UN GENERAL BRITANIC AVERTIZEAZĂ: „Trebuie să ne pregătim pentru al doilea val pandemic, declansat de Guvernul Mondial”

Data publicarii: 02.08.2020 09:17:00

Articol apărut în numărul 68 al revistei „CERTITUDINEA”

________________________________

 

Aşa cum am mai menţionat şi cu alt prilej, omenirea trăieşte astăzi exercitarea punerii în practică a mult contriversatei şi condamnatei „Teorii a conspiraţiei”, după cum demonstrează realitatea, atât de… reală. Strateg și analist militar de elită, generalul cu patru stele, Sir Richard Barrons, 61 ani, a fost – până la trecerea sa în rezervă în 2016 – unul dintre cei șase comandanţi ai Forțelor Armate Britanice. De-a lungul carierierei militare a comandat operațiuni în Bosnia, Kosovo, Irlanda de Nord, Irak și Afganistan şi este considerat unul dintre cei mai importanți lideri de gândire militară din Marea Britanie.  Generalul Richard Barrons afirmă că nici războaiele, nici focoasele nucleare nu mai sunt necesare, mult mai periculoasă fiind combinația de rachete de precizie, cyberattacks și social-media. Pentru etapa următoare – probabil în 2021 – el anticipează carantina electronică, închidere a rețelelor sociale și a internetului, în stil chinezesc. Guvernul va fi responsabil de cea mai mare represiune a a comunicațiilor având ca scuză Securitatea Națională în fața unui eveniment de origine electronică neanunțat încă. Vă supunem atenţiei adaptarea textului publicat de „Der Spiegel”, având în centrul atenţiei declaraţiile extrem de importante ale generalului  Baronns(Ion Măldărescu, ART-EMIS)

________________________________

 

Poţi pune în genunchi toate ţările europene în doar 14 zile

 

Prima etapă de restricționare a libertăților prin Covid-19 a oferit Guvernului Mondial informaţii practice despre gradul de rezistență socială şi al mass-media. Al doilea va fi un test bazat pe lipsa de comunicare, înstrăinare și izolare: va fi interzis să ne întâlnim (obiectiv deja implementat prin etapa Covid 19). Încetarea comunicărilor se va realiza printr-o întrerupere a electricității și blocarea rețelelor sociale, o dată cu lansarea primei faze a unui program de monitorizare a comunicațiilor, prin blocarea și ștergerea grupurilor și elaborarea unei liste de cuvinte interzise. Toate comunicările vor fi cenzurate, ca şi mersul pe stradă. Ceva ce înainte ne imaginam ca fiind science fiction, acum trăim și vom trăi ca realitate zilnică. Astfel pot fi puse în genunchi toate ţările europene, în doar 14 zile.

Lumea se schimbă dramatic. Schimbările au existat şi înainte de criza coronavirus, dar pandemia a accelerat radical acest proces. Covid-19 acționează ca un șoc global și strategic, care are un impact masiv asupra securității și prosperității Europei. Și mă preocupă cât de mult rămânem în urmă cu aceste schimbări. Am crezut prea mult timp că ceilalți ne vor lăsa în pace, pe noi, europenii, și că putem discuta nestingheriți cu privire la starea U.E., la euro sau la Brexit, dar în realitate trăim într-o lume schimbată.

 

 

Dacă criza coronavirus a arătat ceva clar, acest „ceva” este că China este în drum spre puterea globală, în timp ce S.U.A. se retrage. Lumea previzibilă a Occidentului, așa cum o cunoaștem din perioada Războiului Rece, aparține trecutului. Mulți piloni care garantează securitatea și prosperitatea noastră se vor rupe. Și ar putea exista o mare luptă între China și Statele Unite. Astăzi, nici războaiele, nici focoasele nucleare nu mai sunt necesare, mult mai periculoasă este combinația de rachete de precizie, cyberattacks și social-media.

 

Lipsă de comunicare, înstrăinare și izolare când vom fi din nou închiși în toamnă

 

Pentru a justifica blocarea internetului, vor avea nevoie de o scuză foarte puternică, precum cea de acum cu Covid-19 și carantinarea. Probabil, se vor referi la o problemă globală de energie electrică datorată atacului unui virus informatic mai avansat decât Stuxnet sau Sauron, sau Fepmis, sau, mai probabil, la iminența unui război electromagnetic care să doboare toate rețelele 4 și 5G. Cauza nu trebuie să provină neapărat din confruntarea blocurilor, ci din terorismul electronic sau electromagnetic […], poate printr-o mătură electronică de sateliți cu laser, cum ar fi „THORN”, testat cu succes pentru prima dată în Taijin China.

Poșta, telegrafele și cabinele guvernamentale vor fi pline de cozi precum cele de rații și la bănci. Căderea rețelelor electronice și de telefonie va pune guvernul în mișcare pentru liniile publice sigure în Poștă și companiile de telefonie mobilă în camioane militare autonome și cele de telefonie specială, dedicate unor astfel de situații. Scrisorile din căsuța poștală ca în trecut vor fi din nou mijlocul de comunicare în timpul carantinei electronice.


 

Prima repetiție de restricționare a libertăților prin pandemia Covid-19 a oferit Noului Guvern Mondial cunoștințe practice despre gradul de rezistență în stradă și pe reţelele social media. Al doilea va fi un test de lipsă de comunicare, înstrăinare și izolare: va fi interzis să ne întâlnim, la toamnă, când vom fi din nou închiși. Dacă, odată cu carantina Covid-19, a putut fi observat stresul pe care îl provoacă aceste măsuri oamenilor, imaginați-vă ce efect dezastruos va avea blocarea rețelelor sociale la o noua carantină, la toamnă. Multe persoane, care nu sunt obișnuite azi să facă schimb de conversații, altele decât pe rețele, și care nu le vor mai avea, vor intra într-un stress faza Zombi, care se va realiza cu 5G și aerosoli fumigeni pentru a inhiba proteina TOM 1.

 

Implantarea microcipurilor prin vaccinuri obligatorii și internarea în lagare pentru zombi

 

Unul dintre efectele cele mai puternice produse o dată cu arestul forţat la domiciliu este irascibilitatea, nu numai în fiecare familie și locuință, ci și în rețelele de socializare care au indicat măsura nemulțumirilor. Reducerea comunicațiilor electronice va avea efecte devastatoare, deoarece, prin intermediul rețelelor sociale și What´sAp, s-a trecut de la efectul colectiv al informațiilor și comportamentului, la o izolare pe care o vom trăi individual și fără a şti ce să facem în războiul electronic, mai mult decât să respectăm instrucțiunile guvernului. Vor funcționa doar televiziunile toxice, mercenare, ale Noii Ordini Mondiale. În această fază, s-ar putea ca începutul implantării microcipurilor să fie impus prin vaccinuri obligatorii (nanochips și smartwines), sau direct cip ca și internarea în lagăre pentru zombi. Utilizarea efectelor „fumigene” vor avea efectul dorit asupra cortexului cerebral insular și al cortexului cu inhibitori ai proteinei TOM 1, asociată în cantități mici cu celule Alzheimer.

Sursă: art-emis.ro

Afisari: 408
Autor: Sir RICHARD BARRONS