Mihai
173 aprobate
mihai@yahoo.com
82.76.117.181
Felicitari ! Bun comentariu !

Blinken, cel care a aterizat in China impotriva voitei chinezilor, a primt un glonte in frunte si a fost urcat in avion imediat si trimis plocon satanistilor din Deep State.
Chinezii nu au fost interesati sa afle daca era clona sau dublura, dar americanii stiu ca nu era cel autentic.

Aveti dreptate ca doar tartorul khazarilor trimis de David Rockefeller a reusit sa ajunga viu in fata lui Xi ca sa cerseasca pasuirea achitarii datoriei catre China, pe care Rockefeler si khazarii au facut-o in aur pentru a face din dolarul sionist o moneda forte.
Acest razboi care s-a incheiat a costat multi bani si jivinele nu au reusit sa achite datoria rostogolita in timp, asa ca acum jefuiesc toate tarile sub amentarea cutremurelor provocate cu arma cu energie dirijata postata pe satelitii fiului de nazist Elon Musk si pe cei ai satanistului khazar Bill Gates –
asa cum s-a intamplat in Turcia si apoi in Indonezia, care nu a vrut sa le dea khazarilor aurul tarii.
I-ar fi amenintat si pe chinezi cu cutremurele ca sa renunte la aurul pe care trebuie sa-l primeasca, dar China are si ea aceeasi arma si le-a promis khazarilor ca vor distruge tot ce pretuiesc ei mai mult:
Rezerva Federala, bancile si Microsoft, asa ca au trecut la cersit TIM.
Insa colapsul este pe drum la galop si China stie ca o companie in faliment ca SUA Company, va trebui scoasa la mezat si vanduta pe bucati.
China asteapta momentul pentru ca ea are dreptul la cea mai mare bucata din SUA Company conform contractului de imprumut.
O alta tara ce se pregateste sa primeasca o felie de tort este Anglia, asa ca SUA Company isi are zilele numarate, indiferent cati tartori khazari semimumificati ca mumia ambulanta Khisinger ar merge la cersit in China.
Cine s-a fript cu ciorba sufla si in iaurt.
Chinezii nu l-au crezut nici pe Talpa Iadului Khisinger, dar ei sunt politicosi si rabdatori.
Bill Gates le-a promis chinezilor toata tehnologia Microsoft si toti satelitii sai ( 62 de mii ), pentru a-l proteja de Curtea Martiala. Chinezii se mai gandesc, pentru ca deja au multa tehnologie pe care vrea sa le-o dea Criminalul Gates, asa ca il duc cu vorba.
Oricati cersetori ar trimte Rockefeller, va ramane cu mana goala reptilianul, pentru ca nimeni nu-l va ajuta atat timp cat creditorii stiu ca falimentul SUA Company ii va face si mai bogati.
In Ucraina se mai lungeste pelteaua tocmai pentru a se mai stoarce bani de la tarile UE, dar si acest teatru grotesc de ,,razboi’’ facut cu ecranul verde si tehnologie video s-a rasuflat, si nici poporul american, care poate fi prostit mai abitir decat orice al popor de pe planeta, nu mai crede minciunile lui Poponel Zelensky.
Déjà prioritatile sclavilor s-au schimbat si Cabalistii nu mai au putere de viata si de moarte asupra supusilor si suspusilor.
Lui Rockefeler i se poate spune o replica celebra a lui Petrov :
,,Mai Rockefeller nici nu stii cat de mic incepi sa fii’’.