DE CE LUMEA NU VREA SA PRICEAPA?
Lumea nu vrea sa priceapa ca vaccinurile pentru Codid-19 produse in occident si SUA nu sunt de fapt vaccinuri autentice, de aceea ele nu protejeaza de infectarea cu virusul Covid, ci sunt o terapie genetica de modificare a ADNului cu mesager ARN, astfel ca recipientii sa devina receptivi la urmatoarele faze ale Experimentului care s-ar putea termina in 2023, daca nu mai tarziu.
Globalistii vor ca toata lumea sa fie vaccinata cu asa zisul lor vaccin ca sa porneasca Experimentul cat mai devreme, inainte ca lumea sa se trezeasca.
Vaccinul romanesc este un autentic vaccin, deci care te apara de virus insa nu produce modificarea ADNului pe care o sconteaza Globalistii in Experimentul lor, care va face ca lumea sa nu mai fie nici pe departe cea ce a fost.
Vaccinurile rusesti si chinezesti de asemenea sunt vaccinuri autentice si nici ele nu produc mutatiile dorite de Globalisti, din acest motiv nu sunt admise pe piata occidentala controlata de Globalisti.
Tratamentele pentru Covid cu orice medicamente sunt obstructionate pentru ca lumea sa fie nevoita sa se „vaccineze” cu mesagerul ARN.
Cine are incredere in Globalisti nu are decat sa se vaccineze si sa mearga pa mana lor in Marele Experiment ce va schimba/revolutiona lumea.
Trebuie mentionat ca numai lumea vaccinata va avea parte de „beneficiile” Experimentului, lumea care nu face tratamentul genetic nu are inca un scenariu tactic pe care sa-l urmaze, cel putin nu unul cunoscut deocamdata.
Partea de lume, tarile ce nu folosesc falsul vaccin, tratamentul genetic cu mesager ARN, va continua sa-si duca viata in parametrii normali cunoscuti de umanitate pana acum.
Lumea este la o rascruce de drumuri si trebuie sa ia in mod decis si ferm o decizie, inainte ca Globalistii sa vina cu alte masuri de constrangere, mai severe si de neinlaturat, pe masura ce elimina din legislatie din ce in ce mai multe din drepturile cetatenesti si reduc mijloacele legale de protectie impotriva unor asemenea experimente Globaliste.

Ce va aduce nou Marele Experiment este tinut secret, dar se poate usor banui ca va fi in favoarea Globalistilor Kabalisti, ei nu pornesc un experiment fara a avea certitudinea ca vor culege: $PROFIT$!
CD