Darius Vâlcov, dezvăluiri INCENDIARE: S-a dorit să fiu racolat de KGB. Mi s-a propus să fiu prim-ministru pe linia Gușă-KGB

Andreea Traicu
 Inquam Photos / Octav Ganea
darius valcov
Darius Vâlcov, consilier economic al premierului Viorica Dăncilă, susține că în anul 2015 i s-a propus, „pe linia Gușă -KGB”,să trădeze PSD și să fie premier. Fostul ministru susține că s-a dorit să fie racolat de KGB.

„În 2015 aveam oferta de a trăda PSD, de a forma o echipă din PSD, să fiu numit prim-ministru al României într-o alianță cu Vasile Blaga și o parte din PDL-ul de la vremea aceea. Mi-a fost făcută propunerea pe linia Gușă-KGB. Spun asta pentru că mi-a fost făcută de câtva ori la hotelul Majestic din Băneasa unde au fost de față Vasile Blaga, Cozmin Gusă si fostul membru CNA Valentin Jucan. Denise Rifai a fost de multe ori a fost de multe ori acolo, precum și Rareș Bogdan, Murad, patronul hotelului și Șerban Pop de multe ori. Pe linia KGB  se știu relațiile pe care le-am avut cu Cozmin Gușă, că știu de vizita de la Moscova din 2009 cu Mircea Geoană. S-a dorit să fiu racolat de KGB. Am refuzat.  Domnul Gușă a încercat să mă racoleze pe mine”, a spus Darius Vâlcov într-un interviu acordat DCNews.