Reproduc întocmai ultimul comentariu al dlui Nicu Cohen:

Azi, în Spania, Moța și Marin…

Da ,am zis ! Si sint convins ca nu gresesc . Nu conteaza unde s-a nascut ,nu conteaza ca erau din familie de popi sau cu atit mai mult ….Nu pot sa explic in trei cuvinte ..Sti cum sint aia care au ureche muzicala ….aveam un prieten care iti spunea care e sol si care e mi …..E si asta un talent nascut ..Tot asa e si cu evreii astia ,au ei caracteristicile lor fizionomice si psihologice … de comportament , exaltati ….printre care si timbrul vocal deci cine are ureche muzicala ii poate dibuii rapid (ti-aduci aminte vocea lui Iosif Sava sau chitaitul lui Vlad Georgescu de la europa Libera ) ,deci poti sa amesteci o suta de evrei cu o suta de romani si eu iti spun care e evreu si care nu e .
Mai toti astia mai rasariti din cultura romaneasca au fost de origine evrei . Patrioti dar evrei .
Eu cred ca in Romania sint actual cam un milion de romano-evrei amestecati prin populatie .

Nota redacției:

Într-un comentariu anterior Dl Nicu Cohen arunca, în treacăt, vorba, adică informația, că Moța și Marin, au fost evrei. A mai spus dl Nicu și despre Căpitan că a fost evreu. Iar dacă nu mă înșel prea tare a spus-o și despre mine, subsemnatul. Am șters acele vorbe din comentariul pe care totuși l-am publicat, iar dl Nicu revine cu aceeași precizare: Moța și Marin evrei!…

Din păcate ptr dl Nicu al nostru dovada sigură că se înșeală vine de la o evreică: doamna Marin, soția eroului de legendă, era evreică. Iar printre puțimele relatări rămase de la biata văduvă se află și mențiunea faptului că „evreii nu i-au iertat niciodată că a fost soția unui legionar”! Evident, evreii aceia știau mai bine decât Cohen al zilelor noastre cât de evreu era căpetenia legionară… Cum știa asta și soția lui Marin, mai bine decât dl Nicu!…

Afirmația ultimă a dlui Nicu s-ar putea să fie adevărată însă: „Eu cred ca in Romania sint actual cam un milion de romano-evrei amestecati prin populatie .” S-a mai vorbit pe acest site despre „un milion de evrei” din România, acei evrei care au primit cetățenie română în mod fraudulos, „pe blat”, chipurile prin repatriere! O poveste care nu poate fi expediată în câteva rânduri!… O vom relua și noi mai pe larg cu proxima ocazie!

Până atunci mă întreb dacă nu cumva dl Nicu Cohen are de-a face că acest proiect sionist aflat în derulare, cam pe ultima sută de metri! Ne tot bate la cap dl Nicu cu dovezile sale că „Mai toti astia mai rasariti din cultura romaneasca au fost de origine evrei. Patrioti, dar evrei .” Altă afirmație zăpăcită. Dar asemenea aiureli au menirea lor într-un joc diversionist, manipulator! Nu mă grăbesc să precizez ce menire! Dar, așa cum Cohenul nostru îi  miroase de la distanță de sute de ani pe evreii care au binefăcut pentru istoria noastră, la fel și eu, ca tot grămăticul, miros textele care spun și altceva decât sensul cuvintelor și propozițiilor din care sunt alcătuite!

În proiectul celor „un milion de evrei” ce se repliază pe blat în România, trebuie să existe și soluția la problema: cum îi facem pe români să accepte milionul de evrei? Evrei care nu vin ca emigranți sirieni, cu bocceluța subsioară, ci vin cu cardul burdușit de euro și de dolari! Vin și-și cumpără case, pământ, firme etc. Vin ca stăpâni!…

Nu cumva românii au nevoie de o pregătire psihologică specială pentru a înghiți hapul?!

Evident că este nevoie de o pregătire psihilogică! Conștient sau nu, dl Nicu Cohen prin multe din poveștile sale ni-i face simpatici pe evrei, iar prin dovezile sale, chiar așa închipuite cum sunt, cum că evreii sunt mereu prezenți în tot ce se întâmplă în România de la Burebista încoace, ne pregătește cum să întâmpinăm, cu flori și cu confetti, pe ultimul evreu prin a cărui debarcare la Otopeni se va împlini mult doritul milion!

Așadar, Nicu Cohen ca diversiune sionistă pe site-ul nostru?… De ce nu?! Doar suntem un site serios și cu audiență!

Desigur, mai sunt și alte motive să-l bănuim pe Nicu Cohen face că „un joc”, dar le mai lăsăm să dospească! Până atunci, tot binele!

ion coja

 

less