Domnule Profesor,
Nu mi-am dorit un dialog cu dumneavoastrea in asemenea situatii si in asemenea termeni.
Textul publicat de dumneavoastra este bazat aparent pe un articol “publicat” pe siteul revistei https://www.biolifesas.org a Institutului Internationat Copernic din Roma.
Linkul la articol, asa cum poate oricine verifica daca are curiozitatea normala sa dea un click, raspunde acum cu “404-Errror” – eroare. Asta pentru ca articolul cu studiul fals despre G5, aparut peste noapte, pus de hackeri si a fost imediat retras de pe paginile revistei.
https://www.biolifesas.org/biolife/wp-content/uploads/2020/07/FIORANELLI.pdf
Am spus asta in prima postare pe care nu ati vrut sa o aveti in vedere, desi am dat si noul link unde apare clar RETRACTED. Deci articolul a fost retractat.
https://www.biolifesas.org/biolife/wp-content/uploads/2020/07/FIORANELLI-RETRACTED
Va rog foarte mult sa dati click pe aceste linkuri si veti vedea cat se poate de clar ceea ce va spun eu.
Aveati toate aceste informatii din primul meu comentariu/mesaj, de ce imi mai cereti inca oadata sa repet acelasi lucru?
Iar in cazul in care nu mai aveti comentariul/mesajul meu initial, ce nu a fost postat si nici nu a fost menit sa fie postat ci era doar o comunicare pt.Dvs. atunci insemna ca securistii exista si lucreaza.
Pe de alta parte revista “Informatia ortodoxa” https://ortodoxinfo.ro care si ea colporteaza aceiasi stire falsa, nu mai este de gasit, a fost mutata in repetate randuri la diverse adrese de internet, si nu se mai stie soarta ei. Am rugat un blogar ce preluase si el stirea falsa sa ii caute el pe redactorii ortodoxi si sa le dea noile linkuri sa se convinga ca stirea a fost una falsa si plantata de hackeri si eventual sa dea jos pagina cu stirea idioata, doar daca vor avea interesul. Mi-am aruncat ochii pe cateva texte din website si am ramas perplex, nu cred ca este intradevar o revista a autoritatii religioase din Romania si nici nu poate sluji in acest mod biserica ortodoxa, doar daca eu nu mai stiu ce s-a mai intamplat cu biserica romana.

Imi pare rau ca nu va cunosc inca criteriile pe baza carora publicati textele altora,
Dar oricum eu consider ca se presupune sa existe o minima verificare a textelor in sine, a surselor care le dau textele si daca este nevoie, cum e cazul acum de un consultant, un medic epidemiolog si un navigator de Internet, care sa verifice sursele.
Cred ca nu este cazul sa nu publicati acest text, caci nu am de gand sa imi iau revanse sau sa aduc acuze, este o shimbare de informatii care trebuie sa se produca intr-un mod corect si elegant. [Va asigur ca nu am curci in spatele casei.]
Va rog sa nu credeti ca am creat aceasta situatie din nimic, doar pentru o stire falsa printre stirile false care inunda media la orice moment.
Dar am considerat necesar ca cel putin acest website, unde lumea vine cu incredere, cu inima deschisa si ochii cat cepele, sa se propage stiri oneste si sa descurajeze terorismul medical ce se desfasoara acum in plina forta.

Va fac o propunere cat se poate de cinstita.
Sunt asa cum v-am mai scris cu ani in urma un avocat, care aici in USA am lucrat 30 de ani in administratie, nu mi s-a permis accesul la examenul de admitere in Baroul Statului Georgia. Acum sunt pensionar, am timp si imi face placere sa il dedic informarii corecte a cetatenilor, victime ai mass mediei, sa-i ajut sa aiba toate informatiile necesare sa priceapa de unde vin pericolele caci de prieteni nu prea e de unde.
Daca aveti materiale ce vi se par suspecte, le putei trimite email si in cateva ore eu va pot confirma atat veridicitatea, calitatea stiintifica cat si validitatea surselor.
Pe de alta parte, sotia mea este medic epidemiologist la CDC, si cred ca are un credential sufficient sa se pronunte la diferitele zvonuri ce se arunca pe piata Pandemiei.
Suna ca un angajament si asta si este. Va trimit alaturat acest text si pe email cu adresa mea si numarul de telefon in cazul in care este nevoie sa discutam direct si imediat.
Cu toata stima si consideratia,
CD

*

Nota redacției – Stimate domn CD, azi am descoperit aproape o sută de comentarii pe care AKISMET le ascundea ca SPAM sau ÎN AȘTEPTARE, vechi de luni de zile. Sunt singurul care fac administrația site-ului și uite ce iese! Public azi zeci de texte dintre cele urgisite fără voia mea. Ci din neștiință sau prostie. Cum vreți s-o luați!