Ce a făcut Israelul pentru americani în săptămâna trecută? Marea minciună și „minciuni de rezervă”
Ne-au luat banii și armele și ne-au făcut complici ca criminali de război

De Philip Giraldi

Cercetare globală, 30 mai 2024
Regiune: Orientul Mijlociu și Africa de Nord , SUA
Tema: Drept și Justiție , Militarizare și ADM
Raport aprofundat: PALESTINA

Biblioteca Virtuală Evreiască afirmă că

„ Relația SUA-Israel se bazează pe doi piloni ai valorilor și intereselor comune. Având în vedere această comunitate de interese și convingeri, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că sprijinul pentru Israel este una dintre cele mai pronunțate și mai consistente valori de politică externă ale poporului american.”

Aceasta este, desigur, marea minciună dintre cele multe care constituie legătura care leagă cele două țări.

Minciunile de rezervă, dezvăluite în mod regulat în Congres, sunt că Israelul este o democrație și un aliat. Desigur, nu este nici unul, deoarece este un regim de apartheid exclusiv pentru evrei, care nu are granițe fixe și nu are aranjamente reciproce de securitate cu SUA. Israelul și promotorii săi nu spun niciodată adevărul, mai ales când constrâng guvernul Statelor Unite să furnizeze mai mulți bani și mai multe arme, așa cum s-a întâmplat atât în ​​mod deschis, cât și în secret în ultimele opt luni, în timpul oribilei curățări etnice a palestinienilor.

Deci, cum se întâmplă asta, mai ales că Israelul este vădit rău în ceea ce privește tratarea palestinienilor și nesăbuit în agresiunea sa îndreptată împotriva vecinilor precum Libanul și Siria. Faptul că nu bombardează și Egiptul și Iordania se datorează în mare măsură ajutorului de miliarde de dolari pe care SUA îl acordă acelor țări, condiționat de menținerea unui modus vivendi șovăitor cu sioniștii agresivi și înarmați nuclear.

Având în vedere minunata zonă de confort pe care Israelul a stabilit-o în mare parte datorită protecției SUA în organismele internaționale precum Națiunile Unite și Consiliul de Securitate al ONU, precum și față de mai multe instanțe internaționale și agenții de ajutor umanitar, Israelul a atacat în mod regulat și în alt mod ucigându-și vecinii fără a fi niciodată tras la răspundere pentru nimic. Este un model care este deosebit de vizibil acum, deoarece masacrarea palestinienilor din Gaza se apropie de pragul de 50.000, constând în majoritate din femei și copii. Recentul atac scandalos asupra taberei de refugiați din cartierul Tal al Sultan de lângă Rafah, care a ucis cel puțin 45 de persoane și a inclus fotografii grafice ale corpului unui copil în flăcări, fără cap, precum și alte cadavre încă în flăcări și fumegând, a fost îndreptat împotriva persoanelor fără adăpost din Gaza care trăiau în corturi, care fuseseră alungați anterior din casele lor distruse din partea de nord a țării. Și spre veșnica rușine a lui Biden și a companiei, sacrificarea a folosit arme fabricate și furnizate din SUA .

Adăugați la carnagiu foametea care amenință acum să mai omoare zeci de mii de palestinieni din cauza guvernului israelian și a coloniștilor săi extremiști care blochează intrarea aprovizionării cu alimente și poate fi apreciată amploarea acțiunilor de genocid alese de Israel. Afirmația lui Netanyahu conform căreia armata a folosit doar muniții mici în Rafah și a vizat doi oficiali Hamas care se ascundeau printre civili a fost, ca de obicei, o minciună, iar tabăra nu avea nicio semnificație ca țintă militară. Israelul a continuat atacul cu un alt bombardament asupra al-Mawasi din apropiere, în noaptea următoare, care a ucis peste douăzeci, iar tancurile statului evreu pătrund acum adânc în oraș, precedând, fără îndoială, un asalt de infanterie care ar putea ucide alte zeci de mii. Un înalt oficial guvernamental israelian prezice acum că războiul va continua până la sfârșitul anului, încă șapte luni, succesul fiind măsurat aparent prin ajungerea la un moment în care Hamas și toți ceilalți palestinieni ostili vor fi fie uciși, fie deportați.

După sacrificarea lui Rafah, fără îndoială a avut loc schimbul obligatoriu de apeluri telefonice între un prim-ministru batjocoritor, Benjamin Netanyahu , și gigantul mental rânjător, președintele Joe Biden , inclusiv mulțumirea lui Bibi pentru armamentul american folosit în crimă. Este foarte grozav când nici măcar nu trebuie să plătești pentru armele folosite pentru a ucide pe cineva. Pentru a-și arăta aprecierea față de recunoștința israeliană, Biden a mormăit fără îndoială o frază gravată pe lobii săi prefrontali, adică „Israelul are dreptul să se apere!” Interacțiunea transnațională a produs probabil și flatulența tipică care reiese din mașina de propagandă de la Casa Albă. Biden, în încercarea de a face să pară că face presiuni asupra Israelului pentru a reduce numărul victimelor civile, a avertizat anterior că o invazie la scară largă a lui Rafah va fi greu de susținut și va fi considerată o problemă de „linie roșie”, dar a fost o cascadorie politică pe care nu a intenționat niciodată să o facă, în afară de o sosire întârziată a unui transport de bombe super grele de 2000 de lire sterline. Mulți americani, într-adevăr o majoritate, sunt pe bună dreptate profund supărați de sprijinul armatei și guvernului SUA pentru cel mai recent război al Israelului, iar Biden necăjit acum numără voturi în timp ce pretinde că are preocupări umanitare.

America lui Biden se predă criminalului de război Netanyahu.
Chiar și așa, Casa Albă nu a mers atât de departe încât să-i învinovățească pe israelieni pentru depășirea lor. La o conferință de presă, ofițerul de comunicații al Securității Naționale al lui Biden, John Kirby , care se pare că a fost amiral cândva, probabil pe Good Ship Lollypop, a articulat cum

„Ați văzut cu toții imaginile, sunt sfâșietoare, sunt îngrozitoare. Nu ar trebui să fie nicio viață nevinovată pierdută aici ca urmare a acestui conflict. Israelul, desigur, are dreptul să meargă după Hamas… Ca urmare a acestei greve de duminică, nu am nicio schimbare de politică despre care să vorbesc. Doar s-a intamplat. Israelienii o vor investiga. Vom fi foarte interesați de ceea ce vor găsi în acea investigație.”

Imagine: Rachel Corrie a fost un membru american al Mișcării de Solidaritate Internațională (ISM). Ea a fost zdrobită până la moarte în Fâșia Gaza de un buldozer al Forțelor de Apărare Israelului (IDF) când stătea în genunchi în fața casei unui palestinian local. Fotografie de Denny Sternstein. (Sursa: Wikimedia Commons)

Sigur că ești John și va fi o investigație grozavă și amănunțită a Israelului, așa cum a fost în cazurile americanilor morți la bordul navei USS Liberty, activista pentru pace Rachel Corrie, jurnalistul Shireen Abu Akleh și, cel mai recent, cei 80 de ani. bătrânul cetățean american Omar Abdalmajeed As’ad, care a fost bătut până la moarte de elemente din „cea mai morală armată din lume” a Israelului, după ce a fost reținut pentru crima de a se plimba în satul său din Cisiordania.

De ce sunt Joe și compania astfel de disimulatori dedicați ai adevărului când vine vorba de Israel și de toate lucrările sale maligne? Se datorează unei entități cunoscute eufemistic ca Lobby-ul Israelului, dar pe care prefer să o descriu mai precis ca fiind Entitatea Evreiască Money In Politics (AIPAC, ADL și altele) susținută de Scofield Bible Zio-Christian Crowd condusă de clovni precum Președintele Camerei. Mike Johnson. Știu că este o gură, dar asta este. Israelul nu obține sprijinul necrit și copleșitor al SUA pentru că comportamentul său îl merită sau pentru că servește intereselor americane, ci mai degrabă din cauza tuturor acelor bani aplicați judicios pentru a corupe guvernul la toate nivelurile și pentru a cumpăra și controla mesajul mass-media și industriile de divertisment. Profesorul John Mearsheimer, coautor al lucrării The Israel Lobby din 2007 , a susținut de mult că „susținătorii Israelului vor merge să reducă la tăcere pe oricine le provoacă narațiunea”. Dar, potrivit lui Mearsheimer, ceva s-a schimbat din cauza zilei de 7 octombrie :

„Marea diferență este că activitățile lobby-ului sunt complet deschise astăzi. Cred că puțini oameni știau multe despre lobby pe atunci. Și foarte puțini oameni știau multe despre influența lobby-ului asupra politicii externe americane, mai ales în ceea ce privește Orientul Mijlociu. Și cred că am ajutat să expunem asta și acum mai mulți oameni înțeleg ce se întâmplă. Lobby-ul este acum forțat să funcționeze mult mai mult în aer liber.”

Pari passu , tot ceea ce corupția aplicat în mod judicios servește la privarea americanilor de drepturile lor fundamentale, în special de libertatea de exprimare, deoarece în curând va fi ilegal să critici fie evreii, fie Israelul. Și nu vă așteptați la nicio ușurare de la alegerile naționale din noiembrie dacă există o victorie a GOP sub forma lui Donald Trump și, eventual, a lui Nikki Haley sau a unei astfel de creaturi ca piesă de înlocuire a Zioconului. Trump a vândut toate problemele imaginabile pentru Israel în 2016-20 și ar face-o din nou. Republicanii s-au străduit să devină noul partid „Israel First”, deoarece vor să fure tot acei bani și sprijinul media de la democrați. Senatorul Lindsey Graham din Carolina de Sud a cerut bombardarea Gazei în timp ce Nikki a fost în Israel semnând bombe care urmează să fie aruncate asupra Pals cu un marcaj violet: „Terminați-i! America [iubește] Israelul”. Îndemnul ei de la o armată străină finanțată și înarmată de guvernul SUA pentru a ucide refugiații care trăiesc în corturi după distrugerea caselor lor ar putea fi considerată cea mai crudă modalitate de a susține uciderea în masă, dar, hei, Israelul este întotdeauna pe primul loc în gândirea majorității congresmanilor și cei care, din păcate, stau la Casa Albă.

Sursă

Există, de asemenea, o legislație în curs, care este împinsă de republicani care se opun oricăror încercări ale Casei Albe de a încerca să condiționeze comportamentul prin suspendarea livrărilor de arme către bunul prieten și aliat Israel, nu că Biden ar urma cu adevărat această cale. De asemenea, Congresul a exercitat presiuni intense asupra universităților pentru a reprima grupurile pro-palestiniene din campus, pretinzând că sunt antisemite, fără să facă același lucru față de susținătorii uneori violenți ai Israelului, iar universitățile sunt obligătoare, anulând absolvirea protestatarilor sau chiar expulzarea acestora.

Donald Trump a spus recent unui public în mare parte evreu că va deporta orice protestatar anti-Israel dacă va deveni președinte, o propunere interesantă, deoarece majoritatea celor care demonstrează sunt cetățeni americani născuți nativi și mulți dintre ei sunt evrei. El a cerut, de asemenea, Israelului să „termine” ceea ce le face palestinienilor, ceea ce înseamnă în mod clar că aceștia ar trebui exterminați sau forțați să emigreze și le-a spus, de asemenea, donatorilor evrei că atmosfera de astăzi în SUA seamănă foarte mult cu „înainte de holocaust”. .” Nu mai este gura tare care a cerut încetarea războaielor nebunești, Trump a mai spus acum că dacă ar fi fost președinte când ar fi avut loc intervenția rusă în Ucraina, le-ar fi bombardat. La fel și China dacă ar ataca Taiwanul. Oricare mișcare ar începe aproape sigur cel de-al treilea război mondial, chiar dacă nici Ucraina, nici Taiwan nu sunt un interes vital de securitate al SUA, dar Trump este prea prost pentru a ști asta. Secretarul de stat Antony Blinken cere, la rândul său, eliberarea SUA pentru desfășurare în Ucraina a sistemelor avansate de rachete care ar putea lovi adânc în Rusia. Pe măsură ce ideile stupide sunt atât de stupide, deoarece rușii au indicat deja că vor răspunde cu tot ce au, ceea ce înseamnă că țintele militare americane din întreaga lume ar fi considerate un joc corect pentru represalii, eventual folosind arme nucleare.

Am intrat cu adevărat în ceva care ar putea fi intitulat Psycho Zone dacă ar fi transformat într-un film. Războiul este tratat de sociopații din Washington, Israel și părți ale Europei ca și cum ar fi ceva în care trebuie să se inițieze întâmplător în timpul liber. Se vorbește chiar atât în ​​SUA, cât și în Marea Britanie, precum și în alte capitale europene despre inițierea recrutării active la un nivel apropiat de război, astfel încât noi, iubitorii de libertate, să o putem aduce pe acei Russki și Chinks buni și adecvati. Și în ceea ce privește gunoiul palestinian, podul pontonului Biden, care a costat 320 de milioane de dolari, pare a fi rupt, dar poate fi folosit în continuare pentru a duce la îndeplinire planul lui Netanyahu de a împinge o grămadă de Ay-rabs care țipă în Marea Mediterană pentru a scăpa de ei o dată. si pentru toti. Să sperăm că nu pot înota și aleșii vor putea din nou să ia în stăpânire ceea ce le-a fost dat de Domnul. Sau asa ceva.

*

Notă pentru cititori: Vă rugăm să faceți clic pe butonul de distribuire de mai sus. Urmărește-ne pe Instagram și Twitter și abonează-te la canalul nostru Telegram. Simțiți-vă liber să repostați și să distribuiți pe scară largă articolele Global Research.

Acest articol a fost publicat inițial pe The Unz Review .

Philip M. Giraldi, Ph.D., este director executiv al Consiliului pentru Interesul Național, o fundație educațională deductibilă fiscal 501(c)3 (Numărul de identificare federală #52-1739023) care urmărește o politică externă a SUA mai bazată pe interese. in estul Mijlociu. Site-ul web este councilforthenationalinterest.org, adresa este PO Box 2157, Purcellville VA 20134 și e-mailul este inform@cnionline.org .

El este un colaborator regulat la Global Research.

Sursa originală a acestui articol este Global Research
Drepturi de autor © Philip Giraldi , Global Research, 2024