Vasile I. Zărnescu
7 aprobate

vasile.zarnescu@gmail.com
78.96.211.52

NICU BEN COHEN minte, ca întotdeauna. Ekaterina a II-a stabilise o zonă de rezidență în vestul Imperiului țarist, de unde jidovii nu aveau voie să migreze în Estul Imperiului. Nici vorbă de „un fel de stat”, nici măcar de un „cămin”. Ci, pur și simplu, erau obligați să stea acolo unde îi găsise istoria, fiindcă migrarea lor în ale gubernii ar fi produs ciocniri cu autohtonii.
„Acest Stat este considerat de istorici un fel de Stat evreiesc al Ashkenazilor khazari”. Iarăși numai minciuini – cu excepția afirmației că e vorba de jidovii așkenazi, proveniți din (k)hazari. Nici un istoric nu afirmă așa ceva, fiindcă nu putea fi vorba de un „stat”. Jidovii trăiau în ghetourile în care îi obligau să stea rabinii, care aveau drept de viață și de moarte asupra lor.
„Se pare că Lenin l-a desființat”! Vedeți cu ce istorie ne împroașcă Cohen? Cu „se pare că…” Lenin n-a desființat nimic fiindcă nu ființa nimic. Lenin era nițel jidov, prin bunicul patern. Apoi, Lenin a dat „Decretul asupa Naționalităților”, care trebuia să asigure autonomia naționalitălor în cadrul imperiului sovietic.
Stalin a fost cel care a început să îi împrăștie din zona de rezidență, unde se înmulțiseră ca șobolanii, și a înfințat Republica Sovietică Socialistă Jidovească, cu capitala la Birobidjan, care există și acum – cu o denumire mai scurtă, evident.