CD
457 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Plățile se fac în Ruble!
Nu a fost o cacealma rusească (desi Rusia este o mare putere), dar nici nu a fost nici un fel de umilire a Occidentului, caci Rusia are nevoie de parteneri economici in termenii ei si nu de umiliti.
S-a încheiat cu un compromis la jumătatea drumului.
UE nu va converti euro în ruble si nu va manipula deloc ruble. Dar vor avea totusi conturi de ruble!
Neprietenii vor continua să își trimită plățile în euro. După care GAZPROMBANK le va converti Euro in Ruble și îi va credita în conturile lor de ruble pe care Gazprom le va debita.
Deci GazpromBank va acționa ca o banca intermediară. UE va pretinde că plata a fost făcută de îndată ce euro lor sunt trimisi la GazpromBank, iar rușii vor pretinde că plata se face numai după ce euro părăsește GazpromBank ca ruble.

PLAFONUL PENTRU DE AUR insa ramane la 5000 ruble/gram. Aceasta este cea mai importantă mișcare. Acum, după ce Rusia va folosi acest sistem pentru cea mai mare parte a vânzărilor sale de resurse către Europa, Roubla se va duce usor si curand sub 80 de dolari rubla.
Va exista un mijloc pentru cumpărarea aurului din vest (prin intermediari, deoarece exporturile de aur către Rusia sunt interzise de națiunile neprietenoase).” asta in fapt e cheia reala de rupere pe piața de aur de hârtie.
Toate bancile occidentale vand certificate pentru aur, in fapt doar niste hartii care pretend fals ca detinatorul certificatului are aur in voltele bancii respective, aur pe care nu l-a vazut niciodata si nici nu are sa-l vada vre-o data.
Caderea pietei de certificate false pe aur va duce cu siguranta la ruperea sistemului financiar occidental.
Sa nu uitam ca marele depozit de aur american, Fort Knox este golit si arata ca o vanturatoare cu usile larg deschise in bataia vantului.
Aviz amatorilor/curiosilor, nu va apropiati prea mult ca va va trage curentul …