Citez din ultimul text publicat în urmă cu câteva minute pe site:

„Lumeajustitiei.ro continua seria de teste pirotehnice, prin care am demonstrat in editia anterioara ca incendiul de la Clubul Colectiv (din noaptea de 30 octombrie 2015, in care au murit peste 60 de persoane) nu putea fi declansat de artificiile de scena folosite in timpul spectacolului. In editia de azi prezentam doua noi teste, care releva un fapt si mai ingrijorator si anume, buretele confectionat din spuma poliuretanica tip N2138 cu care au fost capitonati tavanul si unii stalpi ai Clubului Colectiv, nu vrea sa arda. In fapt se descompune, iar flacara de moment generata de torta folosita, dispare imediat in acest proces de descompunere. Practic, din cele doua teste filmate, pe care le prezentam mai jos, puteti vedea ca buretele de tip N2138 procurat de noi de la acelasi caracteristici si de la acelasi producator – firma Eurofoam SRL Sibiu – se incapataneaza sa ia foc, chiar si expus timp indelungat sub o flacara generata de lumanari pirotehnice care depasesc 1000 de grade!

Fata de rezultatul testelor noastre, revenim cu intrebarea legitima: a fost o mana criminala sau un tragic incident creat de o serie de nerespectari ale securitatii la incendii? In opinia noastra, ancheta procurorilor nu convinge. Oricare ar fi ipoteza reala, este cert ca incendiul de la Colectiv a generat miscari de strada ale gruparilor #rezist si ale ONG-urilor finantate din strainatate, la care s-au raliat multi cetateni, care au generat demisia premierului Victor Ponta si caderea Guvernului PSD (inlocuit cu guvernarea Ciolos, “garantata” de fortele de la Bruxelles). Socanta declaratie din noiembrie 2015 a presedintelui Romaniei Klaus Iohanis: „A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca. Daca s-ar fi impus respectarea normelor niciunul nu ar fi trebuit sa moara” – a amplificat teoria unei crime premeditate, care a avut drept scop debarcarea guvernului legitim, prin crearea in randul populatiei a unei emotii puternice, secondate de actiuni de strada, dublate de anchete in forta ale DNA impotriva primarului Sectorului 4 Cristian Popescu, zis Piedone, arestat la cateva zile dupa tragedie.”

Textul de mai sus aparține unui grup de juriști independenți, care au făcut experiențele ce se impuneau într-o anchetă serioasă, acea anchetă care nu a fost făcută de autorități. Mâna criminală de la Colectiv nu putea să nu fie legată de dorința maladivă a lui Johanis de a avea guvernul său. L-a avut complice în căderea guvernului Ponta pe însuși primul ministru Victor Ponta, cu care a mai jucat în aceeași piesă: alegerile presidențiale din 2015.
Orice anchetă criminală pornește de la întrebarea „cine avea interesul să se producă crima respectivă. La această întrebare avem un singur răspuns:
Johanis!

Fac apel la cititorii pe care materialele publicate – mă refer la titlurile imediat anterioare, i-au convins că nu este lucru curat nici ce s-a întâplat la Colectiv și nici ce a urmat, adică ancheta autorităților. Ne bate Dumnezeu dacă acceptăm și această ticăloșie.