Nota redacției: Vom studia posibilitatea de a sesiza Procuratura pe acest subiect: infama lege anti-legionară se poate aplica numai celor care au reactivat după 1990 singura organizație nazistă din România anilor 40: Deutsche Volksgruppe, devenită Forumul Democrat German, cu Johannis președinte.

 MINCIUNILE LUI KLAUS JOHANNIS

CU PRIVIRE LA FOSTA ORGANIZAȚIE

NAZISTĂ A MINORITĂȚII  GERMANE DIN

ROMÂNIA – „DEUTSCHE VOLKSGRUPPE”

Posted by

Justitiarul

on 12 septembrie 2014

21

 

 

Am fost profund mirat văzând, deja la începutul lui august, peste tot corturi „prezidențiale” elegante (deci, scumpe) pentru Klaus Iohannis. Ne întrebăm, pe bună dreptate, de unde toate aceste zeci de milioane de lei pentru plata lor și a celor doi-trei susținători ai cauzei sale pe parcursul a aproape trei luni?! PNL-ul nu are definitiv acești bani! Dar și în cazul în care i-ar avea, ce șef de partid avid de putere, cu un bun procentaj electoral și ambiții la Președinție declarate mai demult (sondajul ulterior, chipurile în favoarea lui Klaus Iohannis, a fost măsluit pentru a satisface jocurile din culise pe care le voi demasca în continuare) renunță de bună voie pentru un personaj care a condus un orașel modest și are o condamnare definitivă în niște afaceri dubioase plus alte procese în acțiune la ora actuală!? Răspund cu dvs. împreună:NIMENI! Și care mai primește suplimentar și bizar sprijinul unui alt partid cu un candidat cu șanse mai mari: e vorba de PDL-ul lui Vasile Blaga, cu Monica Macovei, care și-a dat demisia din partid, când s-a văzut victima acestui complot. Nu e greu să ne închipuim de la cine și ce a putut să primească Crin Antonescu și V. Blaga pentru a-și sacrifica cea mai cunoscută personalitate, apreciată a partidului său și cu șanse mult mai mari decât un Klaus Iohannis…
Să fim onești: Iohannis are șanse minore de a câștiga și aruncarea a cel puțin zece  milioane de euro pe ferestră euro pe ferestră sunt excelente – 99,99%! De ce, totuși, are loc această mișcare mai mult decât curioasă, chiar suspicioasă. Nici un partid nu are acest interes, nici PNL-ul însuși. Cine atunci? Răspunsul logic poate fi numai unul, Iohannis fiind și până acum susținut din greu, așa cum a făcut-o din totdeauna: Germania. Clar, numai ea are toți acești bani mulți și interesul de a avea un Președinte etnic german în România. Nu am nimic impotriva unui Președinte integru, care să ne facă onoarea și mândria de a ne reprezenta în interior și exterior și care să-și aducă un susținut aport la dezvoltarea pozitivă a țării, indiferent de origine: evreu, maghiar, tătar, turc, găgăuț dacă vreți, numai să-și facă, în sfârșit, datoria jurată pe constituție.
Să ne întrebăm obiectiv și cunoscând bine istoria, dorește Germania un asemenea Președinte?! Definitiv, nu! Istoricii au găsit în ultimul timp dovezi cum Germania, în „cooperare” cu Austria și Ungaria – ca să luăm în discuție doar secolul 19 și 20 – au complotat masiv să împiedice Unirea Principatelor Române fâcand tot posibilul să le slăbească mai mult spre a le împărți între ele cu Rusia!! S-a descoperit că un important Prim Ministru, Titu Maiorescu, a fost spion german, dimpreună cu altă figură grea în politica României Mici, P. P. Carp, care avea calități de „super-spion stereo”: el lucra și pentru austrieci. Dacă vă amintiți, el a trimis celebra telegramă lui Titu Maiorescu la comanda Vienei și Berlinului: „Ia mai închideți-i gura lui Eminescu ăsta!” Adică să nu mai scrie și militeze pentru independența și reunirea Țărilor Române. Nici nu mai e nevoie de dovezi – găsite, de fapt – că el Poetul nostru Național a fost victima unei intrigi infame ale acestor mari puteri: ne gândim la sigurul Cui bono și știm imediat. Cei care îl neagă astăzi pe Eminescu în România sunt sunt „urmașii” acestor trădători, plătiți din aceleași surse spre a distruge valorile națiunii noastre, iar ”un popor fără cultură și valori este unul ușor guvernabil”, observă I. Kant, și facil în „a-l împărții”!!
În acest condiții, e sumbru viitorul României în mîinile acestor „aliați” europeni!! De aceea, Germania își permite să „riște” peste zece milioane – un mizilic pentru ei.
Klaus Iohannis face „o mină bună la jocul fals” (expresie germană), însă trecutul îl
ajunge din urmă: în anii ’90 s-a ocupat cu soția sa să vândă, bineînțeles ilegal, copii la
canadieni – că doar n-a umblat cu sufletul lui pragamtic teuton ani de zile, doar din iubire pentru ca viitorul Canadei să ajunge pe mâini bune și tinere române! Toată lumea cunoaște salariile modeste ale unui primar și mai o condamnare definitivă: „altruistul” și modest retribuitul primar al Sibiului a strâns, din cât se știe până acum, șase case!! In valoare de milioane de euro – iar el a câștigat oficial în toți acești ani de primărit circa 20.000 de euro… Alo, deșteptarea!
Dar, mai mult am fost șocat de câteva declarații tendențioase, denaturând conștient adevărul în discuțiile și interviurile ce le acordă în presă și posturilor de televiziune:

  1.   În cadrul acelei Deutsche Volksgruppe – Organizația fascistă a tuturor sașilor și șvabilor din România, în anii ’40, până la desființarea ei de către Convenția de Armistițiu din septembrie 1944 – susține el cu impertinență că „doar o minoritate a fost pentru Hitler” (citat!). Realitatea e cu totul alta: toți au fost 100% entuziasmați de ideologia nazistă și s-au arătat a fi adepți mai fervenți decât „Reichsdeutsche” (ha-ha, cum se numesc și acum: „nemți imperiali”) Nu numai atât: este știut și demonstrat de istorici, de documente și cei câțiva sași și șvabi rămași onești, că tineretul german din România s-a inscris benevol în proporție de 90% în rândurile criminale ale SS-ului/„diviziile morții”, iar peste 50% din personalul odios al Lagărelor de exterminare în masă naziste era format, de asemenea, de VOLUNTARI entuziasmați ai acestei organizații. 70.000 de tineri germani din România s-au înrolat, de exemplu, numai în trupele SS: o „minoritate” pentru Iohannis!?
    Din nefericire, nu numai atât: ei au fost declarați cetățeni ai Germaniei și scoși de sub jurisdicția României, considerându-se „übermenschen/supraoameni”, fiind jignitor să rămână niște „inferiori” cetățeni români. În această nouă „calitate” au complotat în stilul cel mai barbar împotriva României și suzeranității ei, au fost brațul criminal prelungit al lui Hitler și, împreună cu Garda de Fier (NB: ea a fost absolvită de învinuirea de „organizațier fascistă” la Nürnebrg și catalogată doar naționalist-creștină) ne-au măcelărit din 1937 jumătate din guvernul de la București prentru simplul motiv că erau filo-anglo-francezi, iar România trebuia „aliniată” cu toată brutalitatea Triplei Alianțe!! Primul Ministr I. G. Duca, ministrul de externe Armand Călinescu, fostul Prim Min. Nicolae Iorga, min. economiei Virgil Madgearu, Nicolae Titulescu, fondatorul Națiunilor Unite și fost ministru de externe, mort în condiții dubioase în Elveția etc. Toți, mari personalități și somități în domeniile lor foarte apreciate pe plan internațional!
    2.      Forumul democrat al germanilor din Românian/FDGR vrea înapoi tot patrimoniul fostei organizații fasciste a lor, „raționând” că el și FDGR vor numai patrimoniul și n-au nimic în comun, deși declarațiile membrilor sunt clare: „Se considera de jure continuatori”!! Decizia Tribunalului de la Nürnberg a fost clară: DV din România este o organizație fascistă si, ca atare, printr-o lege internațională intrată în vigoare, cred, în 1947, s-au confiscat toate bunurile mobile și imobile ale ei, lege aplicată până azi în toată lumea. Ei bine, Klaus Johannis minte deliberat și încalcă legile internaționale cerând retrocedarea.
    3.      K. Iohannis acuză, în ciuda evidențelor judiciare și a documentelor, ziarul JUSTIȚIARUL din Sibiu că el există numai ca să-l calomnieze – „Dă-mi voie, onorabile!”, dar atitudinea asta e în cea mai bună tradiție nazistă, care a început prin interzicerea presei democrate și libere. Și o asemenea persoană vrea să fie Președinte într-o țară democrată din Uniunea Europoeană!!

În condițiile în care Klaus Iohannis încearcă să ascundă voit toate aceste fapte abominabile, mai mult chiar: el încearcă să intre în posesia averile fasciste confiscate de Tribunalul de la Nürnberg, intențiile sale de viitor sunt vizibil în defavoarea României și românilor. Acesta e susținut puternic logistic, lobbystic și financiar de la Berlin și lucrează în „tandem” cu Bernd Fabritius, urmașul direct al – cine credeți!? – chiar fostul șef al DV-ului fascist din România, Fritz Fabritius (”Fabritius (a fost numit pe – n. a.) 29.06.1935 Președinte al Deutsche Volksgemeinschaft/Grupul Etnic German din România” (http://de.wikipedia.org/wiki/Fritz_Fabritius). Acesta nu se sfiește să-și arate în public ura, disprețul și noile pretenții de hegemonie față de România! De menționat ca BF a fost „răsplătit” de Berlin pentru aceste „merite” cu postul de parlamentar. Cei care vor relații armonioase și pe bază de egalitate între România și Germania sunt boicotați vehement de Berlin ca în anii ’30 de groznică amintire, indiferent că sunt de origine română sau germană. Câteva exemple din multele cunoscute: Dieter Schlesak și George Astaloș, de etnie germană, au refuzat vehement să trăiască în Germania, revoltați și cunoscând bine realitatea. Alt caz e eminentul expert de notorietate internațională în economie, Radu Golban, care a pierdut postul de profesor asociat la Universitatea de Vest Timișoara în 2013 pentru „marea vină” că a redescoperit o imensă datorie a Germaniei față de România și a prezentat-o public în fața Parlamentului European. Bineînțeles, Berlinul cunoaște problema și singura reacție a fost că Ambasada lor la București a intrigat în acest sens: așa înțelege Germania să aplice democrația și relațiile cu alte state în cadrul Uniunii Europene!

                                                                                            © Eugen COJOCARU – 2014