caroline gunderode

 

 

Lasati , Domnule profesor , ca sistemul se va pravali in final – dupa pravalire vor iesi si actele la iveala! .
Chiar pe toate n’or sa apuce sa le distruga pentru ca exista mereu mai multe susrse istorice !!!

In Berlin , pe 1 si 2 August , a inceput apocalipsa : CE NU SCRIU ZIARELE SI NICI TV DE STAT NU TRANSMITE :

1.300.000 cetateni ai Germaniei a carei economie au ditrus-o Merkel si satanistii ei , s-au adunat week-endul asta in jurul celor mai importante cladiri de stat din jurul Portii Brandenburgului pana a venit politia si i-a imprastiat , arestandu-le unul dintre liederi , pe Thorsten Schulte (profil bancar !!!). Thorsten a promis ca data viitoare vor fi dublu la numar !

Dr Bodo Schiffmann („nu exista nicio pandemie”!), si el lieder ,

a facut politia sa planga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Le-a strigat ::

„Eu sunt crestin iar voi sunteti fratii mei” !!!,

„asta-i protest pasnic contra guvernului care a distrus tara , in primul rand economia, cu carantinarea si cu atatea altele, inainte de carantinare , mai ales cu invazia emigratiei necontrolate , in tzunami, peste Europa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In final Merkel a trimis o alta politie, constituita EXCLUSIV !!! din alogeni – niciun bio-neamt care sa planga , nu mai era in randurile ei ! Astia l-au arestat brutalizandu-l pe Thorsten Schulte – desi masele purtau portretul lui Gandhi de dimensiune gigantica , cu ei ! In semn pasnic !
Thorsten a refuzat sa se amestece cu radicalii de vreun fel .
Urmeaza sa se judece cu politia pentru arestare injusta !

Toti sunt de parere ca numaril protestatarilor se va dubla in zilele care urmeaza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU UITATI CA TRUMP PLANUIESTE SA DIZOLVE NATO !
PRIN ASTA GERMANIA VA IESI DE SUB OCUPATIE SI DE SUB MINCIUNA !
SISTEMUL DIABOLIC A INTRAT IN DESCOMPUNERE .

LUMEA SE VA TREZI PANA LA URMA .