Pentru cine nu a urmarit indeaproape evenimentul politic al anului,campania de alegere a candidatilor Democrati pentru votul Presidential de la toamna,as vrea sa simplific lucrurile si sa definesc clar ce se intampla aici in realitate.

Partidul Democrat,la ora de fata,are doi candidati din care sa aleaga pe cel ce va concura la toamna cu Donald Trump :

*Bernie Sanders,un Evreu-Marxist care vrea sa apara ca “noul Lenin” si sa schimbe America intr-o tara comunista (Cuba,Venezuela,N.Coreea – dar nu cum pretinde el in Suedia or Norvegia!).Si-a petrecut ani de-a-lungul calatorind in URSS la invitatia oficialitatilor comuniste.S-ar putea ca sa fi fost intradevar brain-washed pentru ca acum apare ca un Marxist convins!

*“Mayor” Pete,un comunist deghizat,homosexual declarat (a introdus la public,intr-o adunare electorala,pe “sotul” lui!),care vrea sa schimbe America intr-o Sodoma& Gomora comunista.

Ceilalti concurenti la cursa pentru nominare la partidul Democrat,care ar putea sa “vina din urma”,ar fi:

*Biden,fostul lacheu al lui Obama,care acum este cam senil si expirat,un escroc ce s-a imbogatit toata viata din vanzare de favoruri politice in schimbul avantajelor materiale (spaga!) pentru el si cei din familia lui.

*Elisabeth Warren,o alta escroaca care a pretins ca ar fi fost de origine Indian-Americana (“minoritate”,vezi Doamne!) ca sa profite de avantaje la obtinerea de pozitii universitare si sa nu fie intrebata de media cand isi vinde functia din Senat pentru avantaje personale.

*Amy Klobushar,o senatoare anonima pana de curand,care a fost acum deconspirata pentru ce afaceri si potlogarii a facut profitand de functia ei legislativa. Un cameleon,se preface ca nu ar fi la fel ca ceilalti candidati Democrati, dar e in fapt la fel de comunista si de corupta.

*Desi nu a intrat inca in lupta directa pentru nominare, dar este gata sa intre la urmatoarele “primaries”,il avem pe Bloomberg, bilionarul evreu care a fost pe rand Republican,Independent sau Democrat – dupa cum batea vantul, numai sa poata concura pentru pozitiile politice pe care le dorea la vremea respectiva.

Stelian Canjea