Nr. 42/10.08.2019

Motto 1: „ Ma  revolt,  deci  existam” (Albert CAMUS, Omul revoltat);

Motto 2: “Cine-au indragit strainii / Manca-i-ar inima cainii” (Mihai EMINESCU, Doina)

Motto 3: „ CORUPTIA UCIDE ROMANIA, prin JOHANNIS Klaus, FDGS, FDGR si Bis.Ev(CA) (Marin Mititelu)

 

                                   Catre,                                                                                                                                                                                                   

 

SERVICUL  ROMAN  DE  INFORMATII (SRI)

Domnului  Eduard  HELVIG – Director (Anexa 1)

= Bursier George SOROS, tatal Neo-Marxismului, Anti-Roman

= Coleg de partid cu JOHANNIS Klaus  si ORBAN Ludovic

 

PARTIDUL  NATIONAL  LIBERAL  (PNL)

                                                              Tovarasului  Ludovic ORBAN – Presedinte (Anexa 2)

Fiu al Securistului ORBAN Imre

=Frate al mereu numitului de straini la UE si Administratia Prezidentiala, ORBAN Leonard

= Admirator al husarilor, criminalii romanilor

= Sarac cu duhul intru intelegerea Mioritei romanesti

= Achitat, oare de ce?, de Statul Securist/SS, de rit nou, pentru luare de mita

 

 

           ASOCIATIA CIVICA SOLIDARITATEA HUNEDOREANA (ACSH), constituita pentru apararea  intereselor Romaniei in U.E., promovarea si conservarea traditiilor romanesti, DECONSPIRAREA COLABORATORILOR SECURITATII   si  ERADICAREA  CORUPTIEI,  VA SOLICITA ca, in ciuda comportamentului SECURISTOID al PNL, cu multi conducatori Colaboratori ai Securitatii Comuniste Criminale (Anexa 2=ORBAN Imre, PALEOLOGU Alexandru, IONESCU-QUINTUS Mircea, BALACEANU-STOLNICI Constantin, LAZARESCU Dan Amedeu, MUSCA Mona, MANOLESCU Nicolae, s.a.)SA-I RETRAGETI  SPRIJINUL  lui  JOHANNIS Klaus  la Alegerile  Prezidentiale 2019, stiind ca:

 

I. ESTE:

 – HITLERIST, conform Sentintei nr.2790/28.05.2007 din Dosar nr. 1672/306/2007, prin   GEG, scos in afara legii, ca fiind Criminal si in subordinea directa a „Fuhrer”-ului Adolf HITLER;

 –  NEO-NAZISTprin AFILIERE la:

      – GERMANDOM, din Germaniacu orientare Neo-Nazistacare sustine doar interesele  GERMANIEI,  impotriva celor  ale ROMANIEI  si  colaboreaza cu Grupuri de Extrema Dreapta;

      –   FUENînfiinţata de foşti Nazisti, Anti-Semita si Anti-Romaneasca;

 – PENAL,  furand  proprietati si bani  Statului  Roman= (Anexa 3+Anexa 4=Plangere penala la DNA);

 – TRADATORprin DEZMEMBRAREA ROMANIEI, caci initiativa lui, ca FDGS  sa devina GEG, incalca art.15 si anuleaza art. 19, din Conventia de Armistitiu, iar UNGARIA poate Revendica Transilvania de Nord, conform  Diktatului de la Viena, din 30 august 1940, anterior Conventiei de Armistitiu din 12 septembrie 1944, care DEVINE NULA din cauza lui IOHANNISS  Klaus !!!

 

II. FACE PARTE din STATUL  SECURIST/PARALEL, din Sibiu si  Romania, caci:           

 

1. SENTINTA nr. 2790/28.05.2007 din Dosarul nr. 1672/306/2007prin care judecatoarele iresponsabile, Maria MORAR si Corina DRASOVEANU/LIMPEDE (dupa divort), au facut ca Autoritatea Nationala pentru Retrocedarea Proprietatilor (ANRPSA RETROCEDEZE, ILEGAL,  8.600 IMOBILE in valoare de 18 MILIARDE de EURO, catre Forumul Democrat al  Germanilor din Romania (FDGR) (Klaus Johannis=Presedinte 2002-2013), Forumul Democrat al Germanilor Sibiu (FDGS) (Klaus Johannis=Membru, din 1991), si BISERICA EVANGHELICA (Confesiune Augsburgica-CA) (Klaus Johannis=Membru) (Anexa 5=Plangere penala la SIIJ);

 

2. SENTINTA nr. 2790/28.05.2018 A FOST ATACATA, de ACSHprin REVIZUIRE, care, din cauza coruptiei din justitia sibiana, ne-a fost RESPINSA, ILEGAL, de catre judecatoarea MITROFAN Codruta, prin Sentinta nr. 630/12.02.2019, din Dosar nr. 2550/306/2018 (Anexa 6=Plangere penala la SIIJ), cu 12 termene si 5 judecatoare (!?!),  APELATASentinta pronuntata cu INCALCAREEA Art. 6 al CEDO  si a DECIZIEI nr.33/23.01.2018 a CCR:

     –  Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), Decizia din 07.03.2017, cazul „Cerovsek si Bozicnik v. Slovenia”, art. 6, privind dreptul la UN PROCES ECHITABIL,   prin care Judecatorii Europeni au statutat ca „Judecatorii care NU au participat la proces, NU POT MOTIVA Hotararea Judecatoresca,  si  SA O SEMNEZE, pentru ca NU POT OFERI  GARANTIA ca au facut o buna administrare a actului de justitie si, ca atare, INCALCA DREPTUL la UN PROCES ECHITABIL”;

   –  Curtea Constitutionala a Romaniei, Decizia nr. 33/23.01.2018, care, la punctul 175,  precizeaza: „În fine, prin Hotărârea din 7 martie 2017, pronunțată în Cauza Cerovsek și Bozicnik împotriva Sloveniei, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a statuat că judecătorii care nu au participat la proces nu pot motiva și semna hotărârea judecătorească, pentru că nu pot oferi garanția că s-a realizat o bună administrare a actului de justiție”

         Iata cum, prin jonglerii juridice si securiste, ilegale si ticaloase, JOHANNIS Klaus, FDGS, FDGR si BISERICA EVANGHELICA (CA)  AU FURAT, SI FURA, STATUL ROMAN, prin RETROCEDAREA a 8.600 de IMOBILE, in valoare de 18 Miliarde  Euro!

III. ESTE  Unul  dintre  Parintii  CIUMEI  ROSII, alaturi de:

     1.Adrian NASTASE, prin semnarea Protocolului de Colaborare PSD-FDGR,  2002 (Anexa 7);

     2. Mircea GEOANA, pe care l-a sustinut la Alegerile Prezidentiale din anul 2009.

     Cum Art. 2 din Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala a Romaniei, prevede ca Cetatenii romani, ca expresie a fidelitatii lor fata de tara, au indatorirea morala de a contribui la realizarea sigurantei nationale”, iar Art.3 lit.h prevede ca „ initierea, organizarea, savirsirea sau sprijinirea in orice mod a actiunilor totalitariste sau extremiste de sorginte comunistaFASCISTA”, CONSTITUIE AMENINTARI LA SIGURANTA NATIONALAcum este cazul lui JOHANNIS , FDGR si FDGSVA SOLICITAM   SA ACTIONATI, in privinta lor!!

 

      Cu responsabilitate civica, in slujba Romaniei, 

                   ing. MITITELU  MARIN, Presedinte ACSH, 0729-029052

                                                                 Absolvent SNSPA

                                                                 Cercetator acreditat CNSAS