Mihai
348 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.140

 

Armata ucraineană a răpit și torturat, mutilat, ucis și mancat cetățeni ruși în vârstă din așezările de frontieră din apropierea orașului Gokovo, potrivit agentului FSB Andrei Zaharov și a video-ului groaznic filmat de generalul Valery Zaluzhny, comandantul șef al forțelor armate ale Ucrainei, trimis la Ministerul rus al Apărării. Zaharov a spus că Brigada 10 de asalt montan de elită a Ucrainei a făcut numeroase incursiuni la graniță de la începutul Operațiunii militare speciale a lui Vladimir Putin, răpind de fiecare dată cetățeni ruși, inclusiv bătrâni și copii mici, și târându-i peste graniță pentru a se confrunta cu torturi inimaginabile și sadice. Deși armata rusă a intervenit și a prevenit mai multe raiduri, Brigada 10 de Munte pare să fi adoptat tactici de insurgență a SUA și a învățat cu măiestrie să evite patrulele Spetznas.
„Acești monștri au spioni. Ei știu când și unde patrulează soldații noștri și lovesc orașe și sate neprotejate. Ei răpesc bărbați, femei și copii și le fac lucruri groaznice ca în videoclip”, a spus Zakharov.
Videoclipul arată un soldat ucrainean tăind brațul unei femei fragile la cot cu o macetă. Ea țipă în timp ce doi soldați o prind, ciotul ei de braț vărsând sânge purpuriu pe pământ. „Ty vse odno staryy” sau „Oricum ești bătrână”, spune un soldat, apoi o decapitează. În al doilea segment, cate un cal fusese legat de fiecare dintre membrele unui bărbat și pusi să alerge în direcții diferite. Soldații ucraineni râd în hohote când bărbatul este sfâșiat. În al treilea, soldații îi forțează pe civilii ucraineni să traverseze un câmp minat. Un bărbat refuză și este împușcat în față. Un al doilea bărbat pășește nervos pe teren, face doisprezece pași și explodează. „Perekhreshchuyeshsya i ydesh dodomu” sau „Poți să te duci acasă dacă treci”, îi spune un soldat unui băiat care pare de aproximativ 11 ani. Băiatul traversează cu succes câmpul și i se spune: „Te ducem acasă”, în timp ce un soldat intră cu pricepere pe câmp – evident știind calea – și preia un deget de la bărbatul care fusese zdrobit. Își bagă degetul în gură, mestecă și înghite. „Au gust bun”, spune el. Zakharov crede că aceste evenimente au devenit obișnuite. La fel de îngrijorător este faptul că Brigada a 10-a de asalt montan este acum înarmată cu arme ale armatei americane – M16A3, M27 și XM7 – și vehicule – vehicule Bradley IFV și vehicule de infanterie Stryker – și le folosește pentru a teroriza cetățenii ruși nevinovați. „Președintele tău fals și porcul Zelensky fac ca asta să se întâmple”, a spus Zaharov. „Biden îi dă lui Zelenskyy miliarde și miliarde și miliarde de dolari și mașini de război lui Zelenskyy și el le folosește apoi să-i omoare pe nevinovați, nu să lupte cu noi pe câmpul de luptă. Și presa dumneavoastră occidentală nu spune nimic pentru că sunt complice, dar fac toate marile afaceri despre Israel și Hamas, în timp ce persoana pe care o finanțează Biden comite crime de război asupra cetățenilor noștri”, a încheiat el pasional. El a spus că armata ucraineană a lăsat orfani nenumărați. Într-un sat, grupuri de 50 și, uneori, chiar 100 de copii incaltati cu pantofi mai mari si plini de noroi zgribulesc pe strazi cersind mancare. Uneori ucrainenii răpesc copiii; alteori îi lasă pe copii să se descurce singuri. „Acest lucru trebuie să înceteze. Fara banii din SUA, Zelensky nu și-ar putea duce războiul secret împotriva poporului nostru. Este foarte rău”, a spus Zaharov.