Dovezile erau in arhivele Securitatii.
In iunie 1990 a venit un sef DIA trimis ,,la ordinul presedintelui Ion Iliescu” care i-a spus:
,,Daca vorbesti dosarul asta apare in presa.”
Dosarul de santaj era mai mult decat exploziv: ,,razboiul” pe despagubiri .
Peste doua zile a venit si i-a pus dosarul de ofiter pe masa:
,,Domnule _____ , in dosarul dumneavoastra nu mai exista nimic. nu mai apare cum ai refuzat sa fii racolat de sovietici si nici cum ai fost arestat si nici de cate ori ai fost arestat.”
In 1996 au venit iarasi cu sefii DIA locali si sefii SRI cand se curatau dosare de senatori fosti spioni sovietici si informatori care tineau discursuri pe legea lustratiei .
Dupa sefii DIA au urmat sarbii din Belgrad urmati de acest David Suli .
Dupa israelian a urmat un secretar de stat din CDR trecut cu arme si cu bagaje in tabara lui Basescu – Dan Bodea secretar de stat in Ministerul Cultelor. S-a trezit cu el la poarta cu carti cu dedicatii pe ,,memorialul durerii” si cu sacosa plina …. de era sa fac infarct.
Probele au fost furate si am avut surpriza dupa ce am citit articolele lui Marius Oprea sa recunosc mai multe expresii folosite de tatal meu…. Sunt articolele pe crimele Securitatii din anii 50 incat cred ca nu toate dosarele au fost furate si e foarte posibil sa mai fi ramas dosare care astazi sunt secretizate! Marius Oprea mai mult ca sigur s-a inspirat in articolele lui din dosarele secretizate pe executiile de romani din Timoc si va rog sa-l intrebati. Anul trecut l-am intrebat la comentarii pe domnul Tariceanu si mi-a zis ca nu mai exista nici un dosar arhivat de tatal meu. Cum naiba? Din cel mai important sef din Securitate din anii 50 sa nu mai existe nici un dosar???