Mihai
129 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.237.55
.
.
Francmasonii P3 – care controlează organizația Soarele Negru, Vaticanul și mari părți ale Pentagonului – cer forțelor militare mondiale să ia măsuri pentru că „toți politicienii sunt corupți de sistemul financiar”. Acest apel vine după ce mafia khazariană a eșuat în prima fază a planului lor de a folosi grupul de mercenari Wagner pentru a răsturna guvernul creștin al Rusiei. Surse ruse ale FSB spun că a doua fază va fi mai proastă, avertizează ei. Încercarea recentă a miliției Wagner de a prelua Rusia a avut ca origine o Inteligență Artificială situată în Silicon Valley, spun atât P3, cât și ruși. P3 spun că ar putea fi necesar să se distrugă Silicon Valley pentru a pune capăt nebuniei în curs de desfășurare. Rușii spun că cheia este arestarea conducerii cultului morții Chabad. Aceasta este analiza FSB rusă a mișcării lui Wagner împotriva Rusiei: A fost un război psihic folosind o voce și o poveste generate de AI. În primul rând, au preluat toate datele media și le-au transmis unui sistem precum Chat GPT. De asemenea, au folosit experți în comportament pentru a crea un profil psihic al șefului lui Wagner, Yevgeny Prigozhin. De asemenea, pe Prigozgin i s-a făcut o operație psihiatrică, se pare că a fost hrănit cu narcotice grele pentru a-și modifica creierul și comportamentul. Nimeni nu l-a văzut în ultimele două zile.
Conturile lui Wagner au fost sparte, apoi a blocat tot conținutul. Toate mesajele vocale de acolo au fost înregistrate o dată la 19.45 pe 24 iunie ca fișier mp3 și apoi lansate în timp ca un fel de scenariu.
Ucrainenii spuneau că au pregătit un fel de surpriză. Toată lumea credea că este vorba despre aruncarea în aer a unui baraj sau conducte sau a unei centrale atomice și a da vina pe ruși.
În schimb, au venit cu o poveste falsă profundă prin inteligență artificială, în încercarea de a destabiliza armata rusă. Vă rugăm să spuneți oamenilor că aceasta a fost o operațiune falsă și secretă folosind vocea și scenariul generat de AI. Sursele CIA sunt de acord cu analiza rusă și spun „Totul este o operație psihică”. Practic, CIA a încercat să plătească grupului Wagner 6,2 miliarde de dolari pentru a se întoarce împotriva Rusiei. Acesta este ceea ce se află în spatele acestui titlu:
„Eroare contabilă de 6,2 miliarde de dolari descoperită de Pentagon săptămâna trecută.”
https://www.militarytimes.com/news/pentagon-congress/2023/06/20/pentagon-error-provides-extra-62-billion-for-ukraine-military-aid/
Rusia și Wagner au ajuns să dea mâna și să pună în buzunar banii. FSB spune că, spre deosebire de falsul Wagner din campania de propagandă media occidentală, „Adevăratul Wagner se va întoarce spre Fascistngton și nu spre Moscova”. Cu toate acestea, opera Wagner nu sa încheiat încă și partea a II-a a început să se desfășoare chiar dacă acest raport era pe cale să fie lansat. Povestea lui Prigozhin plecând în Belarus este menită să realizeze o intrigă care implică el a preluat Belarus, a invadat Polonia și a început un război nuclear cu NATO, spun sursele FSB. Există o mulțime de știri de propagandă occidentală care indică faptul că acest scenariu este în curs. Primul „lider al opoziției” din Belarus, Sviatlana Tsikhanouskaya le-a spus militarilor și civililor din Belarus „să aștepte un semnal”.
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/06/24/7408370/
Acest semnal a venit acum, când polițiștii de frontieră ucraineni au folosit difuzoare pentru a cere răsturnarea „dictatorului lor”.
https://www.ukrinform.net/rubric-ato/3727255-on-border-with-belarus-ukrainian-forces-turn-on-loudspeakers-to-call-on-belarusians-to-topple-lukashenko-condemn- război.html
Acum, site-ul de propagandă ucrainean Pravda raportează că un avion folosit de oficiali de rang înalt din Belarus și membri ai familiei lui Alexandru Lukașenko a aterizat în Turcia.
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/06/24/7408310/
Surse Mossad avertizează că acest lucru face parte dintr-o încercare a KM de a începe un război nuclear cu NATO. Cu toate acestea, surse ruse FSB spun că armele nucleare din Belarus sunt sub controlul Rusiei și nu vor fi folosite. Cu alte cuvinte, nu vă lăsați păcăliți de vreo nouă poveste de război nuclear generată de inteligență artificială „care iese din Belarus”.