Lista nelegiuiților de la PNL și USR. Nu-i mai primiți în casă!

2018-04-18T10:24:33+03:0018 aprilie 2018|Textele altora|

LISTA celor 14 parlamentari PNL și a celor 13 de la USR care au blocat a treia oară Referendumul pentru Familie. Președintele CPF: Aici sunt adversarii profesioniști ai referendumului și ai suveranității poporului român

FacebookTwitterg+Email
Așa cum ActiveNews anunța acum câteva zile, PNL s-a alăturat USR și a contestat la Curtea Constituțională Legea pentru modificarea și completarea legii nr.3/2000 sau „Legea organizării Referendumului”, așa cum mai este cunoscută. Practic, efectul acestei contestări este că Senatul nu mai poate vota actul normativ care oficializează Referendumului pentru familie.
Între timp, a apărut și lista parlamentarilor care au semnat sesizarea la CCR. De remarcat este că PNL, deși se recomandă a fi un partid de dreapta, are mai mulți palamentari pe listă decât USR. Iată cine sunt cei 14 PNL-iști:
Alina Gorghiu, Ion Popa, Leon Dănăilă, Daniel Fenechiu, Iancu Caracota, Ioan Cristina, Popa Cornel, Pereș Alexandru, Daniel Cadariu, Marius Nicoară, Florin Cîțu, Carmen Hărău, Răducu Filipescu, Romulus Bulacu.
Iată și lista parlamentarilor USR: Vlad Alexandrescu, Allen Coliban, Monica Dinică, Dircă George Edward, Nicu Fălcoi, Cristian Ghica, Mihai Goțiu, Dan Lungu, Nicolae-George Marussi, Florina Presadă, Adrian Wiener.
Pe lângă aceștia, a mai semnat și independentul Vergil Chițac. „Aici sunt adversarii profesioniști ai referendumului și ai suveranității poporului român”, a comentat președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu.

Reamintim că PNL a semnat un protocol de colaborare cu Coaliția pentru Familie prin care se angaja să susțină desfășurarea Referendumului.

2 Comments

  1. Radu 20 aprilie 2018 la 3:12 pm - Raspunde

    Este adevărat sunt iluștri necunoscuți, dar vedeți dvs., aceștia care nu prea se văd, mișcă lucrurile într-un sens sau altul pentru că sunt destul de mulți. Asemănător în ministere există persoane care nu pleacă niciodată din funcții indiferent de partidul de la guvernare. Și sunt funcții importante executive de acțiune propriu zisă. Iar noi vedem efectele…Când e ceva de bine pt. români (deși foarte rar se întâmplă) indivizii respectivi au pârghiile necesare să amâne implementarea unui ordin să zicem, luni de zile poate și ani. Când e de bine pentru ei și clica lor se mișcă foarte rapid.

  2. Rena 18 aprilie 2018 la 1:57 pm - Raspunde

    Nici sa nu va mirati, acceste partide sunt ele insele infiltrate cu minoritati si alogeni si cine nu semneaza nu mai pupa pe liste la viitoarele alegeri. Si-apoi, cine-a auzit de cei mai multi dintre ei?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top