Codrin S
16 aprobate

csarbu@gmail.com
75.57.36.95

 

O ALTĂ ÎNCERCARE DE EVACUARE A CIVILILOR DIN AZOVSTAL PRIN NEGOCIERI ONU ȘI CRUCEA ROȘIE
din South Front

Din New York Times: Aproximativ 20 de femei și copii au fost evacuați din uzina siderurgică Azovstal a lui Mariupol, potrivit unui comandant ucrainean din fabrică și mass-media de stat rusă.
Vestea a venit pe fondul eforturilor susținute de Națiunile Unite de a negocia o încetare a focului pentru a permite sute de civili prinși și luptători ucraineni să scape din fabrică, ultimul bastion al rezistenței din orașul asediat Mariupol.

Pentru perspectivă, ieri fuseseră estimați o sută de civili, dar trupele Azov nu ar fi dat niciodată o cifra exacta, pentru că Kievul scosese din fund o cifră de 1000, pentru a obține o acoperire mai mare în presă, iar trupele Azov nu au vrut să enerveze Kievul.
Nu vă așteptați ca mass-media occidentală să tipărească o retragere sau chiar o foaie de punctaj în curs de desfășurare în minciunile sale. Crede că are acoperire pur și simplu spunând că minciunile provin din „surse oficiale”.

Numai Dumnezeu știe dacă această încercare va reuși. SUA și NATO i-ar fi putut ridica pe acești civili pur și simplu spunându-le trupelor Azov că, dacă nu-i eliberau, soarta lor ar fi fost nu tocmai buna.
Acestea fiind spuse, crimele de război ale trupelor Azov de la Mariupol ar putea fi procesul secolului, care ar trebui să includă toți luptătorii Azov. Dar apărarea lor ar fi că au fost instruiți și să lucreze pentru SUA și NATO înainte de lovitura de stat de la Maidan din 2014, iar SUA au aprobat fiecare atrocitate în care s-au angajat.
Unul dintre motivele pentru care SUA s-au retras de la Curtea Penală Internațională a fost că propria listă de crime de război creștea din ce în ce mai lunga. Bănuiesc că oamenii legii americani au făcut retragerea, deoarece nu au văzut nicio apărare reală pe care să o poată pune la CPI.

NATO și SUA au pus economiile lumii într-o situație de ostatic, prin inflația la care sunt captive, iar sancțiunile asupra îngrășămintelor rusești pot provoca o mai mare insecuritate alimentară. Războiul din Ucraina ar putea crea cel mai mare potop de refugiați pe care l-am văzut în vremurile moderne.
Doamne, care ar putea dori să se întâmple așa ceva, unde ar putea veni mai târziu și să cumpere active pentru bănuți pe dolar.
Trebuie să ne regândim cine este adevăratul dușman și unde sunt escrocii și de ce instituțiile lor politice și militare îi protejează atunci când atacă atât de mulți oameni nevinovați din punct de vedere economic doar pentru că vor să pună forțele NATO la granița cu Rusia în Ucraina.

Până acum, văd aproape zero opoziție față de acest război fără sens, care ar putea fi negociat fără toată această devastare.
Nefericitul comandant de război Biden vrea să arunce cu lopata 33 de miliarde de dolari în Ucraina, unde aproximativ 5 miliarde de dolari vor fi furate chiar de sus, deoarece acesta este sportul național pentru politicienii de acolo.