surena2 hours ago
icannen@yahoo.com82.79.115.216
Din păcate d-ul prof.Coja este Manipulatorul și nu comentatorul și prin acest comentariu d-ul prof.Coja aplică principiul parșiv „daca legile trebuie violate pentru a deține Puterea atunci să fie violate!”.
Grindeanu trebuie să plece pentru că:
1. Se încalcă o prevedere de bun-simț din Codul civil și anume răspunderea pentru fapta altuia. Așa cum un părinte răspunde pentru fapta copilului ori comitentul pentru fapta prepusului tot așa Grindeanu, semnând OUG în numele Guvernului, răspunde de fapta ministrului din subordinea lui. Demisia acestuia nu înlătură răspunderea lui
2 Votul primit de PSD nu este unul absolut, nelimitat care îți dă dreptul să faci ce vrei. Dacă s-ar merge pe acest principiu atunci votul nu mai are nicio treabă cu democrația. Cei care le-au acordat votul i-au mandatat să facă treabă. Votul este exact că în pildă cu talanții in care stăpânul la cel care nu a folosit cum trebuie talantul l-a luat înapoi.
3 Guvernul face parte din Puterea Executivă și nu trebuie să se subordoneze lui Dragnea. PSD în acest moment nu există! Dragnea l-a substituit și chiar dacă este parlamentar, Guvernul trebuie să fie independent. În fapt acest lucru nu există astfel se aduce o atingere gravă a principiului separației puterilor în stat. Dragnea și căruță coruptă PSD poate să sancționeze Guvernul pentru neîndeplinirea programului de guvernare prin moțiune pentru că așa sunt regulile constituționale. În nici un caz nu trebuie procedat așa cum face Dragnea pentru că nu e pe tarlaua lui măsa.
4.Orice persoana care este prinsă cu ocaua mică trebuie să răspundă, răspunderea lui Grindeanu este demisia.
5.Comentatprul noștri a punctat foarte bine iar declarația prezidentului făcută de la tribuna Parlamentului, deci nu e făcută la un post TV, la o cârciumă, este foarte clară și de bun simț: ” ați câștigat alegerile guvernati!Dar nu așa! ”
6. Principiul fundamental al legii regăsit și în lex valachorum este că legile nu se dau pentru o minoritate și nu trebuie sa creeze privilegii, în fața legii suntem toți egali.
7 Prejudiciul indiferent de valoare trebuie recuperat iar persoana vinovată trebuie să răspundă. Grindeanu și borfașii PSD au creat un prejudiciu de imagine României și oamenilor onești care trăiesc și muncesc aici. Anatema lor de răsfrânge,vrem nu vrem, și asupra noastră.Deci, trebuie să plece în p…da mă..
8.D-ul Coja invoca propriul dol al Guvernului pentru a se apăra de un presupus dol al Guvernului ceea ce contravine iarăși principiului de drept potrivit căruia nu te poți apăra invocând propriul dol.
9.Guvernul Grindeanu a încălcat prin OUG principiul separării puterilor în stat în condițiile în care starea de urgență nu se justifica iar apoi publicarea OUG la ora când smenarii și interlopii acționează este dovada vie a faptului că avem de a face cu niște bandiți, deci demisia de impune de la sine
10. Iohannis răspunde de faptele lui iar Grindeanu de ale sale. Acesta a dovedit că preocuparea lui este să salveze un infractor Dragnea. Acesta a fost condamnat, chiar dacă cu suspendare, el tot este un condamnat.
Marele Manipulator prof.Coja uită că cei pe care îi apără astăzi au fost cei care au nenorocit țară și au pus-o la dispoziția corporațiilor. Astfel, :
1PSD a privatizat Petrom și a dat mâna liberă OMV să pună pe butuci și Oltchim prin refuzarea preluării Arpechimului Pitești care a fost închis de OMV
2 A vândut moca toată siderurgia românească rușilor care le-au închis,dezmembrat și vândut la fier vechi
4 Au introdus cele mai mici redevențe pentru exploatarea resurselor
5 Au permis BNR sa devina un mini Fed privat și să falimenteze compania de stat care exploata aurul
6 Guvernul Ponta a acordat reduceri de taxe și impozite corporațiilor de 1 mld. de Euro
7. Guvernul Năstase a fost cel mai corupt guvern și a constituit model pentru celelalte guverne.
D-ul prof.Coja prin girarea unor corupți și infractori se face părtaș la ticăloșiile lor și astfel își pierde credibilitatea și își merită numele de manipulator, propagandist pro bono.

*

Nota redacției: Îl invit pe autorul textului de mai sus, care invocă insistent principiul responsabilității fiecăruia pentru faptele sale, să renunțe la pseudonim, măcar atunci când comite atac la persoană. Procedeul practicat de SURENA frizezază lașitatea și precaritatea sufletească. În rest, cititorul este invitat să caute pe acest site textele referitoare la Năstase, Iliescu, Tăriceanu, Ponta etc, spre a se edifica. Spre a constata cât de mult i-am girat eu pe liderii PSD! Iar pe SURENA îl poftesc să caute pe site asemenea texte, iar eu le voi posta din nou. Dacă nu le găsește, îl invit să-și găsească singur pedeapsa / sancțiunea pentru lipsa de demnitate și de bună cuviință. Ați încălcat legea sfîntă a ospeției, dle Surena!
.
i.c.