Sorin
george-turle@t-online.de
79.197.53.127
Mira-m-as! In China sunt actualmente 130 de milioane de crestini (prin asta referindu-ma la chinezi convertiti la crestinism, nu strainii care traiesc acolo). Majoritatea sunt protestanti, apoi pe locul 2 vin catolicii, ca numar. Iar trendul e pe crestere. Se estimeaza ca pina in 2030 numarul crestinilor din China il va depasi pe acela din SUA. E ilogic ca toata ascensiunea asta a crestinizarii sa fi decurs nederanjata pina acum si brusc din iarna asta sa aiba ceva statul chinez cu ea.
Exista niste experiente cu dude de-ale Epoch Times, pe care pina si presa americana (care e mai mult decat clar ca numai partinitoare fata de China nu poate fi) a reusit sa le sesizeze.

M-am „intalnit” si eu cu ei, acesti Epoch Times, alaturi de CNN, fiind unii din editorii dudei cu „explozia si scurgere RADIOACTIVA masiva” la centrala nucleara din Taishan, chestie care, in urma investigatiilor inclusiv dinafara, ale francezilor ( Électricité de France) si a National Nuclear Security Administration s-a mutat discutia la niste scurgeri la niste conducte cu combustibil
https://www.world-nuclear-news.org/Articles/Fuel-damage-confirmed-at-Taishan-1
iar la baza:
„No radiation leak at Taishan”

E doar un exemplu, si vreau sa spun, The Epoch Times e una din sursele pe langa care mai trebuie sa vezi/auzi/citesti inca alte cateva versiuni ale fiecarei istorii relatate de ei.

*
NR – Mulțmumesc pentru corectură. Mă bucur să aflu că lucrurile se desfășoară normal!