sursa foto:  adevarul.ro

Laura Codruța Kovesi, agent străin? ‘România, o biată colonie a unei conjurații externe’

Eugen Dinu, redactor

  •  17.07.2020
Analistul politic Cozmin Gușă pune tunurile pe șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi.

După ce președintele Parlamentului Ungariei, Laszlo Kover a acuzat-o pe fosta șefă DNA că este „agent străin”, Cozmin Gușă a reacționat dur pe pagina de socializare.

Gușă susține că, <<devoalând-o PUBLIC si OFICIAL pe Laura Codruta Kovesi ca fiind „agentul unor puteri străine de tip SOROS”, Kover ne oferă confirmarea că la nivel diplomatic internațional România este percepută ca fiind un stat condus nu de către români, ci de către alții, o biată COLONIE A UNEI CONJURAȚII EXTERNE greu de identificat precis, iar conducătorii noștri niște marionete netrebnice ce nu-și exercită rolul constitutional>>.

Ungurii confirmă OFICIAL si PUBLIC că STATUL ROMÂN ESTE „PRAF”!
„KOVESI – AGENT STRĂIN”

Presedintele Parlamentului Ungariei, Laszlo Kover:
”Cum a putut România, ca stat, să rămână funcțională în urma unor asemenea activități de neiertat, care au avut în mod clar motivații externe, aceasta este o chestiune pe care o las în seama judecății electoratului român. Însă chiar se așteaptă ca noi să aderăm la acest Birou al Procurorului European pentru că ar fi ghidat de o politică a imparțialității, a statului de drept și a mâinilor curate?”

Kover, devoalând-o PUBLIC si OFICIAL pe Laura Codruta Kovesi ca fiind „agentul unor puteri străine de tip SOROS”, ne oferă confirmarea că la nivel diplomatic internațional România este percepută ca fiind un stat condus nu de către români, ci de către alții, o biată COLONIE A UNEI CONJURAȚII EXTERNE greu de identificat precis, iar conducătorii noștri niște marionete netrebnice ce nu-și exercită rolul constitutional.
Noi am avut cea mai clară dovadă recentă chiar prin abordarea crizei Coronavirus, când autoritățile noastre și-au orientat actiunile exact în spiritul generat în SUA de către falanga „DEEP STATE – SOROS”, respectiv într-un spirit contrar celui dorit de către Donald Trump, presedintele asa-zisului „aliat strategic” al nostru. Ceea ce ne spune clar că partenerul nostru american n-a fost niciodata statul american, ci “GAȘCA DE PRĂDĂTORI” componenți ai STATULUI PARALEL de acolo, care prin marionete politice de tip Joe Biden și ofiteri superiori ai structurilor lor de informații, au profitat si-au devalizat cam tot ce-au apucat prin Ucraina , România și alte state slabe din Europa.
Că rușinea resimțită este mare pentru fiecare român care încă posedă sentimentul de MÂNDRIE NAȚIONALĂ este una, mai grav este să ne imaginăm cât de rău o vom duce in viitorul apropiat, in conditiile clare de acum in care România este percepută, necondusă fiind, doar ca „O PRADĂ, BUNĂ DE IMPĂRȚIT INTRE ȘMECHERII LACOMI SI INTERESAȚI AI PLANETEI” …”, este mesajul lui Gușă.

Kover o acuză pe Kovesi că e agent străin

Laszlo Kover, liderul Parlamentului Ungariei, a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al Parchetului European, că e agent străin, informează Hungary Today, conform Mediafax.

În timpul dezbaterii asupra pachetului de redresare economică a UE, Laszlo Kover a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi că e agent străin şi a spus că Ceauşescu ar fi mândru de ea dacă ar vedea-o.

Kover o acuză pe Kovesi că şi-a câştigat renumele prin lansarea a zeci de anchete împotriva adversarilor politici, printre care şi primari maghiari.

Liderul Fidesz a adăugat că sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate

„Au fost acuzaţi complet pe nedrept, duşi de la familiile lor în zori în maşina unei unităţi de comandă. În acest timp, sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate. Ei bine, dacă tovarăşul Ceauşescu ar fi în viaţă, ar fi mulţumit dacă ar vedea ce fac în România ”, a spus László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei.

”Cum a putut România, ca stat, să rămână funcțională în urma unor asemenea activități de neiertat, care au avut în mod clar motivații externe, aceasta este o chestiune pe care o las în seama judecății electoratului român. Însă chiar se așteaptă ca noi să aderăm la acest Birou al Procurorului European pentru că ar fi ghidat de o politică a imparțialității, a statului de dreapt și a mâinilor curate?”, a spus Kover, potrivit 444.hu.

Vezi și

EXCLUSIV Avem dovada! Poliția a mințit (document)

Destăinuirile unui medic despre sistemul medical: ‘Când murea cineva, foaia de observație era falsificată imediat. Virusul a venit peste noi ca un tsunami’

Venituri uriașe pentru Mugur Isărescu! La cât a ajuns pensia acestuia