Adio Angela Merkel

Mesaje primite

stellplesaux@yahoo.com

12:48 (acum 4 ore)

către
Germania și-a luat rămas bun de la Merkel șase minute de aplauze fierbinți.
Nemții au ales-o să îi conducă, iar ea a condus 80 milioane de nemți cu competență, îndemânare, dăruire și sinceritate timp de 18 ani.
În acești optsprezece ani de conducere, nu au existat încălcări în țara lor. Nu și-a desemnat nicio rudă la conducere. Nu a pretins că este un lider glorios, nu s-a luptat cu cei care au precedat-o. Nu a vorbit prostii… Nu a apărut pe benzile Berlinului să facă poze.
Aceasta este (Angelica Merkel) o femeie pe nume ′′ Doamna lumii ′′ descrisă ca fiind echivalentul a șase milioane de bărbați.
Merkel a plecat ieri din funcția de conducere în partid și a dat-o urmașilor ei, iar Germania și poporul german sunt într-o formă mai bună.
Reacția germană a fost fără precedent în istoria țării. Tot orașul a mers la balcoanele caselor și a aplaudat spontan în 6 minute continue de aplauze fierbinți, fără poeți populari, coloriști și alți populiști…
Contrar realității noastre, aici nu au existat laude, ipocrizie, performanță și tobe… și nimeni nu a strigat ′′ Glorie lui Merkel „.
Germania a rămas unită, luându-și rămas bun de la liderul Germaniei, un chimist care nu a reușit să tenteze moda sau lumina și nu a cumpărat imobiliare, mașini, iahturi și avioane private, știind că era din fosta Germania de Est.
Și-a părăsit postul după ce a plecat de la conducerea Germaniei.. A plecat și rudele nu au spus că au făcut elita în țară.. Nu și-a schimbat hainele de optsprezece ani..
Dumnezeu a fost cu acest lider tăcut.
Măreția Germaniei să fie cu Dumnezeu…
La o conferință de presă, un jurnalist l-a întrebat pe Merkel: am observat că porți mereu aceleași ținute, și că nu ai alte haine?
Ea a răspuns: sunt funcționar public, nu model.
La o altă conferință de presă, a fost întrebată dacă aveți muncitori gospodari care fac curățenie în casă, mâncare etc. Nu-mi pasă.
Răspunsul ei a fost nu, nu am angajați și nu am nevoie de ei. Soțul meu și cu mine facem munca asta în fiecare zi acasă.
Apoi un alt jurnalist a întrebat: cine spală hainele, tu sau soțul tău?
Raspunsul ei: Eu repar hainele si sotul meu este cel care conduce masina de spalat si se intampla de obicei noaptea pentru ca este electricitate gratuita si cel mai important, nu face probleme vecinilor, in ciuda peretelui care desparte apartamentul nostru de vecini Gras, gras.
Ea a spus: ′′ Mă așteptam să mă întrebi despre succes și eșecuri în munca noastră la guvernare „.
D-na Merkel locuiește într-un apartament obișnuit, ca orice alt cetățean. A locuit în acest apartament înainte de a fi aleasă prim-ministru al Germaniei, nu l-a părăsit și nu are vilă, servitori, piscine sau grădini.
Aceasta este Merkel, prim-ministru al Germaniei, cea mai mare economie a Europei!