Sezi bland mai tantalae, iaca ti s’a casunat amu’. Daca nu ti se ridica tensiunea vedeai ca doar ti’am prevazut reactia. Mai aveai putin si imi dedicai si o poezie. De fapt io ma astemptam sa incepi cu stelescu si alte elucubratiuni. La inceput ai incercat sa ma iei cu zaharelul „sunt de acord” bla, bla, bla zici ca e raport de intalnire utc comentariul tau. Eu n’am facut decat sa’mi arat si eu consideratiunea aeternae pe care ti’o port si iti multumesc inca o data ca mi’ai confirmat ca nu ma insel.

In alta ordine de idei, ca sa revenim la oile noastre, de vreo 20 de ani ma invart printre elitele asa numite „mondiale”, ca’s ministri, ambasadori fel si fel de staruri mai mult sau mai putin internationale sau oligarhi. Printre acestia sunt si categoria mai speciala a tradatorilor care dintr’un motiv sau altul s’au vandut pentru un pumn de arginti. In general sunt persoane cu mari probleme psihice care sunt capabile de orice. Si stii care este punctul lor comun, toti sunt protejati de o „mana invizibila” (este ordin pe unitate sa nu se atinga nimeni de ei).

Acum sa revenim la principalele personaje ale istoriografiei romanesti din 1930-1950. Cei care ma intereseaza pe mine sunt Codreanu Zelea, Antonescu, sima, carol2 asasinul si mihaita felonul. Codreanu Zelea personaj intransigent, care a refuzat orice forma de aranjament cu Sistemul si a fost ucis ritualic, memoria stearsa sub orice forma (nici mormantul nu i se mai gaseste), Antonescu a crezut ca daca este generos cu Sistemul (ii protejeaza unele elemente, in detrimentul propriului popor) poate sa’si permita unele abateri de la regulile jocului (sa incerce sa fie si patriot), ucis ca si Codreanu.

Acum sima, Comandant al Legiunii, este arestat in aprilie 40 de serviciile lui carol, care era inca in carti si culmea in timp ce legionarii din puscarii erau batuti, schingiuiti si arsi de vii la crematoriu, sima, repet Comandantul Legiunii este eliberat fara nici o problema dupa 2 luni. Am mai spus asta, dar nici tie nici dl Kasper nu vi s’a parut deloc suspect. In fine atat carol cat si sima pleaca din tara dupa evenimente, se instaleaza la nu prea mare distanta unul de celalalt si nimeni nici pasarea cerului (nkvd, kgb, cia, mossad, vorba aia carol a instaurat in Romania legile antisemite nu Antonescu si nici sima) nu i’au deranjat niciodata, ba din contra.

Sa nu mai amintesc de manevrele pe care carol 2 le facea in 44 in Mexic, cu mari sperante sa revina dupa rereabdicare sa’l detroneze pe netotul de mihaita felonul (de fapt manevre bolsevice menite sa’l grabeasca pe fiu’su). Mihaita isi tradeaza armata si comandatul ei „en chef” (la ruperea frontului la Iasi cand a ordonat noncombatul trupelor, 180 000 de soldati romani au ajuns in Siberia) si singura lui grija a fost renta pe care o va avea pt restul vietii lui de parazit pe spatele romanilor. Neatins si el, agent rus, medaliat de stalin, nici o problema, si’a indeplinit misiunea, isi tine gura, danseaza dupa cum i se canta, e ok. A murit in patul lui de batranete, ba si’a adus si progeniturile sa profite si ei… Ne’atins de nimeni.

In fine sima, carol mare ucigas, il face scapat neatins, individul pune mana pe Legiune, timpul necesar sa’si faca treaba, mai apoi „eliberat” din functie si trimis sa’si petreaca restul vietii, controland memoria unei organizatii careia nu a facut decat sa’i dauneze. Ne’atins de nimeni, vorba aia mare nazist, sef de organizatie nazista etc… Acum cine nu vrea sa vada, nu vede si basta, ce atat tam’tam.