De pe site: I Nic Cărășteanu

„Pedeapsa data, modul cum o executa si punerea batistei pe tambal in privinta adevaratelor hotii ale lui Ady constituie o jignire pentru bunul simt public, o insulta la adresa inteligentei romanilor, o sfidare a ideii de justitie, o bataie de joc.”

NR Invităm comentatorii să facă un inventar al hoțiilor și fărădelegilor cuplului Adrian Năstase & Dana Năstase

 

1. dl VASILE B-anu

Domnule Adrian Nastase , sunteti primul VINOVAT de soarta pe care o aveti acuma, deoarece ati intervenit in justitie , oprind-o pe Rodica Stanoiu sa trimita rechizitoriul dosarului FLOTA de la PICCJ, in ceea ce il priveste pe INFRACTORUL Traian Basescu, pe baza R E C H I Z I T O R I U din Anul 2004 luna august ziua 09, Procuror şef secţie Vasile Drăghici – Secţia de combatere a corupţiei şi procuror Ioan Oţel, de la Parchetul Naţional Anticorupţie, Bucureşti.PARCHETUL NATIONAL ANTICORUPTIE.
Cabinetu! Procuroru!ui General,Nr.52/C/2003.Doamnei profesor universitar doctor RODICA MIHAELA STANOIU
Avem deosebita onoare sa va inaintam, spre stiinta informarea
referitoare la sesizarea comisiei special constituite, conform art. 16 alin.2 din Legea nr.115/1992 republicata, privind responsabilitatea ministeriala, ce are ca obiect activitatea infractionala desfasurata de fostul ministru al transporturilor Traian Basescu.
cu deosebita consideratie,
PROCUROR GENERAL .
CABINET
NR. 39/C/2002
Catre,
PRESEDINTIA ROMANIEI
– Comisia speciala constituita conform art.16 al.2
din Legea nr.115/1999 republicata privind responsabilitatea ministeriala -In conformitate cu dispozitiile art.12, art.16 alin.3 si art.24 alin.2 din Legea nr.115/1999 republicata, am onoarea sa va
sesizez urmatoarele:
Probele administrate In dosarul penal nr.20/P /2002 al Parchetului National Anticoruptie, privind afacerea C.N.A PETROMIN S.A. Constanta-KLA VENESS Norvegia, releva pierderea ilegala a proprietatii de catre C.N.M PETROMIN S.A. Constanta a celor 16 nave maritime angajate in relatii cu parteneri norvegieni,estimandu-se un prejudiciu de circa 300.000.000 D.S.D.Datele din dosar atesta implicarea domnului Basescu Traian, ministru al transporturilor. Nu rezulta din probele administrate ca Basescu Traian ar fi avut vreo aprobare sau mandat al vreunei autoritati ierarhice romane, lipsindu-i autoritatea similara norvegiana pentru o eventuala stabilire a unui cadru general de cooperare in domeniul maritim, astfel ca angajarea sa prin aceasta scrisoare de intentie apare ca un act abuziv. Din materialul probator prezentat rezulta insa in mod evident ca activitatea lor infractionala, pe cazul in speta, a fost inlesnita direct de fostul ministru al transporturilor domnul (bisnitarul securist) Basescu Traian, astfel ca se impune extinderea cercetarilor si efectuarea urmaririi penale impotriva acestuia pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in forma calificata, prevazuta de art.248/1 combinat cu art.248 Cod penal.

NORMAL SI CORECT AR FI CA ADRIAN NASTASE SA IMPARTA CELULA CU INFRACTORUL DOVEDIT CU PROBE, TRAIAN BASESCU MACAR PENTRU 4 ANI.