caroline gunderode
653 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

 

DAVOS: CRITICI TOT MAI MARI !!!
Liderii sosesc
„în masa cu
avioane private”
pentru a vorbi despre politică „verde”.

Din jurnalul lui Robert F. Kennedy Jr. „The Defender”
traducere mecanica

18/01/23

BIG TECH
› ȘTIRI
Davos: Gates, Schwab, elitele globale se confruntă cu critici tot mai mari la adresa agendei lor „Stăpânește viitorul”

Mii de personalități politice și de afaceri proeminente se adună săptămâna aceasta la Davos, Elveția, pentru reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial, în timp ce criticii le-au acuzat că „centralizează puterea în posesia elitelor globale alese cu atenție”.
De
Michael Nevradakis, Ph.D.
77

Davos: Gates, Schwab, Global Elites Face Growing Criticism of Their ‘Mas…

Thousands of prominent political and business figures are congregating in Davos, Switzerland, this week for the …

Link copiat

Dor de o zi, dor de multe. Abonați-vă la Cele mai bune știri ale zilei de la The Defender . Este gratis.

Mii de personalități politice și de afaceri proeminente se adună săptămâna aceasta la Davos, Elveția, pentru reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial (WEF), a cărei temă, „ Cooperarea într-o lume fragmentată ”, se concentrează pe „ criza costului vieții ”.

În ultimii ani, WEF și fondatorul și președintele său, inginerul și economistul german Klaus Schwab , au generat controverse prin promovarea unor idei precum „ Marea Resetare ” și „ A patra revoluție industrială ”.

The Great Reset

There is an urgent need for global stakeholders to cooperate in simultaneously managing the direct consequences …

În promovarea „Marea Resetare” în 2020, Schwab a spus că „ pandemia COVID-19 reprezintă o fereastră rară, dar îngustă de oportunitate de a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră”.

COVID Archives

Viziunea pentru viitor a WEF din 2016 – „Bine ați venit în 2030. Nu dețin nimic, nu am intimitate și viața nu a fost niciodată mai bună” – a ridicat, de asemenea, sprâncene.

În declarația sa de misiune , WEF susține că „este independent, imparțial și nu este legat de niciun interes special”.

Declarația continuă:

„Forumul se străduiește în toate eforturile sale să demonstreze antreprenoriat în interesul public global, respectând în același timp cele mai înalte standarde de guvernare. Integritatea morală și intelectuală se află în centrul a tot ceea ce face.”

Cu toate acestea, criticii descriu WEF ca o „organizație politică fanatică mascată ca o entitate neutră” cu scopul de a „centraliza puterea în posesia elitelor globale alese cu grijă” și pentru a funcționa fără aport sau responsabilitate publică .

Unii critici susțin că reuniunea anuală a WEF „acționează ca o politică și un magazin de idei în persoană, numai pe invitație, închisă pentru străinii ideologici, pentru clasa conducătoare globală”.

Declarațiile apărute în urma reuniunii din acest an au contribuit puțin la potolirea preocupărilor legate de agenda reală a WEF.

Defenderul examinează unele dintre temele cheie ale întâlnirii din acest an – care au loc sub o pătură de securitate militaristă și pe fondul acuzațiilor că participanții nu practică ceea ce predică atunci când vine vorba de propriul comportament.

Temele-cheie din acest an includ „combaterea dezinformării”, promovarea „parteneriatelor public-privat”, politici „verzi”, cuvinte la modă precum „DEI”, „reziliență” și „sustenabilitate”, „securitate în sănătate” și digitalizarea continuă prin metavers și tehnologii „inteligente”.

Schwab este de părere despre importanța „stăpânirii viitorului”

Într-un comunicat de presă care promovează întâlnirea WEF din acest an , Schwab a declarat:

„Vedem că multiplele forțe politice, economice și sociale creează o fragmentare sporită la nivel global și național. Pentru a aborda cauzele fundamentale ale acestei erodari a încrederii, trebuie să consolidăm cooperarea dintre guvern și sectoarele de afaceri, creând condițiile pentru o redresare puternică și durabilă.

„În același timp, trebuie să se recunoască faptul că dezvoltarea economică trebuie făcută mai rezistentă, mai durabilă și nimeni nu trebuie lăsat în urmă.”

În discursul său de deschidere , Schwab a spus că crizele actuale din întreaga lume, de la COVID-19 la costul ridicat al vieții, „servesc drept forțe catalizatoare pentru transformarea economică ”, adăugând că „prin responsabilitate colectivă, inovare și bunăvoință umană și ingeniozitate, avem capacitatea de a transforma astfel de provocări în oportunități.”

Schwab a întrebat ce înseamnă „ stăpânirea viitorului ”:

„Ce înseamnă să stăpânești viitorul? Cred că a avea o platformă în care să fie implicați toate părțile interesate ale societății – guverne, afaceri, societăți civile, generație tânără… Cred că este primul pas pentru a face față tuturor provocărilor.”

Schwab a folosit, de asemenea, remarcile sale de deschidere pentru a aborda criticile formulate împotriva WEF în ultimii ani. Cu toate acestea, el a spus că WEF și partenerii săi la nivel mondial trebuie să „depășească” astfel de „ atitudini critice și conflictuale negative ”.

Într-o postare pe blog, jurnalistul de investigație Jordan Schachtel a remarcat că WEF pare să „jucă de apărare” ca răspuns la „vânturile în contra majore” cu care se confruntă „agenda extremistă”, susținând că este victima „campaniilor de dezinformare”.

De exemplu, un articol din 5 august 2022 din The Globe and Mail din Canada a afirmat că infamul citat „deține nimic și fii fericit” „a declanșat o campanie de dezinformare”, chiar dacă Schachtel a remarcat că fraza provine de la WEF însuși. Articolul care conține citatul a fost scris de Adrian Monck , acum directorul general al WEF.

Adrian Monck – Agenda Contributor

BA, Oxford University; MBA, London Business School. 1988, journalist and news executive with CBS News, ITN, Sky …

Și guvernatorul Florida Ron DeSantis a atacat recent WEF , remarcând că „Ei conduc totul și toți ceilalți sunt practic un iobag”.

DeSantis CALLS OUT ‘Elites’ At WEF, Davos: They Want To Make Us ‘SERFS’

Play

„Pelerinaj anual pentru a genuflexa lui Bill Gates și Klaus Schwab”

Lista de vorbitori de la întâlnirea WEF din acest an reprezintă un proverbial „cine este cine” al elitei globale politice, de afaceri, jurnalistice și nonprofit.

Referindu-se la numărul semnificativ de jurnalişti care participă în calitate de panelişti şi vorbitori, Robert F. Kennedy, Jr., preşedinte şi consilier principal în litigiu pentru Children’s Health Defense , a spus:

„Presa americană își face pelerinajul anual pentru a genuflexa către Bill Gates și Klaus Schwab și pentru a primi ordinele de marș de la miliardari.”

Printre vorbitorii reuniunii WEF din acest an se numără 52 de șefi de stat și de guvern, inclusiv reprezentanți ai familiilor regale, și 56 de miniștri naționali de finanțe, 35 de miniștri ai afacerilor externe, 30 de miniștri de comerț și 19 guvernatori ai băncilor centrale.

Într-adevăr, un număr record de șefi de stat participă la întâlnirea din acest an.

Contingentul american la întâlnirea din acest an include personalități cheie ale administrației Biden și ale comunității de informații, inclusiv directorul FBI Christopher Wray, directorul Serviciului Național de Informații Avril Haines, trimisul prezidențial special pentru climă John Kerry, secretarul Muncii Martin J. Walsh, Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională. Administratorul Samantha Power, reprezentantul comercial al SUA Katherine Tai și câțiva membri ai Congresului din ambele partide.

Big Pharma Lobbied Social Media to Flag COVID ‘Misinformation,’ Latest ‘…

COVID-19 vaccine manufacturers, including Pfizer, BioNTech and Moderna, lobbied Twitter and other social media p…

‘Twitter, The FBI Subsidiary’: ‘Twitter Files’ 6 & 7 Expose FBI’s Role i…

For journalist Matt Taibbi, the “takeaway” from the “Twitter files” is that what most people think of as the “de…

Schachtel a spus că delegația SUA este mai mică decât cea de anul trecut, ceea ce a atribuit-o „returnării masive pe care a primit-o Forumul Economic Mondial”.

Personalitățile internaționale cheie de pe lista din acest an includ secretarul general al ONU António Guterres, directorul general al OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus , secretarul general al NATO Jens Stoltenberg , Christine Lagarde , președintele Băncii Centrale Europene și fostul director general al Fondului Monetar Internațional (FMI ). ) și fostul vicepreședinte Al Gore.

NATO Chief Jens Stoltenberg Accused of Being „Erdogan’s Ambassador”

Tasos Kokkinidis

NATO Secretary General Jens Stoltenberg was accused by Greece’s opposition on Tuesday of acting like „Erdogan’s …

Christine Lagarde avoids sentence despite guilty verdict in negligence t…

Judges opt not to give any punishment to head of International Monetary Fund, who was not present for judgment

Peste o duzină de reprezentanți ai UE sunt prezenți, inclusiv președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen , președintele Parlamentului European, Roberta Metsola , și alți oficiali cheie, inclusiv comisarul UE pentru economie și vicepreședintele executiv pentru UE. Green Deal.

Șefii de stat europeni, precum cancelarul german Olaf Scholz și prim-ministrul Țărilor de Jos Mark Rutte, se numără printre vorbitori, alături de personalități regale europene precum Regina Mathilde a Belgienilor, Regina Máxima a Țărilor de Jos și Prințul Albert al II-lea de Monaco. Un mare contingent de politicieni ucraineni este prezent și el.

Here are the key figures attending the World Economic Forum’s 2023 Davos…

With our Rebel team on the ground in Davos, we take a look at some of the influential figures from government, b…

Big Pharma este, de asemenea, puternic reprezentată în lista de vorbitori din acest an. Printre participanți se numără CEO-ul Pfizer, Albert Bourla – care la reuniunea WEF de anul trecut a discutat despre cum vor fi adăugate într-o bună zi microcipurile la pastile – CEO-ul Moderna Stéphane Bancel , directori de nivel superior ai AstraZeneca, Bayer , Merck și Sanofi și Adar Poonawalla de la Institutul Indiei de Seruri , cel mai mare producător de vaccinuri din lume.

Bayer Ordered to Pay $275 Million for Brain Damage Caused by Monsanto’s …

A Washington court last month awarded 13 adults and children $275 million for neurological damage caused by poly…

Bill Gates, Indian Government Targeted in Lawsuit Alleging AstraZeneca V…

A lawsuit against Bill Gates, the Indian government and others, citing extensive case law, is attracting renewed…

‘Science Fiction Medicine’: Moderna Developing mRNA Injection to Treat H…

In a Jan. 9 update on the company’s “industry-leading mRNA pipeline,” Moderna told investors it is developing mu…

Cifrele cheie de afaceri și financiare de pe lista vorbitorilor includ CEO-ul BlackRock, Larry Fink , CEO-ul Amazon , Andy Jassy, ​​CEO-ul JPMorgan Chase, Jamie Dimon, CEO-ul Citigroup, Jane Fraser, și președintele Bain & Company , Orit Gadiesh, alături de guvernatorii băncilor centrale din țări precum Franța, Israel și Țările de Jos.

Amazon Sets Off Alarm Bells With ‘Dangerous’ $3.9 Billion Bid to Buy Hea…

The tech giant’s latest proposed acquisition in the healthcare industry gives Amazon too much power in the healt…

Cinci reprezentanți ai Fundației Bill & Melinda Gates sunt pe lista vorbitorilor, precum și editorii și jurnaliștii de la posturi precum The Associated Press, Reuters și The Washington Post și Axios, Bloomberg, CBS, CNBC, CNN, Deutsche Welle, The Economist. , Financial Times, Forbes, Foreign Affairs, Fortune, Fox Business, NBC, The Atlantic , The New York Times, Politico și The Wall Street Journal.

Let’s Declare a Pandemic Amnesty

Emily Oster

Let’s focus on the future, and fix the problems we still need to solve.

De asemenea, nu lipsesc reprezentanții Big Tech și fintech în gama de difuzoare WEF, inclusiv directori de la Google, LinkedIn, Meta, Microsoft, TikTok, alături de Mastercard și Visa.

Personal Carbon Allowances: Who Determines ‘Good’ and ‘Bad’ Consumption,…

The desire to preserve the environment and protect future generations is largely universal, but are Personal Car…

În total, sunt listați peste 2.700 de participanți din 130 de țări .

În special, George Soros , președintele Soros Fund Management și fondatorul Open Society Foundations, a declarat într-un tweet din 10 ianuarie că nu va fi prezent la întâlnirea WEF din acest an „din cauza unui conflict de programare inevitabil”. Fiul lui Soros, Alexander Soros, vicepreședintele Open Society Foundations, este însă pe listă.

Potrivit lui Andrew Lawton , un jurnalist la canalul canadian True North:

„Toți cei de la reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial – inclusiv jurnaliştii și participanţii – trebuie să facă un test PCR la sosire. Dacă nu faci un test, cipul din insigna ta de identitate este dezactivat. Dacă testul pozitiv pentru COVID, insigna este de asemenea dezactivată.”

O cortină de securitate intensă a fost instalată în Davos, cu blocaje rutiere și puncte de control ale poliției și militare , scanarea amprentelor și o „poliție neoficială” a Forumului Economic Mondial .

World Economic Forum 2023: Armee im Einsatz

Der Bundesrat

Aktuelle Informationen aus der Verwaltung. Alle Medienmitteilungen der Bundesverwaltung, der Departemente und Äm…

Lawton a raportat că probabil că au loc întâlniri „private bilaterale și multilaterale” între participanți, „care nu apar în program”.

„Suntem un grup select de ființe umane”

În ciuda prezenței atât de multe personalități de nivel înalt la reuniunea anuală a WEF, Schwab a declarat anterior că nu face „declarații politice sau declarații economice care… influențează în vreun fel personalitățile politice”.

Cu toate acestea, Schwab a fost fotografiat amestecându-se cu șefii de stat globali la conferința G20 din noiembrie 2022 din Indonezia.

De asemenea, Schwab a declarat anterior că absolvenții Forumului său de tineri lideri globali au „ pătruns ” în guvernele mai multor țări, unde politicile WEF sunt adoptate pe scară largă .

În perioada premergătoare reuniunii din acest an, WEF a ridicat câteva sprâncene cu lista sa cu „Top 10 riscuri” cu care se confruntă lumea pe o perioadă de doi și 10 ani, inclusiv „criza costului vieții”, „eroziunea coeziunii sociale”. ” și „migrație involuntară pe scară largă”.

Potrivit lui Lawton, directorii corporativi consideră beneficiul participării la întâlnirea WEF ca pe o „ față de timp cu politicienii ”, în timp ce liderii ONG-urilor se concentrează pe a obține „o audiență cu liderii de afaceri (donatori potențiali) și factorii de decizie politică”.

Cu toate acestea, Lawton a remarcat că participarea la discursurile liderilor mondiali din Davos este „rară”.

Cu toate acestea, dezvăluind probabil modul în care participanții își văd rolul de invitați WEF, Kerry, vorbind la întâlnirea din acest an, a spus: „ Suntem un grup select de ființe umane ” care „stau într-o cameră și se adună și vorbesc de fapt despre salvarea planetei. ”

Această temă „salvarea planetei” este evidențiată de titlurile unora dintre panourile de la reuniunea WEF din acest an , inclusiv „ Conducerea încărcăturii prin noua normalitate a Pământului ”, „ Abordarea răutăților în era digitală ” și „ De ce avem nevoie de pașapoarte pentru baterii ”. .”

Tackling Harm in the Digital Era

The challenges related to harmful content and conduct online are amplified through our increased time online in …

Liderii abordează „pericolul clar și prezent” de „dezinformare” și „dezinformare”

Una dintre temele cheie care pătrund în reuniunea WEF din acest an este necesitatea percepută de a aborda așa-numitele „dezinformare” și „dezinformare”.

Acest lucru a fost evidențiat, de exemplu, de un panou „ Pericolul clar și prezent al dezinformarii ”, care a inclus fosta personalitate CNN Brian Stelter , editorul Times Arthur Gregg Sulzberger, vicepreședintele Comisiei Europene Věra Jourová, reprezentantul Seth Moulton (D-Mass). .) și CEO-ul Internews Jeanne Bourgault.

Davos Elites BEG For More Censorship | Counter Points

Play

În timpul acestei sesiuni , Moulton a învinuit „informațiile greșite” pentru că nu „a făcut ca oamenii să ia un vaccin împotriva COVID”, în timp ce Sulzberger a descris „dezinformarea” drept „cea mai existențială” provocare cu care se confruntă societatea, iar Jourová a sugerat că „dezinformarea” ar putea fi combatetă. prin adoptarea „reglementărilor sporite”, solicitând SUA să adopte o legislație privind discursul instigator la ură.

Senatorul Joe Manchin (DW.Va.), vorbind la un alt panou, a spus: „Problema pe care o avem este sistemul de presă deschis și, practic, toate platformele”.

Parteneriate public-privat: soluții la problemele lumii sau „viziune de sus în jos pentru tirania tehnocratică”?

În biografia sa de pe Twitter, WEF se descrie drept „Organizația internațională pentru cooperare public-privată”. Acest lucru este evident în descrierea întâlnirii din acest an, în care WEF spune : „Vom analiza cum putem aborda provocările numeroase și interconectate cu care se confruntă lumea și vom găsi soluții prin cooperarea public-privată”.

Davos 2023 Day 1: What to expect

Here’s a snapshot of everything you need to know about day 1 at Davos 2023. The World Economic Forum’s Annual Me…

O conferință de presă din 17 ianuarie la reuniunea din acest an, de exemplu, a fost intitulată „ Parteneriate filantropice-public-private pentru climă și natură ” și a inclus participanți de la Bezos Earth Fund și McKinsey & Company, precum și Børge Brende, fost norvegian ministru de externe și actual președinte al WEF.

Brende a spus: „Timpul se scurge pentru a aborda provocările globale critice” și a introdus conceptul de „ geopolitică a părților interesate ” ca mijloc de a le aborda.

Tot pe 17 ianuarie, ministrul de externe al Spaniei, José Manuel Albares Bueno , a declarat că crizele COVID-19 și din Ucraina „ne-au arătat că cea mai bună metodă este să facem lucrurile împreună”, întrucât „ieșim din criză mai repede și într-o formă mai bună. .”

Schachtel a descris această focalizare drept „o mișcare fascistă public-privată ”, în care WEF colaborează cu „cei mai influenți indivizi în afaceri, împreună cu bancheri centrali, șefi guvernamentali și organizații internaționale, pentru a le facilita viziunea de sus în jos pentru tirania tehnocratică sau ceea ce ei numesc „capitalismul părților interesate”.

Liderii sosesc în „in masa cu avioane private” pentru a vorbi despre politică „verde”.

Lawton a raportat că mai mulți participanți la conferința din acest an au discutat idei despre cum putem trece la un „ stil de viață pozitiv pentru climă ”.

Gore a sugerat că activitățile considerate a fi „ anti-climat ” ar trebui să fie definanțate, în timp ce Guterres a spus : „Pentru a opri „războiul nostru auto-înfrâng împotriva naturii”, trebuie să reducem decalajul emisiilor, să eliminăm treptat cărbunele și să supraalimentăm revoluția regenerabilă. ” adăugând că companiile petroliere au perpetuat o „mare minciună” asupra schimbărilor climatice .

Guterres: Oil companies have peddled ‘big lie’ on climate change

Play

La rândul său, profesorul de la Universitatea Oxford Ngaire Woods a sugerat implementarea unui „ preț real al carbonului ” de către fiecare țară, pentru a accelera tranziția energetică, în timp ce într-un interviu în afara programului oficial al întâlnirilor, membrul Fundației Schwab, Kola Masha , a vorbit despre „forțare” politica de mediu asupra publicului.

Lawton a observat că toți participanții la întâlnirea WEF , la înregistrare, au fost chestionați „pentru a-și calcula amprenta de carbon pentru participarea la întâlnirea de la Davos”.

Poate dezmințind obiectivul de bază al presupuselor propuneri „verzi”, Kerry a spus, în timpul unui panel intitulat „ Filantropia: un catalizator pentru protejarea planetei noastre ”, că singura modalitate de a obține o reducere cu 1,5 grade Celsius a temperaturii globale a fost „ Bani, bani ”. , Bani, Bani, Bani, Bani, Bani .”

Articolele de pe site-ul web WEF care completează programul întâlnirii sugerează: „De ce ar trebui să luați în considerare adăugarea de credite de carbon la planul dumneavoastră de acțiune privind schimbările climatice” și modul în care orașele pot adopta managementul „de mediu, social, guvernanță” (ESG) utilizând metaversul și blockchain-ul și ideile. precum „ orașul de 15 minute ” și „ filtre de trafic ”.

The WEF’s New Plan For The Future: 15 Minute Cities!!

Play

Fact Check-Oxfordshire County Council to trial congestion-reducing traff…

Reuters Fact Check

An article being shared widely online is falsely claiming that a local council in England will trial climate loc…

Într-un interviu cu Nicholas Lyons , primarul orașului Londrei , când a fost întrebat de ce participanții WEF s-au angajat cu China în lumina blocajelor sale severe, el a abordat schimbările climatice, afirmând: „Problemele privind drepturile omului sunt întotdeauna o preocupare… dar și dumneavoastră. Trebuie să înțeleg, cea mai mare provocare cu care se confruntă lumea este schimbările climatice.”

Într-un comunicat de presă care a precedat începerea reuniunii din acest an, Greenpeace a criticat „ipocrizia” delegaților WEF , care „vin în grămadă de avioane private”.

„DEI”, „ESG”, „reziliență” și „sustenabilitate”: cuvintele populare domină discuțiile grupului

Programul reuniunii WEF din acest an și discuțiile susținute de mulți dintre participanții săi sunt presărate de mențiuni repetate ale cuvintelor în vogă, inclusiv „DEI” (diversitate, echitate, incluziune), „reziliență” și „sustenabilitate”.

Acest lucru este evident în descrierea întâlnirii de către WEF , unde Schwab este citat spunând: „Trebuie să existe recunoașterea faptului că dezvoltarea economică trebuie făcută mai rezistentă, mai durabilă și nimeni nu ar trebui lăsat în urmă”, în timp ce descrierea vorbește și despre nevoie de „reziliență în industrie”.

Annual Meeting Davos 2023

The Annual Meeting 2023 will take place in Davos, Klosters from 16-20 January under the theme of ‘Cooperation in…

Vicki Hollub , CEO al Occidental Petroleum, a comentat în timpul întâlnirii că „Pe măsură ce facem tranziție, nu trebuie să lăsăm în urmă țările în curs de dezvoltare”, în timp ce Bob Sternfels , partener global de conducere al McKinsey & Company, a declarat: „Companii care acționează într-un mod rezistent. își depășesc colegii cu până la 50%.”

Fink, membru al Consiliului de administrație al WEF și un susținător major al ESG, a participat la panelul „ Relansarea comerțului, creșterii și investițiilor ”. Un alt panou, „Tehnologie pentru o lume mai rezistentă”, a inclus participanți de la WEF, IBM , Accenture și The Atlantic.

U.S. Developing Vaccine Passport System Using Complex Web of Big Tech Pa…

Just because the federal government isn’t directly developing a national vaccine database or vaccine passport sy…

Și, ca parte a agendei pentru întâlnirea din acest an, WEF a sugerat, de asemenea, că „ consumatorii doresc opțiuni durabile ” și a oferit sugestii pentru „ce pot face acum producătorii, furnizorii și comercianții cu amănuntul”.

În special, totuși, în observațiile făcute către Bloomberg , Fink s-a plâns că „narațiunea despre investițiile ESG a devenit urâtă” și a condus la „polarizare uriașă” – o declarație probabil care indică criticile tot mai mari aduse Fink, BlackRock, WEF și alte entitati asociate.

De exemplu, într-un tweet recent, proprietarul și CEO-ul Twitter Elon Musk a remarcat „S-ul din ESG înseamnă Satanic”. Contul de Twitter al WEF nu este inclus în pamfletul „ Cum să urmăriți Davos 2023 ” distribuit de WEF.

How to follow Davos 2023

The World Economic Forum’s Annual Meeting 2023 will take place January 16-20 2023 in Davos. Find out more about …

Delegații de la pavilionul BlackRock au refuzat să răspundă la întrebările unui reporter .

Și, poate explicând ceea ce subliniază discuțiile despre „incluziune”, „sustenabilitate” și „reziliență”, un articol WEF care însoțește agenda reuniunii din acest an intitulat „ 5 dimensiuni ale leadershipului pentru a aborda provocările complexe ” include, ca una dintre dimensiunile sale, „Mușchii”. : perseverență de a transpune ideile în acțiune.”

„Pandemii” viitoare și „securitate globală a sănătății”: va fi tuberculoza următoarea sperietură de pandemie?

O altă temă proeminentă la reuniunea WEF din acest an este modul de a face față „pandemiilor viitoare” și „securității sănătății globale”.

O discuție, „ Starea pandemiei ”, a inclus Bancel și reprezentanți ai GAVI, afiliat la Gates, The Vaccine Alliance , Școala de Sănătate Publică de la Harvard și postul de știri european Euronews.

Digital Surveillance — the Real Motive Behind Push to Vaccinate Kids

“The real purpose behind the historic, unprecedented push to vaccinate the very young, even against diseases lik…

Participanții la „ Încheierea tuberculozei: cum ajungem acolo? ” a inclus secretarul general al OMS Tedros și reprezentanți ai WEF, The Washington Post, Wellcome Trust și The Global Fund.

În timpul acestei discuții, Tedros a avertizat că „ar putea veni o reapariție a tuberculozei… mai devreme sau mai târziu.” Ca răspuns, comentatorul Twitter „Chief Nerd” a scris: „Din fericire, BioNTech și Bill Gates au început să testeze un vaccin ARNm pentru TB anul trecut”. Autorul a furnizat un link către un articol relevant de pe site-ul GAVI .

Can mRNA vaccine tech take on tuberculosis?

Clinical trials of an mRNA vaccine for TB are set to begin this year. TB kills around 1.5 million people a year,…

Un alt panou, „ Punerea sănătății în centrul acțiunii climatice ”, a făcut legătura între subiectele „sănătate globală” și „schimbări climatice” și a inclus paneliști de la Sanofi, Africa CDC și UNICEF.

Articolele de pe site-ul web WEF care însoțesc agenda întâlnirii includ „ Un vaccin universal antigripal: iată ce trebuie să știți ” și „ Să reunim țările și corporațiile pentru a crește supravegherea globală a agenților patogeni ”.

Alte articole au promovat o „transformare digitală” a infrastructurii de asistență medicală și a telemedicinei ca mijloc de realizare a „ echității globale în sănătate ”.

Why global health equity begins at home with telemedicine

Achieving global health equity can be boosted with the latest virtual medical technology and, as costs come down…

Jurnaliștii de investigație Avi Yemini și Ezra Levant de la Rebel News l-au localizat astăzi pe străzile din Davos, CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, și l-au bombardat cu 29 de întrebări – la care Bourla a oferit două răspunsuri: „Mulțumesc foarte mult” și „O zi bună”.

Într-un interviu separat de stradă, președintele AstraZeneca, Leif Johansson, a fost mai vorbăreț, recunoscând lui Yemini că vaccinurile COVID-19 nu au oprit niciodată răspândirea , dar justificând totuși mandatele de vaccinare. Potrivit lui Yemini, „S-a grăbit în spatele zonei restricționate înainte de a putea întreba despre creșterea recentă a „morților subite””.

Tehnologiile „metaverse” și „inteligente”: „cooperare” globală sau control global?

Întâlnirea din acest an continuă promovarea de către WEF a tehnologiilor digitale precum „metaversul” și alte tehnologii „inteligente”, ca soluții pentru multiple provocări globale.

Potrivit Schachtel , WEF va anunța „primele și mult așteptate rezultate ale Inițiativei Definirea și Construirea Metaversului”, inclusiv documente informative despre „Interoperabilitatea în Metavers” și „Demistificarea Metaversului Consumatorului”.

Landmark Reports on Future of Metaverse Focus on Interoperability and Va…

Public.Affairs@weforum.org

Tot în acest an, Schwab, vicepreședinte și președinte Microsoft Brad Smith, și Julie Sweet, președinte și CEO al Accenture, au împărtășit o viziune pentru așa-numitul „ Global Collaboration Village ”. Schwab a spus că inițiativa poate fi „de încredere”, deoarece INTERPOL participă la efort.

Acest „Global Collaboration Village” a fost anunțat pentru prima dată în mai 2022 , ca un mijloc de a „valorifica puterea metaversului pentru a crește și diversifica participarea în promovarea interesului public global”. Experții din acest an au prezentat beneficiile unei „ societăți VR globale ” – referindu-se la realitatea virtuală – care ar fi „fără frontiere”.

Metaverse a Good Tool for Building ‘Decentralized Democracy’: Big Tech, …

Prominent figures from the realms of Big Tech, Big Media and government gathered last month at the Athens Democr…

Confruntatul von der Leyen a spus săptămâna aceasta, „următoarele decenii vor vedea cea mai mare transformare industrială a vremurilor noastre , poate din orice moment”, într-o referire clară la „Marea Resetare” și „A patra revoluție industrială”.

Jurnalistul de investigație Noor Bin Ladin a caracterizat declarația lui von der Leyen drept un „mesaj înfiorător dacă știi despre ce vorbește acest shill globalist: Internetul lucrurilor (IoT), 5G și alte progrese tehnologice recente [care] sunt absolut esențiale pentru… digitalul. închisori în care vom fi prinși.”

Alte panouri și evenimente legate de metaverse din acest an includ „ Implementarea în metaversul industrial ” și „ Cum să construiți un metavers pentru toți ”, însoțite de articole care sugerează modul în care metaversul poate avea impact asupra industriei , modelează incluziunea și explică de ce și cum trebuie să fie. reglementat .

Press Conference: How to Build a Metaverse for All | Davos 2023

Play

The metaverse will make its biggest impact on industry. Here’s why

While the consumer metaverse is still finding its identity, the technology is already in widespread use across i…

5 ways to shape an inclusive and equitable metaverse

The metaverse has the potential to be a revolutionary, inclusive technology, but it needs to be accessible, and …

Why we need to regulate digital identity in the metaverse

If internet users are to move across multiple online platforms and the metaverse, they will need a unique digita…
sursa :
01/18/23

BIG TECH
› NEWS
Davos: Gates, Schwab, Global Elites Face Growing Criticism of Their ‘Master the Future’ Agenda

Davos: Gates, Schwab, Global Elites Face Growing Criticism of Their ‘Master the Future’ Agenda
https://childrenshealthdefense.org/defender/davos-gates-schwab-master-the-future-wef-agenda/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=ce82eb85-7bd8-4a9b-bfe7-b9d9736464e1

Davos: Gates, Schwab, Global Elites Face Growing Criticism of Their ‘Mas…

Thousands of prominent political and business figures are congregating in Davos, Switzerland, this week for the …