Fw: Leac împotriva virusului Covid 19 pentru cine crede in sfaturile celor de la Tel Aviv mari specilaisti in fabricarea virusurilor!
Mesaje primite
x

Mihail Miron
Ataşamente
08:53 (acum 9 ore)
către Adi, adinamazilu@yahoo.co.uk, Alex, asii.romani@yahoo.com, atila, bajdechi, banatul, carmen, Cornel, Daiana, dan.secrieru2008@yahoo.com, Dana, doga, Dragos, emil, Farkas, Felicia, florica, ioana, eu, Ion, Jose, jurnal, mada, Marilena, Mihai, milena, Mircea, nicolae, PAUN, Petrescu, Revista, serafim@mitropolia-ro.de, serafim_rg@hotmail.com, smaranda_livescu@yahoo.com, soimaru, Tuti, Val, vali

Image insérée

Un leac pentru virusul COVID19 sau o modalitate de a-l elimina a fost găsit.

Informația vine din Israel, unde virusul nu a provocat multe decese.

Rețeta e simplă.

1. Lămâie

2. 🥛 bicarbonat

Se amestecă și bea ca ceai fierbinte în fiecare zi, acțiunea de lamaie cu bicarbonat de sodiu fierbinte ucide imediat virusul 🦠 complet îl elimină din organism. Aceste două componente alcalinifică sistemul imunitar, deoarece atunci când noaptea alkalinitatia cade, corpul omului devine acid și nivelul de protecție scade.

Acesta este felul de protacție pentru oamenii din Israel de acest virus. Toată lumea în Israel bea o cană de apă caldă pe timp de noapte cu lămâie și un pic de bicarbonat de sodiu (se poate adăuga și un pic de miere de albine naturală pentru un gust mai bun să interirea sistemului imun), așa este dovedit a ucide virusul.

Acest lucru ar trebui să ne informeze pe toți că pH-ul pentru virusul corona variază de la 5,5 la 8,5.

Tot ce trebuie să facem pentru a învinge virusul corona, trebuie să luăm mai multe produse alcaline care sunt deasupra nivelului pH-ului virusului.

Dintre care unele:

Lămâie – 9.9pH

Var – 8.2pH

Avocado – 15.6 pn

Usturoi – 13.2pH

Mango – 8.7pH

Mandarină – 8,5pH

Ananas – 12,7 pn

Păpădie – 22.7 pn

Portocală – 9.2pH

De unde știi că ai un coronavirus?

1. Mâncărime în gât,

2. Gât uscat,

3. Tuse uscată.

Deci, în cazul în care observați aceste trei lucruri, ia repede apă caldă și bea.

Sănătatea ta e prioritatea mea.

Nu stoca aceste informații doar pentru tine. Transmite-le familiei și prietenilor tăi. Fii binecuvântat.