CD
21 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Danemarca dovedeste ca stie sa lupte:

LEGEA VACCINĂRII FORȚATE DIN DANEMARCA, ABANDONATĂ DUPĂ PROTESTE
Paul Joseph Watson

O lege din Danemarca care ar fi dat autorităților puterea de a injecta cu forța persoane cu un vaccin pentru coronavirus a fost abandonată după nouă zile de proteste publice.
„Legea epidemiei” ar fi dat guvernului danez puterea de a adopta măsuri obligatorii de carantină împotriva oricărei persoane infectate cu o boală periculoasă, dar partea despre vaccinări a fost cea care a provocat cel mai mare vacarm.
„Autoritatea daneză din domeniul sănătății ar putea defini grupuri de persoane care trebuie vaccinate pentru a limita și elimina o boală periculoasă”, relatează ziarul “Local”.
„Persoanele care refuză cele de mai sus pot fi forțate – în unele situații – prin reținere fizică, poliția având permisiunea de a ajuta.”

Cu toate acestea, după nouă zile de proteste împotriva noii legi, aceasta a fost eliminată.

Săptămâna trecută am subliniat modul în care atât Ticketmaster și companiile aeriene au în vedere interzicerea oamenilor la intrarea în avion în cazul în care acestea nu pot dovedi că au luat vaccinul.
În timp ce protestele publice pot împiedica autoritățile care efectuează vaccinări forțate, totusi persoanele care refuză să se vaccineze pot găsi practic imposibil să se bucure de orice fel de viață socială, să folosească transportul public sau chiar să-și găsească un loc de muncă.

Sursa: https://www.sott.net/article/444535-Forced-vaccination-law-in-Denmark-abandoned-after-protests
Traducerea CD