anonim
inamiculsistemului@gmail.com
5.14.199.154
,,Documentele de la AFDPR Arad spun limpede că Rafila a fost Șeful Securității între 1945 și 1949. ”
Securitatea a fost infiintata prin decretul nr. 221 din 28 august 1948 al Prezidiului Marii Adunări Naționale a RPR si nu exista in 1945. O asa afirmatie o devoaleaza pe Lucia Hossu Longin ca falsificatoare de istorie cu scopul unui atac la persoana pe specularea istoriei. In 1945 exista Siguranta Statului condusa de Eugen Cristescu si Rafila senior se subordona direct lui Cristescu si nu lui Nicolschi in 1945…. Mai corect ar fi : Rafila senior a fost ofiter al Sigrantei Statului intre 1945 si 28 august 1948 si ofiter de Securitate intre 28 august 1948 si 1950. Deci, Rafila senior a fost doar doi ani ofiter de Securitate ….
Rafila senior intra in categoria ofiterilor Sigurantei epurati ca antistalinisti si nu ca stalinist. Crimele de care vorbeste Lucia Hossu Longin sunt pentru a pastra functia intr-un moment teribil in care era sa pierdem in acelasi timp atat Banatul cat si Transilvania pentru ca vine dupa oferta lui Tito catre Stalin si dupa ce comunistii unguri ii cereau Transilvania lui Patrascanu si in mod direct lui Stalin. E o schema psihologica utilizata in mijlocul epurarilor staliniste pentru care echipa lui Ana Pauker-Boico a fost eliminata din Securitate : daca ai in fata un fenomen care nu poate fi blocat , atunci te infiltrezi , preiei conducerea si pe baza influentei obtinute din deportari efectuezi epurarile si eliminarile. Asta a fost schema in care s-a incercat inclusiv arestarea sefilor PCR din Banat , au fost eliminati unul cate unul ofiterii stalinisti din directiile militare si nu numai….
Lucia Hossu Longin e o fanatica catolica si are tot interesul ca sa aduca discordia si sa speculeze istoria pentru obtinerea apostaziei intre ortodocsi. Dovada ca totul se reduce la speculare si la exarcerbarea tensiunilor sunt deportarile speculate fara sa spuna ca minoritatea sarba sau minoritatea maghiara erau protejate , cenzurate si falsificate in interesul Serbiei, Ungariei sau Ucrainei ….cu victimizarea minoritatii sarbe, maghiare sau ucrainiene , 32 de ani de istorie pe dosare furate si cenzurarea iredentismului ungar, sarbesc si ucrainian de dupa 1944…..
In primul rand sa va ganditi care sunt consecintele campaniilor fanaticei catolice Lucia Hossu Longin ….pentru ca asa a obtinut un USR-ul un bazin de voturi pe o genratie diversa pe origini: in campaniile lui Lucia Hossu Longin .
Au reirnterpretat istoria si acum Securitatea e infiintata din 1945 cand sef al statului roman era regele Mihai care ,,oficial” devine si sef al Securitatii. Regele Mihai pe ideile lui Lucia Hossu Longin ar trebui considerat de facto sef al Securitatii si toti monarhistii din Romania comunisti si colaboratori ai comunismului pentru instaurarea comunismului in Romania….. De ce nu? Reinterpretarea istoriei a fost inceputa in 1990 pentru ca belgradul era de partea Moscovei si asa au aparut ,,Memorialul durerii ” si toate campaniile in care totul a fost reinterpretat dar reinterpretat in antiromanism cu cenzurarea unui genocid pe romanii din sudul Dunarii in furturi d dosare.
Pentru proiectul de lege al lui Nasui vorbea de ,,pacatele parintilor” si nu a spus un cuvant ca multi altii ca o asa lege intra la crime impotriva umanitatii conform Codului Penal ….Da , ,,pacatele parintilor” sunt ca parintii nostrii nu au dat Banatul la sarbi , Transilvania la unguri si Maramuresul la ucrainieni. Respectarea juramantului pentru integritatea teritoriala a Romaniei e un ,,pacat” greu pentru monarhisti si post-decembristi care au transformat tradarea in virtute si in mandrie.

*
NR – În fapt, Securitatea a început să existe și să lucreze după modelul iudeo-bolșevic înainte de august 1948! Am fi naivi să credem că a apărut odată cu decretul de înființare.