Stiti ce e TrapWire? TrapWire este un soft dezvoltat de o firma ce ar apartine unor fosti agenti CIA ,soft care sustrage ilegal si neoficial inregistrarile camerelor de filmat publice,ca de ex camerele de la metrou,din casinouri,din mall-uri si asa mai departe.Recent,se pare ca un hacker a spart un cont de mail a unui oficial ,cont prin intermediul caruia acesta discuta problema legata de acest soft.Astfel ar fi reiesit la iveala faptul ca deja guvernele SUA,Canada si alte cateva au adoptat in secret acest soft si aceasta metoda…Cu alte cuvinte,se contureaza deja o centralizare a tututor datelor video obtinute pe teritoriul acestor state.Si uite-asa se va adobta peste tot in lume.

Este incredibil cum totul merge intr-o singura directie: Guvern Mondial,urmarire 24/24 ,control total si asa mai departe…Insa cel mai trist lucru aici ,si cel mai dureros,este faptul ca noi ,masele,chiar credem ca ne putem impotrivi…Chiar credem ca Occupy Wallstreet, Marea Revolutie si asa mai departe,reprezinta „Trezirea” sau „Desteptarea”…Asta mi se pare cel mai dureros aspect..Cand de fapt toata asa-zisa revolutie si impotrivire a noastra nu este decat un alt punct al planului lor bine stabilit.Pentru ca doar prin Haos se va face „Ordine”…Ordo ab Chao,asta este deviza lor.Doar prin o Revolutie Globala si prin prabusirea Corporatiilor,a bancilor si a statelor ,doar asa EI,ELITA vor putea instaura cel mai strict regim fascist pe care l-a cunoscut omenirea vreodata.

Li s-a bagat in cap maselor ca lumea este Condusa de Corporatii!! FALS! Sau ca lumea este condusa de Banci !!! NIMIC MAI FALS!! Lumea este condusa de EI iar bancile,institutiile,corpo
ratiile,guvernele,FMI,Banc
a Mondiala,SUA,CIA,Microsoft,CNN si City Group sunt doar niste UNELTE in mainile lor,niste masti de care se folosesc sa sperie lumea si sa creeze falsi conducatori,falsi tirani. De cate ori ati auzit la TV ca s-au organizat marsuri la resedinta familiei Rotschild?? NICIODATA! Dar spre Wall-Street? Des nu? Tocmai pentru ca masele nu au inteles inca CARE SUNT UNELTELE SI CARE STAPANII !

In curand vor renunta la vechile lor unelte…Cel mai probabil va incepe un razboi distrugator,primul calaret al apocalipsei,orasele vor fi darmate,economia se va prabusi,bancile vor da faliment ,statele vor fi in flacari,corporatiile vor fi sterse de pe fata pamantului iar ATUNCI se va elibera CAINELE RAZBOIULUI! OMUL! Atunci se va instaura haosul in lume,atunci se vor implini profetiile sfantului Antonie despre lumea post-apocaliptica in care canibalismul si violenta vor face legea…atunci cand ,conform savantului teolog Ronald L. Conte ,al doilea calaret al apocalipsei va veni,iar oamenii se vor injunghia intre ei.

Tot atunci,Sistemul va instaura regimul totalitar.Detinand cea mai mare bogatie si cea mai de pret comoara,tehnologia,oamenii
vor fi nevoiti sa accepte noile conditii impuse de „noii si vechii” stapani,acum dati cu arama pe fata.”Vreti sa traiti afara in haos,sau in noua societate pe care v-o oferim?” Si astfel,prin Haos …incet incet va fi restabilita Noua Ordine,pentru cei care vor mai fi in viata…

Cei care pun la indoiala faptul ca viitorul ne este atent pregatit de o Elita,ii invit sa vizioneze interviul cu regizorul Aaron Russo ,interviu acordat cu cateva luni inainte sa moara de cancer.Acesta vb fara inhibitii,stiind ca oricum va muri,despre cum i s-a propus din partea familiei Rockefeller sa intre in Elita si despre dezvaluirile facute de Nick Rockefeller despre planul dominatiei asupra lumii.Si-i ma invit sa citeasca Biblia capitolul Apocalipsa ,si-i mai invit sa priveasca dincolo de perdeaua lumii virtuala in care traim,sau dincolo de Matricea creeate de Ei pentru noi…Ii invit sa priveasca Reala Realitate.

Nu vrea sa descurajez pe nimeni,dar nu cred ca omenirea mai are cum sa scape din mainile acestor Stapani.Suntem precum o insecta prinsa in panza paianjenului zbatandu-se si traind inca cu impresia ca se va elibera…Totul insa face parte din capcana paianjenului.Mai putem scapa doar ducand o viata spirituala si lipsita de venerarea lumii materiale. Altfel….nu.