Pezeventlîcuri regale
No issue detected

Stan Pățitu
2 hours ago
.
Duda nu numai că nu are educația pretinsă, dar nu are nici calificarea pentru titulatura pretinsă, deoarece nici soția lui nu se califică, conform legilor caselor regale prin legea salică, cît și conform legilor constituționale.
Margareta nu deține titlul de prințesă, obligatoriu pentru a ajunge regină. Titlul i-a fost luat atît ei cît și tatălui ei, regele Mihai, deoarece nu sînt descendenți de Hohenzolern. Mihai nu este fiul biologic al lui Carol al II-lea. Se știa încă de atunci. Din cauza asta Carol al II-lea a trimis-o în exil pe regina Elena cu fiul ei Mihai din flori.
hotărîrea a fost luată de un tribunal din Germania în 2011, care stipulează și amenzi de un milion de euro, în cazul în care regele Mihai sau prințesa Margareta mai folosesc titulatura de prinț sau prințesă de Hohenzolern.
mai mult, orice spiță regală, dacă se căsătorește cu indivizi care nu sînt de spiță regală, pierde dreptul la tron. Cazul lui Carol al II-lea cu Lupeasca. Chiar dacă Margareta ar fi o descendentă reală de Hohenzolern, a pierdut automat dreptul la tron, deoarece căsătoria ei cu Duda e considerată morganatică.
dpdv al constituției României din 1923, ultima în vigoare pentru casa regală, Margareta nu se califică, deoarece constituția prevedea ca soțul să nu fie român. Deci Duda nu numai că nu e de rang corespunzător, dar mai e și român pe deasupra.
ar mai fi și aspectul religios. Tot constituția prevedea ca urmașii casei regale să fie ortodocși. Se pune întrebarea în ce rit au fost botezate fiicele lui Mihai. Mai mult, regele Mihai a făcut greșeala să se cunune religios la catolici a doua oară, renunțînd la cununia ortodoxă, deoarece papa a cerut acest lucru, dacă vrea ca urmașii lui să-și păstreze rangul princiar. Altfel nu vor fi recunoscuți. Papa de fapt s-a opus de la bun început căsătoriei lui, pe care a avut-o în Grecia în rit ortodox.
deci, nici religios, nu numai biologic și prin descendență, Mihai nu se califică pentru titlul de rege, indiferent unde s-ar petrece asta. Implicit nici fetele lui, sau mai ales fetele lui, deoarece nu satisfac condițiile legii salice a caselor regale. Mihai a acceptat căsătoria catolică sperînd că-și dobîndește titlul princiar, necesar pentru tronul României. Din păcate el nu se califică biologic ca progenitură pentru legile caselor regale, de la bun început.
pe lîngă toate astea, regele Mihai ascunde și el doi băieți din flori, prin relații morganatice, urmînd tradiția tatălui său, care și el a avut un băiat din flori, pe prințul Filip. Diferența dintre Filip și Mihai este că totuși biologic Filip e descendent de Hohenzolern, chiar dacă este o progenitură morganatică. Nici el nu se califică la tronul României, deoarece și el e o progenitură dintr-o relație morganatică, adică interzisă de legea salică a caselor regale din Europa.
din păcate clasa politică din România a repus casa regală în drepturile de proprietate, fără să țină cont de faptul că Mihai nu se califică la tronul României din toate punctele de vedere. În plus mai și permite casei regale să se amestece în treburile interne și externe ale României, mai ales prin Margareta și Duda, prin tot felul de oengeuri și organizarea unor samituri în țară pe probleme cruciale în politica globală, economice, educaționale și militare. Relația lui Duda cu securitatea comunistă, înainte de 1990, a escaladat acum pe o treaptă superioară prin relația lui acum cu securitatea neo-comunistă.
lui Duda nu numai că i s-au creat titluri princiare false cît și titluri educaționale false, dar i s-au creat și titluri militare false, pe care nu le merită, la fel ca pe celelalte. Asta din simplul motiv că monarhul, în cazul monarhiei în România, ca formă de guvernare, deține și comanda supremă militară.
din păcate, românii nu numai că nu-și cunosc istoria, dar nu cunosc nici prezentul pe care-l trăiesc. Diversiunea politică și mediatică îi ține departe de realitatea nevăzută a evenimentelor care au loc la modul cel mai ascuns sub voalul democrației false, sub nasul lor, în care forme de organizare contradictorii își dau mîna pentru a subjuga România. În cazul de față monarhia și neo-comunismul, două sisteme incompatibile în esență, deoarece unul vizează proprietatea privată, iar celălalt proprietatea de stat. Rezultatul este că nici-unul din sisteme nu se desfășoară în mod normal, ci anormal, deoarece e un conflict de interese fără soluție. Din cauza asta România e supusă jafului și hoției din ambele părți. Iar asta ar fi mai puțin periculos, dacă n-ar exista și alte forțe în paralel la fel de periculoase, cum ar fi neo-conservatorii sau plutocrația.
România e ca o pradă atacată de o haită, fiecare cu interesele ei și dorința de a pune mîna pe putere. Singurul lucru pe care haita îl are în comun este jaful și hoția. Dapdv haita se înțelege foarte bine, dar cînd vine vorba de putere, lupii încep să se mănînce între ei. A sosit ceasul.
ce e rău pentru români este că acum sînt dezbinați, dezrădăcinați și debusolați. Nu-s uniți, nu au nici forța financiară și nici nu știu în ce direcție s-o apuce.