Newest
Ceea ce îi sperie cel mai tare pe mai marii lumii este o alianță creștină.
Contains Link

Stan Pățitu6 hours ago
stanpatitu1963@gmail.com120.158.173.36
foarte corect! Am mai spus de multe ori că naționalismul e cel mai mare dujman al lor. La noi după ”90 au eliminat și exterminat fracțiunea naționalistă din partid și securitate, inclusiv cu asasinate cînd a fost cazul. Pentru cei care nu știu, în partid și securitate a existat o gardă naționalistă, care opera între ciocan și nicovală, adică între spionajul occidental și cel moscovit. Problema e cine plătește pentru asasinatele după ”90. Ei n-au dat socoteală nici pentru crimele de la ”revoluție”, pe care ei le-au făcut pentru a convinge românii că zișii teroriști erau ai lui Ceaușescu.

ce e cel mai grav e că au distrus documente incendiind biblioteci și arhive, cum ar fi la securitate, partid, biblioteca centrală de stat, unde se mai aflau documente de proprietate ale românilor, la primării pînă la nivel comunal și chiar la biserici, unde se mai aflau registre cu nașteri, căsătorii și morți. Cu astfel de matrapazlîcuri au acaparat proprietățile românilor, după care au făcut ce-au vrut cu ele. Mai exact le-au vîndut pe nimic la așa zișii investitori străini. Inclusiv proprietatea statului, care s-a construit prin naționalizarea proprietăților particulare, și-au însușit-o ca și cînd ei au fost proprietarii de drept. Ca să nu mai vorbim de datoriile față de statul român al unor state străine, rezervele la buget, pensii (deoarece lumea și-a plătit contribuția de pensii, chiar dacă nu s-a făcut planul), și desigur ceva bani depozitați prin Elveția, sau returnarea banilor luați în exces de fosta Uniune Sovietică. Din calculele mele e vorba de cca 65-70 de miliarde de dolari la vremea aceea, adică 1990.

Ulterior au distrus economia și au băgat țara în datorii, care acum se ridică la peste 272 miliarde de RON, peste 77 miliarde de dolari. Aritmetică rapidă 65-70 dinainte plus 77 după aproximativ 145 miliarde de dolari în numai 27-28 de ani, aproape o generație jumate. O cifră care reprezintă PNB-ul. Tradus înseamnă că românii sînt datori cu tot ce produc anual. Adică sînt sclavi la globaliști. Nu la americani și nici la ruși. Păpușile de la noi i-au îngrozit și pe păpușarii globaliști, pe care i-au furat și pe ei de bani care nu mai pot fi returnați. Jigodiile de la noi le-au dat clasă globaliștilor, demonstrîndu-le că se poate fura și mai mult decît ei au planificat la scară globală.

rușii au inventat tehnică militară la nivelul războiul stelelor, care-i îngrozește pe globaliști. Din cauza asta forfota cu dezvoltarea echipamentelor și armelor în America și Europa, pentru ai ajunge pe ruși din urmă. Ce au rușii acum e de domeniul literaturii științifico-fantastice. Există o groază pe net. Nici măcar nu se sfiesc să le facă publice, pentru că știu că nu pot fi ajunsi din urmă. Unele din ele le-au folosit în Siria, să curețe terenul teroriștii ISIS plătiți de globaliști să-l dea jos pe Sadat. Faptul că nu le-a mers în Siria cu rușii, denotă că nu sînt pregăți la nivelul rușilor. Se pare că și chinezii au luat-o în direcția asta cu armamentul saibăr fără soldați în teren, totul fiind coordonat prin sateliți și echipament deghizat în transporturi comerciale. Aici se poate vedea un exemplu:
https://www.youtube.com/wat…