De la: Ing. Valentin Tepordei <vtepordei@yahoo.com>
Subiect: „Frauda electorala din SUA!”

Textul mesajului:
D-le Coja,
„Teoria fraudei” nu este decat o fabricatie a excrocului Trump si suporterii lui! A te baza pe ce spune Flynn, condamnat de justitia Americana dar „pardonat de Trump” nu este decat nebunie! Suporterii lui Trump ca Giuliani si  S. Powell au intentat 60 de procese incercand sa dovedeasca „frauda” dar nu au fost in stare sa prezinte nici o dovada.  Majoritatea proceselor au fost respinse de judecatori republicani  numiti de Trump! Convorbirea telefonica a excrocului Trump de o ora cu Secretarul de Stat al Georgiei in care Trump il implora pe Ministrul Georgiei sa „falsifice” numai 11,800 de voturi, convorbite telefonica inregistrata si data publicitatii  nu se pomeneste nimic!
Si in fine, ocuparea Capitolului pe 6 Ianuarie si incercarea de a-l gasi pe Pence ca sa fie „pedepsit” de catre huliganii lui Trump numiti de el „patrioti” nu pomeniti nimic! Pacat!
D-le Coja v-am urmarit si citit parte din ce ati publicat dealungul anilor dar am pierdut complect incredera in Dvs!
Concluzia mea este ca faceti parte din „Cultul Trump” care a reusit sa prosteasca o multime de rasisti, extremisti si huligani! Am avut o parere  mult mai buna despre Dvs. dar m-am inselat cumplit!!!
Ing. V. Tepordei

*

Nota redacției – Toți românii din SUA pe care îi cunosc au votat pentru Trump! La fel, 90% dintre colegii și prietenii din țară au fost „păcăliți” de vorbele lui Trump! Vă invit, domnule Țepordei, să faceți un inventar mai amplu al ticăloșiilor lui Trump. Ca să nu murim proști atâția oameni care cred în Trump. Ajutați-ne!

i.c.