.Repet: Mă îndoiesc! Știrea de mai jos  a apărut în Tricolorul. A trecut aproape o lună. S-au publicat „documentele din Arhivele Securității” de care vorbește știrea? Nu prea!

Întâmplător am aflat că în Arhivele Securității sunt înregistrate fapte abominabile petrecute în familia Patapievici, în familia haimanalei psihopate care a păcălit atâta lume. E loc și pentru altele, dar publicarea lor trebuie făcută prin respectarea regulilor minimale ale publicisticii.

Că veni vorba: Dl Dumitru Avram mai lucrează la Tricolorul?

i.c.

 

Publicat la 14 septembrie 2015 în Închiderea ediției
ARSENIE BOCA A FOST ARESTAT DIN ORDINUL LUI DIONIS PATAPIEVICI
Arsenie-BocaAu ieșit la iveală documente din Arhivele Securității care arată ceva teribil: întâia arestare a părintelui Arsenie Boca a fost ordonată de agentul NKVD Dionis Patapievici!
Scena s-a petrecut la 15 septembrie 1946, tânărul prelat fiind ridicat din fața Bisericii Sfânta Treime, din Șcheii Brașovului, în baza unui ordin semnat la 28 august.
Reamintim că Patapievici – tatăl a fost translator al Armatei Roșii la Viena, în 1945.
Vedeți cum lucrează Dumnezeu? Cum divulgă secretele de familie ale marilor torționari bolșevici?
Şi atunci, ce mai rămâne din așa-zisul Raport de condamnare a crimelor comunismului, clocit şi măsluit de cele două odrasle „botezate” cu briciul, Vladimir Tismăneanu şi H. R. Patapievici?
Vă spunem noi ce mai rămâne: un șobolan mort.