O Femeie Neînarmată, veterană Air Force, a fost ucisă în timpul protestelor din Washington DC. Numele său e Ashli Babbit

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 7, 2021

 

Ashli Babbit, veterană Air Force, a fost ucisă cu brutalitate și executată de către bodyguardul unui congressmen  în timp ce încerca să-și recupereze țara din ghiarele globaliștilor care au tâlhărit alegerile prezidențiale. Femeia a petrecut 14 ani în US Air Force, servindu-și țara cu onoare și loialitate. Era neînarmată. Acest act insidios de violență împotriva poporului care își exercita dreptul la protest este condamnabil în ochii oamenilor și ai lui Dumnezeu.

Femeia neînarmată care a murit pentru țara ei, pentru viitorul copiilor ei și pentru Libertate. 

Videoclipul cu asasinatul AICI. Atenție, scene grafice!

Indiferent de cât de politicoși sau nu au fost suporterii lui Trump la acest protest, ei nu au tras focuri de armă, nu au pornit cu rea intenție, ci au vrut să apere constituționalitatea democrației lor, să-și susțină președintele ales și să asigure o analiză dreaptă a rezultatelor alegerilor prezidențiale.

Deznodământul a fost crunt.

S-a vărsat sânge nevinovat.

O Femeie Neînarmată veterană Air Force a fost ucisă în timpul protestelor din Washington DC

O mamă, o veterană, o femeie care credea cu toată inima în dreptate, adevăr și libertate a fost ucisă cu sânge rece.

Dintre toți protestatarii, ea a fost considerată cea mai amenințătoare pentru trădătorii baricadați în Congres. Diavolul nu suferă inimile curate.

 

O Femeie Neînarmată veterană Air Force a fost ucisă în timpul protestelor din Washington DC

 

Controverse privind protestatarii

Unele voci spun că au fost membri Antifa infiltrați care au pătruns în clădire. Or fi fost printre ei, dar cu siguranță au fost și mulți patrioți de bună credință care n-au vrut să accepte tâlhăria alegerilor prezidențiale în “cea mai puternică democrație din lume”.

Urmările acestei trădări sunt grave, este posibil să ne îndreptăm cu toții spre un Comunism 2.0.

ActiveNews promovează narativa confrom căreia cei care au intrat în clădire au fost susținători Antifa deghizați ca suporteri Trump.

ActiveNews, fiți mai atenți, tipul ăsta era într-adevăr la un miting BLM, dar era suporter Trump și acolo. Dacă lărgiți imaginea vedeți că era un Qanon. Indiferent de legitimitatea mișcării Q, care ar merita un articol în sine, acest individ era limpede pro-Trump.

Un alt protestatar e acuzat că ar fi avut un tatuaj comunist.

Mai degrabă arată ca tatuajul din jocul video Dishonored, destul de penibil, dar de aici și până la acuzația ca este antifar este ceva distanță de parcurs.

DH] Dishonored by Roxslon on DeviantArt | Gaming tattoo, Video game tattoos, Dishonored tattoo

Există informatii mai credibile care care confirmă că într-adevăr au fost infiltrați printre manifestanți.

Image

Infiltrarea antifa e totuși secundară

Principala știre e martiriul veteranei Ashli Babbitt 

Durerea  este enormă, evenimentele de aseară au marcat istoria Statelor Unite și a lumii, demonstrând că o așa-zisă democrație puternică poate fi îngenunchiată împotriva voinței poporului și atunci când se întâmplă așa ceva, sufletele cele mai curate sunt sacrificate de uzurpatorii sângeroși.

Spuneți-i numele, răspândiți știrea.

O cheamă Ashli Babbitt, era neînarmată și a fost ucisă pentru că avea un vis. Credea în libertate, voia dreptate pentru țară și un viitor mai bun pentru copiii ei.

Dumnezeu s-o odihnească pe Ashli Babbitt.