Cristescu P. Radu
62 aprobate

gravatar.com/cradu6x
cradu6@gmail.com
78.96.221.223

 

Cineva spunea ca daca vrei sa distrugi o tara, sa-i distrugi elitele.
Extrapoland, daca vrei sa distrugi un continent ii distrugi tara fanion.
Franta a fost tara fanion al continentului european.
Marea Britanie nu se identifica cu Europa continentala. Nu se identifica inca dinainte de Napoleon, nici in timpul WW1, nici in timpul WW2 si nici acum, cand dupa ce ne-a pacalit sa aderam la UE, acum ne-a injunghiat pe la spate cu brexitul. Perfidul Albion i-a tabacit pe europeni cand au vrut muschii lui.
Iar imperiul tarist si ulterior cel bolsevic pastreaza mai mult caracter asiatic decat european, avand tendinta sa cucereasca tot mai mult din teritoriul european precum Ginghis Han. Doar ca Ginghis Han s-a oprit in Campia Panoniei insa Tzarul Noii Rusii cred ca se va opri la Atlantic.
Deci Franta nu mai este ce-a fost. Si acum stau si ma minunez cum a putut sa-si aleaga un presedinte casatorit cu mama colegului de clasa din liceu ? Nu mi se pare normal si moral. Hai, in viata de toate zilele poate ar mai merge, dar ca sef al unui stat de notorietatea Frantei parca n-ar incadra. Poporul francez l-a votat. Ce poti sa mai zici ?
Si Hitler a fost ales de poporul german, desi situatiile nu sunt comparabile..
Maresalul Antonescu n-a fost ales de poporul roman. L-a nominalizat pe post Carol al II-lea, care probabil stia ce se va intampla cu Romania, astfel ca a fugit si dus a fost.
Pacat de Franta, o iubeam asa mult.