetanic ca purtător și a vaccinat toate femelele de vârstă fertilă, făcându-le permanent sterile.[108]

Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale
Există acum dovezi că „epidemia de gripă spaniolă” din 1918, care a ucis peste 50 de milioane de oameni, nu a fost un focar natural, ci a fost cauzată de un program experimental de vaccinare împotriva meningitei de la Institutul Rockefeller, care a fost inițiat la Fort Riley de armata SUA și s-a răspândit la lumea de acolo. Se pare că adevărul a fost îngropat de mai bine de 100 de ani.[109]

În 2014, General Motors s-a confruntat cu procese masive legate de comutatoarele de aprindere defecte care ar opri motorul mașinii de la sine, în timp ce dezactivează airbagurile, frânele și direcția, adesea în timpul călătoriei cu viteză mare și adesea ucigând ocupanții. GM era conștient de acest defect, dar a stat pe informații timp de aproape 15 ani pentru a evita o rechemare costisitoare a milioane de mașini. GM a mers atât de departe încât să-și solicite inginerii să meargă la locurile de accident pentru a elimina pe furiș cipurile computerului din mașini, astfel încât agențiile de investigație să nu poată fixa accidentele pe comutatoarele de aprindere defecte.

Acest lucru nu este deloc neobișnuit; Producătorii de automobile din SUA au îngropat de zeci de ani defecte de calitate, ducând la miliarde de costuri de reparații ale clienților și nenumărate zeci de mii de decese și răni. Cu câțiva ani mai devreme, GM a comercializat o mașină numită Corvair cu defecte ale suspensiei din spate care ar face ca roțile din spate să se înfunde într-o viraj, provocând mașina să se răstoarne și, în general, ucigându-și ocupanții, dar GM a refuzat cu încăpățânare să modifice defectele.

A fost similar cu o mașină numită Ford Pinto, al cărei rezervor de benzină se rupea și ardea în flăcări, deseori incinerând ocupanții, dar, ca și în cazul GM, o „analiza cost-beneficiu” a determinat că procesele rudelor clienților decedați ar fi mai ieftine decât o rechemare.[110][111]

Este legenda că îmbuteliatorii de Coca-Cola au organizat în mod regulat uciderea liderilor muncii din America de Sud și Centrală pentru a preveni formarea de sindicate. Directorii Coca-Cola au negat responsabilitatea în toate cazurile, susținând că îmbuteliatorii sunt agenți independenți.

În Mexic, presa a relatat că toți angajații Coca-Cola au fost forțați să demisioneze, unii sub amenințarea armei, după certificarea unui sindicat [112], [113]

Nestlé este una dintre cele mai boicotate patru firme din lume. O estimare este că peste 50 de milioane de sugari au murit de la al Doilea Război Mondial din cauza consumului de lapte artificial pentru copii în țările nedezvoltate, unde biberoanele și apa nu pot fi sterilizate cu ușurință. Nestlé, deținută de evrei, nu este singurul vinovat, dar controlează mai mult de jumătate din piață.[114]

Universitățile americane sunt la fel de vinovate ca guvernul și corporațiile lor în comiterea de atrocități inumane. Iată referiri la două articole care detaliază furtul scandalos de ilegal al ADN-ului chinezesc de către Universitatea Harvard și un experiment uman atroce efectuat pe copii chinezi de Universitatea Tufts. Ambii erau criminali, aproape de nebunie, și ambii învăluiți într-o ceață de ilegalitate, mușamalizări, minciuni, boli și decese.[115][116]

Există o litanie de experimente umane condamnabile în SUA, de obicei efectuate de o instituție americană respectată pentru armata SUA. De obicei, guvernul SUA și universitățile și spitalele americane au accesat copiii din orfelinate, instituții mintale, case de plasament și spitale, ca subiecți experimentali gratuit.

Multe universități și spitale americane proeminente au eliminat cu atenție toate urmele de experimente umane din istoria lor, inclusiv MIT, Harvard, Universitatea din Rochester, Universitatea din New York, Universitatea din Washington, Universitatea din Chicago, Universitatea Vanderbilt, Universitatea din Cincinnati, Universitatea Columbia și Mai Mult.

La Harvard și la Universitatea din Cincinnati, medicii au torturat și ucis numeroși oameni neajutorați pretinzând că studiază „efectul temperaturii frigide asupra tulburărilor mintale”. „Au dezbrăcat pacienții cu retard mintal goi și i-au plasat între straturi ale unei pături cauciucate prin care a circulat un fluid refrigerat, aducând temperatura corpului cu mult sub punctul de îngheț. Acești indivizi neputincioși nu puteau face decât să stea întinși acolo zile întregi, frig, flămând, acoperiți cu urină și fecale, în timp ce se priveau încet înghețând până la moarte.” [117], [118], [119]

Pentru a ajuta armata americană să incinereze „rebelii” din Vietnam, Universitatea Harvard a recomandat infuzarea napalmului cu fosfor alb, care nu poate fi stins odată aprins și va arde un om până la moarte prin oase, chiar și sub apă.
Harvard și Universitatea din Chicago au injectat mii de femei însărcinate cu dietilstilbestrol, ducând aproape universal la avorturi spontane și nașteri moarte, mamele nu înțeleg niciodată de ce și-au pierdut copiii.

Într-un experiment pentru Marina SUA, biochimistul de la Harvard Edward Cohn a injectat prizonierii cu sânge de vacă, rezultate descrise drept „catastrofale”. Profesorul Richard Strong de la Harvard i-a infectat în mod intenționat pe filipinezi cu holeră și ciumă, subiecții, desigur, toți murind.

Profesorii de la Harvard au susținut că persoanele implicate în nesupunere civilă posedau celule cerebrale defecte, primind finanțare pentru aproape 600 de „proiecte de cercetare” care implică lobotomii frontale. Victimele au fost arestate de FBI sub acuzații false, apoi au fost lobotomizate. Desigur, procesul a transformat victimele în legume și, astfel, a devenit un tratament favorit de condiționare FBI pentru dizidenții politici.

Dr. John C. Cutler a fost unul dintr-un număr foarte mare de monștri inumani care au condus unele dintre cele mai îngrozitor de înșelătoare și disprețuitoare experimente umane, într-un caz infectând mii de guatemaleni cu sifilis într-un experiment militar american. Majoritatea au murit.

Dr. Lauretta Bender, „Child Psychiatrul from Hell” a fost neuropsihiatru la Bellevue, unde a „pionier” utilizarea inumană a terapiei cu electroșocuri excesive și violente la mii de copii, injectându-le și cu LSD și Metrazol. Puțini au supraviețuit.

Dr. Albert M. Kligman de la Universitatea din Pennsylvania a efectuat experimente pentru armata SUA, Monsanto și Dow Chemical, pentru a determina efectele dioxinelor asupra oamenilor. Puțini au supraviețuit și toate înregistrările identității prizonierilor au fost distruse. Armata SUA și CIA i-au plătit lui Kligman 400.000 de dolari pentru a testa noi droguri pe deținuții din închisoare.
Universitatea din Pennsylvania a oferit oamenii de știință, închisoarea a oferit victimele și CIA a furnizat banii.

Timp de aproape 20 de ani, dr. Saul Krugman de la Universitatea din New York a efectuat studii la scară largă la Școala de stat Willowbrook pentru copii retardați, finanțată de armata SUA, unde i-a infectat pe toți copiii cu hepatită, de obicei prin obținerea fecalelor de la pacienții cu hepatită, amestecând fecalele în milkshake-uri și hrănindu-le copiilor.

Dr. Eugene Saenger a fost radiolog la Universitatea din Cincinnati contractat de armata SUA pentru a colecta informații despre efectele expunerii la radiații nucleare asupra oamenilor. A falsificat formulare de consimțământ și a expus pacienților la echivalentul a aproximativ 20.000 de radiografii toracice în spațiul de o oră. După vărsături, sângerări și convulsii, toți pacienții au murit. Mulți erau copii mici. Societatea de radiologie din America de Nord i-a dat lui Saenger o medalie de aur pentru „realizările sale în carieră” în a ajuta la reducerea surplusului de săraci ai națiunii.

Dr. Chester Southam a fost imunolog la Spitalul Sloan-Kettering care a organizat un proiect de cercetare la Spitalul Evreiesc de Boli Cronice din New York pentru a evalua răspunsurile imune umane la cancer. Metoda lui a fost să injecteze și să transplanteze celule canceroase vii în mii de victime nebănuitoare timp de mai bine de un deceniu, în cadrul cercetărilor finanțate de Institutul Național de Sănătate și armata SUA.

Surse autorizate documentează că, într-o perioadă de poate 20 de ani, peste 4.000 de experimente similare cu radiații au fost efectuate pe multe zeci de mii de americani de către medici finanțați de armata SUA. Dosarul este atât de fragmentat și practica atât de răspândită, documentele sunt atât de des distruse și urmăririle sunt atât de rar efectuate încât nu există nicio modalitate de a cunoaște bilanțul dizabilităților, vieților și familiilor distruse și al deceselor.

Corporația RAND
Multe fundații, așa-zisele ONG-uri și multe alte organizații instituționale sunt la fel de criminale ca oricine sau orice altceva descris mai sus. Unul dintre acestea este RAND Corporation.
„Înainte de a-și părăsi funcția de secretar al Apărării al SUA, Robert McNamara a creat un grup pentru a scrie ceea ce el a numit „o istorie enciclopedică a războiului din Vietnam”, care a cuprins în cele din urmă aproximativ 7.000 de pagini în 47 de volume și a fost clasificat Top Secret.

Copii ale acestui material au fost furnizate corporației RAND, unde un analist pe nume Daniel Ellsberg le-a găsit. Ellsberg a copiat toate fișierele care conțineau o cantitate uimitoare de informații despre programele ilegale ale CIA, masacre, decese, mușamalizări și multe altele și a încercat să expună criminalitatea diverșilor oficiali guvernamentali la nivel înalt, inclusiv Henry Kissinger, dintre care niciunul nu era aparent interesat. .

Ellsberg a lansat apoi materialul presei, care a devenit cunoscut sub numele de scandal numit „Hârtiile Pentagonului”. Ei au dezvăluit pentru prima dată bombardamentele americane ilegale asupra Laosului și Cambodgiei și faptul că patru președinți succesivi ai SUA au mințit enorm publicul cu privire la activitățile militare americane în Asia de Sud-Est. Ellsberg scria la acea vreme: „Am simțit că, în calitate de cetățean american, ca cetățean responsabil, nu mai pot coopera la ascunderea acestor informații de publicul american”.

Dar au fost mai multe. Unul dintre asociații lui Ellsberg la RAND Corporation, numit Anthony Russo, a scris o lucrare despre Phoenix și alte programe despre care Ellsberg a susținut că a fost „primul care a documentat complicitate americană în utilizarea de rutină a torturii”. „Se pare că Russo a scris trei astfel de lucrări pe acest subiect, un proiect pentru care a fost concediat în cele din urmă.

Corporația RAND refuză să elibereze copii ale acelor documente, motivul fiind, potrivit multor experți militari, că analiștii RAND au efectuat toate cercetările care au dus la crearea practicilor de tortură ale CIA și la existența Programului Phoenix în sine. Cu alte cuvinte, Russo catalogase în mod independent nu numai existența programelor masive de tortură și represiune civilă ale CIA, dar catalogase fără să vrea și responsabilitatea Corporației RAND în crearea acestor programe.”

„RAND este un acronim pentru Cercetare și Dezvoltare”, creat inițial imediat după cel de-al Doilea Război Mondial ca o componentă privată de cercetare a Forțelor Aeriene ale SUA, sub controlul lui Curtis LeMay, care a fost responsabil pentru bombardamentul cu incendiu genocid al Japoniei și genocidul din Coreea de Nord. Personalul RAND s-a concentrat pe domenii precum dezvoltarea de noi arme, inclusiv războiul biologic și chimic și realizarea a ceea ce s-a numit „gândire strategică avansată” cu privire la modul de pornire a războiului.

O îngrijorare gravă este că RAND a publicat recent (intern) un raport cuprinzător despre un război propus de SUA cu China, discutând despre strategie și tactici și pierderi probabile, concluzând aparent că SUA ar suferi mult mai puțin din cauza conflictului decât ar suferi China.”

Asta face RAND.
„Analiștii” RAND Corporation au fost prezenți și activi în Vietnam în perioada Programului Phoenix și au fost atât de activi încât rapoartele afirmă că „Vila RAND din Saigon a devenit „oprirea de prestigiu” necesară pentru oricine era interesat de război” și că RAND Corporation a servit de fapt drept „centru de comandă” pentru Proiectul Phoenix. Aceasta a fost această implicare profundă pe care Russo a vrut să o expună publicului, faptul că acest așa-numit „think tank” nu numai că a afectat în liniște, ci și a creat această politică politică inumană total necunoscută publicului.”

„Nu numai programele de tortură au apărut din RAND; alții au susținut că RAND a fost responsabil pentru o gamă uriașă de practici inumane legate de Vietnam, elemente precum recomandarea folosirii schijelor de plastic de culoare roșie care ar fi invizibile pentru raze X și ar face dificilă sau imposibilă îndepărtarea sa de la soldații răniți. O alta a fost recomandarea ca soldații americani să nu tragă pentru a ucide, ci să împuște vietnamezi în abdomen sau în intestine, astfel încât să epuizeze resursele medicale ale inamicului.” Nu există ființe umane care lucrează la RAND Corporation.

Gândindu-vă la evenimentele și acțiunile descrise pentru universitățile, instituțiile, ONG-urile și corporațiile americane și recunoscând că am prezentat doar o mică parte din dovezile disponibile, pe ce bază ați respinge afirmația că acești oameni sunt cu toții nebuni criminali?

Poporul american
În America, violența este o valoare universală, precum democrația și hrana pentru animale de companie. Așa era acum câteva sute de ani și nu s-au schimbat multe:
Adevărul despre „Prima Zi a Recunoștinței”, dacă putem identifica un astfel de eveniment ca reprezentativ, este mai degrabă mai puțin armonios decât narațiunea mitică a cărții școlare.[120]

Iată o sărbătoare tipică raportată de un martor ocular, când un grup de coloniști albi a prins aproximativ 700 de nativi, majoritatea femei și copii, pe râul Mystic, lângă Boston. Guvernatorul zonei, un domnul William Bradford, a scris în jurnalul său următoarea descriere grafică: „Pentru a-i vedea prăjindu-se în foc, și sângele lor stingându-se la fel, iar duhoarea era îngrozitoare; dar biruința a părut o jertfă dulce și au Lăudat-o pe Dumnezeu”.

Au fost multe alte evenimente similare, nu pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru recoltă, ci pentru a sărbători victoriile ucigașe asupra băștinașilor. În timpul unora dintre aceste sărbători multietnice de Ziua Recunoștinței din New York, locuitorii tăiau capetele băștinașilor și făceau sport să-i lovească cu piciorul pe străzile din Manhattan ca pe mingi de fotbal.

Un guvernator al SUA, Joseph Dudley, a declarat în 1704 o „Mulțumire generală pentru bunătatea infinită a lui Dumnezeu de a-și extinde favorurile în înfrângerea expedițiilor [nativilor] împotriva noastră și a succesului bun pe care ni l-au dat împotriva lor, dând atât de mulți dintre ei în mâinile noastre. ”. Un alt creștin, recunoscător pentru inventarea variolei, a scris: „I-a plăcut lui Dumnezeu să-i viziteze pe acești indieni cu o mare boală și o astfel de mortalitate, încât 1000 și jumătate dintre ei s-au vopsit și mulți dintre ei au putrezit deasupra pământului de lipsă. de înmormântare.”

Ani de zile, unele dintre cele mai bine plătite locuri de muncă din America au fost uciderea indienilor, iar Boy Scouts of America a fost conceput pentru a pregăti băieții mici pentru această carieră. John Kozy a scris: „Statele Unite ale Americii au fost concepute și hrănite prin violență. Europenii care au colonizat America nu au fost nici toleranți, nici luminați; ei erau dâra societății și chiar se disprețuiau unul pe altul.”[121]

America ca națiune a fost generată de o violență care a existat neîntrerupt de 500 de ani. Armele și crimele din societate, sutele de războaie inițiate împotriva națiunilor și popoarelor nevinovate, istoria de un secol a torturii, violența zilnică constantă la televizor, în jocurile copiilor și pe străzi și școli, sunt toate doar simptome ale o natură violentă patologică profund înrădăcinată a Americii”. Karl Weiss a observat că America de astăzi este „o societate a forței atât de străbătută de violență încât orice altă valoare are puțin sau deloc sens”.

SUA este cea mai puternic armată societate civilă din lume, doar 4% din populația lumii deținând mai multe arme decât toți ceilalți cetățeni din restul lumii. Civilii americani dețin mai multe arme de foc (aproximativ 400 de milioane) decât toate forțele de poliție și armata (aproximativ 225 de milioane) din lume. American Military News afirmă: „Civilii americani dețin 400 de milioane de arme, comparativ cu cele 4,5 milioane ale armatei.”[122][123][124]

NOTE:
[96] Un pomelnic al crimelor farmaceutice
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/6012
[97] https://www.unz.com/runz/chinese-melamine-and-american-vioxx-a-comparison
[98] https://thenewatlantis.com/wpcontent/uploads/legacy-pdfs/20120411_TNA35Zubrin.pdf
[99] https://world.wng.org/2013/05/the_use_of_a_baby
[100] Panelul dă defect Pfizer în ’96 Clinical Trial In Nigeria;
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/05/06/AR2006050601338.html
[101] https://www.moonnofshanghai.com/2020/05/a-cautionary-tale-about-who.html
[102] https://www.cbc.ca/strombo/news/canadas-tainted-blood-scandal
[103] https://www.thecanadianencyclopedia.ca/en/article/book-review-bad-blood-tainted-blood-scandal
[104] https://nationalpost.com/news/canada/victims-of-canadas-tainted-blood-scandal-to-share-207m-compensation-fund-surplus
[105] https://www.pop.org/project/stop-forced-sterilizations-in-india
[106] https://www.bbc.com/news/world-asia-india-30040790
[107] https://www.theguardian.com/world/2014/nov/12/india-sterilisation-deaths-women-forced-camps-relatives
[108] https://www.moonnofshanghai.com/2020/05/a-cautionary-tale-about-who.html
[109] https://www.unz.com/lromanoff/the-1918-rockefeller-us-army-worldwide-pandemic
[110] https://www.npr.org/2014/03/31/297158876/timeline-a-history-of-gms-ignition-switch-defect
[111] https://www.caranddriver.com/news/a31965015/gm-settles-lawsuit-ignition-switch-car-values
[112] http://www.killercoke.org/downloads/spilling-blood-11_11_03.pdf
[113] http://www.killercoke.org/crimes_colombia.php
[114] https://www.moonnofshanghai.com/2020/10/en-larry-romanoff-nestle-murdering-with.html
[115] https://www.moonnofshanghai.com/2020/09/harvard-universitys-fraudulent-chinese.html
[116] https://www.moonnofshanghai.com/2020/09/tufts-universitys-fraudulent-china.html
[117] Goldman & Murray, Journal of Nervous and Mental Disease, 1943, (American Journal of Physiology, 1941).
https://journals.lww.com/jonmd/Citation/1943/02000/STUDIES_ON_THE_USE_OF_REFRIGERATION_THERAPY_IN.4.aspx
[118] Universitatea din Cincinnati; „Studii privind utilizarea terapiei frigorifice în bolile mintale”.
https://ahrp.org/1940s-a-series-of-hypothermia-experiments-at-harvard-and-the-university-of-cincinnati-subjected-mental-patients-prolonged-to-freezing-temperatures
[119] https://ahrp.org/1940s-a-series-of-hypothermia-experiments-at-harvard-and-the-university-of-cincinnati-subjected-mental-patients-prolonged-to-freezing-temperatures
[120] https://rense.com/general60/lie.htm
[121] https://www.globalresearch.ca/violence-the-american-way-of-life/531869
Accesibil in limba Romana!

[122] https://americanmilitarynews.com/2018/06/us-civilians-own-400-million-guns-compared-to-militarys-4-5-million-survey-shows
[123] https://www.independent.co.uk/news/world/americas/gun-ownership-country-us-legal-firearm-citizens-statistics-a8406941.html
[124] https://www.moonnofshanghai.com/2020/08/my-god-and-my-glock-theology-of-guns.html

Sursa: https://www.bluemoonofshanghai.com

Traducerea: CD