Botoșăneanul milionar în dolari din Silicon Valley care ”a rupt America în două”, are un frate mai faimos decât el: Îmi doresc ca Seby să fie mândru de mine – GALERIE FOTO&VIDEO

S-a născut în municipiul Botoșani și, la 21 de ani, este cel mai tânăr milionar în dolari din Silicon Valley. De o vreme, un alt membru al familiei cucerește scenele și televiziunile din România. I se spune ”next generation” și spune că fratele său este pentru el un model.

Chiar dacă încă de mic s-a mutat cu familia la București, Sebastian Dobrincu nu uită niciodată să spună că s-a născut în Botoșani. Astăzi trăiește în SUA, are conturile pline și vrea să se știe că tot ce i se întâmplă nu este decât rezultatul unei munci uriașe care a început de la 6 ani.

 

Chiar dacă este foarte cunoscut peste Ocean și dezvoltă afaceri cu giganții din industria IT din SUA, Sebastian nu are, însă, cetățenie americană. Își iubește țara și familia și nu își imaginează viața fără România. S-a născut într-o familie modestă, răspunde atunci când este întrebat despre părinți, a avut o copilărie normală, doar că, spre deosebire de mulți alții, el și-a urmat visul.

 


(Sebastian, fiul cel mai mare al familiei Dobrincu)

 

S-a mutat cu familia în București atunci când avea doar doi ani. În București s-au născut ceilalți doi frați mai mici. Cu toate acestea, Sebastian ține mereu să spună că s-a născut la Botoșani. Și o face cu mândrie, fapt care l-a făcut nu de mult pe Cătălin Măruță să spună răspicat:

 

”Botoșaniul va înțelege că de acolo a plecat un băiat care a rupt America în două?”

 

Nu se crede genial, nici special. Dimpotrivă. Este convins că orice tânăr din România este capabil de aceleași performanțe, cu condiția să aibă un țel pe care să îl și urmeze până la capăt.

 

 

Dobrincu cel mic și faimos

 

De câțiva ani, în România, numele Dobrincu face din nou vâlvă. Doar că de data aceasta este vorba despre David Alexandru. Un puști de doar 9 ani, care a dat peste cap showbiz-ul, dar și noțiunea de vedetă.

 

Este fratele mai mic al lui Sebastian.

 

”Sebastian și-a început cariera ca programator și a continuat cu muzica… Eu am început cu muzica, dansul și actoria și sper să ajung când voi fi mare un antreprenor la fel ca Seby. Știu că drumul e lung și este nevoie de foarte multă muncă, dar… Îmi doresc ca Seby să fie mândru de mine”,

David Alexandru Dobrincu.

 


(David Alexandru, mezinul familiei)

 

David este de o frumusețe cuceritoare, de o inteligență care îi depășește cu mult vârsta, este spontan, are umor, este carismatic. Și foarte talentat!

 

Joacă în reclame, a apărut deja în filme, și nu doar în România. Este dansator, cântăreț. Face sport și participă la competiții de dans sportiv, prezintă moda pe scenele de la Paris sau Milano. Se antrenează la kickboxing, ia lecții de chitară și visează să devină cel mai bun. La toate, pentru că visează să devină un artist complet.

 

Mai mult, David ia atitudine împotriva violenței în școli, implicându-se în campania anti bullying. A scos chiar o piesă – ”Karma”.

 

Sebastian, din America, nu își pierde frățiorul din ochi. Iar David recunoaște că este inspirat de Sebastian și își dorește să realizeze măcar cât a reușit fratele mai mare.

 

Chiar dacă are un frate milionar, David recunoaște că a început proiecte bazate pe propriile… relații. Așa se face că reclama pentru Bitdefender Box, prima filmată în limba engleză, a plecat și de la faptul că fondatorii Ceo Bitdefender, soții Talpeș, îi sunt… colegi la Academia de dans Mihai Petre.

 

La fel de mândru este David și de videoclipul trupei Supermarket, „Viaţa e cea mai bună carte”, dar mai important este că atunci, în timpul filmărilor, a descoperit că îi place să cânte pe scenă, să fie în lumina reflectoarelor.

 

Dar la fel de bine se simte și ca fotomodel. A prezentat deja pentru branduri mari și cel mai mult îi place să fie el însuși. Iar de la modelling la actorie nu a mai fost decât un pas. A jucat în filme, nu doar în România, ci și în producții internaționale.

 (Pe podium și pe platoul de filmare)

 

”Îmi doresc foarte tare să fiu un artist complet, de aceea şi practic mai multe arii artistice”,

David Alexandru Dobrincu

 

Dar nimic nu ar fi posibil fără sprijinul părinților, iar David este recunoscător.

 

”În activităţile mele îmi este alături familia, iar părinţii mă însoţesc peste tot. Le mulţumesc pe această cale pentru că tot timpul mi-au respectat deciziile, când mi-am dorit să încerc ceva nou. Deşi programul uneori este foarte încărcat, părinţii mei îmi întreţin toate pasiunile, lucru pe care îl apreciez enorm”,

David Alexandru Dobrincu

 

”Îi promit că într-o zi va fi și el mândru de realizările mele!”

 

Este foarte mândru de frații lui mai mari. Iar atunci când a fost chemat să îl reprezinte pe Sebastian la Gala Capital, unde fratele lui a fost premiat, David a reușit să atragă toate privirile.

 

Se întâmpla în 2019. Gala Premiilor Capital reunea personalități din diverse domenii. Printre premianți s-a numărat și Sebastian Dobrincu, milionarul de doar 21 de ani din SUA. Tânărul născut în Botoşani a primit din partea revistei Capital titlul de “Liderul generaţiei de mâine” la categoria “Tinerii geniali ai României”.

 


(Alături de mama lui, Carmen Dobrincu)

 

La ridicarea premiului au fost prezenți Carmen Dobrincu și fiul cel mic, nimeni altul decât David Alexandru.

 

„M-am bucurat foarte tare ca am avut ocazia sa-l reprezint pe fratele meu Sebastian Dobrincu la „Gala Premiilor Capital!” (…) Sunt foarte mândru de el, este un exemplu de urmat pentru mine și îi promit că într-o zi va fi și el mândru de realizările mele!”

 

De scurt timp, David Dobrincu a atras din nou atenție televiziunilor. El a lansat, alături de profesoara lui de canto, Ava, cover-ul ”Shallow”.