Text comntariu preluat de pe site
Imagini pe care cenzura democratică le-a ascuns!

„Imagini pe care cenzura democratică le-a ascuns!”
…cum sa nu le ascunda „draga de ea”? Repet: presa de astazi – cea platita din surse guvernamentale si NU numai – este identica CA SCOP cu cea bolsevica de dinainte de 1989! De manipulare a populatiei tarii! Vedeti pe cineva sa scrie ca terorismul este controlat si venit din USA exact ca si „migratia spontana”? NU!
Noul SRI este mai mult pro-USA, decit pro-Romania! Iar aceasta infrasctructura va fi gata in citiva ani odata cu varianta FLEXIBILA a Legii Big Brother; de control total al populatiei tarii!
Am citit prin unele publicatii – NU romanesti – ca chiar „scriptele sfinte” „evreisti” sunt rescrise – de catre „noii evrei” – dupa scopurile actuale! Adica au devenit FLEXIBILE! Cum se apara „evreii” vopsiti? Zic ca multe din „noutatile” din „scriptele sfinte” NU au fost scrise, ca sa nu afle goymii despre ele si ca – aceste noi „insertii” de texte – ar fi fost transmise in secret doar pe cale orala!; iar acum a sosit timpul sa le scrie si in „cartile sfinte”! Ce minciuna mai INFANTILA decit asta ati mai auzit? Ei bine!, in aceasta ideie, va fi foarte usor ca si Legea Big Brother sa apara in forma ei initiala foarte prietenoasa; de aparare impotriva „terorismului”, iar apoi – pe sest mai ales – se vor introducere noi constringeri, mult mai dure decit in perioada lui ceasca!
PS. Am convingerea ca „autoritatile” guvernamentale NU ne vor lumina nici cu „Je suis Charlie”, nici cu tragedia de la #COLECTIV si nici cu crima impotriva umanitatii din 13.11.15 din Paris! De ce? Pentru ca nici atacul de la Pearl Harbour NU a fost dezvaluit atunci cind a avut loc si de ce Roosevelt NU a ordonat apararea aeroportului!? Nici „atacul terorist” din New York din 11.09.2001 nu a fost dezmintit de guvernul american! Desi la ora actuala (dupa 14 ANI!) se stie clar ca cele doua turnuri au fost distruse din interior si la porunca guvernului Bush Junior! Si apropos! Stiati ca un tovaras din intimplare „evreu” pe nume Silverstein, platise – „saracul de el” – 15.000.000 dolari americani asigurare pentru cele doua turnuri gemene doar cu citeva samtamini inainte de „atac”? Stiati ca Silverstein a castigat – fara drept de recurs din partea guvernului american! – 7.000.000.000 de dolari pentru „pierderile suferite”!? Cam cit „e” 7 MILIARDE USD de mare/ mult?
La 20.000 USD costul pentru o masina medie americana, 7 MILIARDE inseamna: 350.000 de masini!
La 100.000 USD un apartament BUN in Bucuresti, 7 MILIARDE inseamna: 70.000 de apartamente!!! Or fi mai multe apartamente in tot cartierul Titan plus Drumul Taberei?…intreb si eu asa din curiozitate…