Mircea Vintilescu în ADEVARATII Nationalisti

CAM ASTA SE PREGĂTEȘTE EUROPEI
(material preluat din presa străină)
GEORGE SOROS: „POT AFIRMA CU SIGURANŢĂ CĂ ULTIMA GENERAŢIE DE COPII ALBI SE NAŞTE ACUM”.
Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei austriece, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), afirmă că ONG-urile lui SOROS din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa.
Iată ce spunea George Soros despre viitorul pe care-l dorește rasei albe în Nya Dagbladet, Judisk miljardär bakom stöd till invandrargrupper Publicerad – 9 maj 2014: „A simții și chiar a crede că rasa albă este inferioară în fiecare plan imaginabil este natural, având în vedere istoria sa și documentele curente. Fie ca țara vestică a rasei albe să piară în sânge și suferință. Trăiască societatea multiculturală, rasial amestecată și societatea ecologică fără clase! Trăiască Anarhia”.
”Vom afirma în mod deschis identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia. Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum. Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi. Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre, bărbatul alb cu femei negre. În felul acesta, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb şi cel mai sângeros inamic al nostru va deveni amintire.”
În ziarul suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014: Incitarea la dispariție a popoarelor autohtone din Europa se regăseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a găzdui milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană.
Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu (ianuarie 2000), pe nume „Population division” al Naţiunilor Unite la New York, intitulat: „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.” Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât de precisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei. Dacă privim în jur în Europa de azi, observăm ca planul, pare că s-a realizat deja aproape în întregime.
Războiul demografic din Europa e la apogeul său, iar extincția popoarelor autohtone ale Europei pare mai aproape ca oricând: În 15 ani, jumătate din populația Europei vor fi musulmani. Asta fără imigrația masivă de azi, a sute de mii dacă nu chiar milioane de imigranți care bat deja la ușa Europei, în aceste zile. Suntem martorii deprecierii Europei.
Axioma „Noii Civilizaţii”, susţinută de evangelizatorii Mentalităţii Multiculturale, e adeziunea la amestecul etnic forţat. Europenii sunt naufragiaţi în metișișm, scufundaţi în valurile de imigraţi afro-asiatici.Sub dubla presiune a ignoranţei populaţiilor locale care nu sunt corect informate de dezastru demografic în care sunt tarate iar pe de altă parte sub presiunea șmecheriilor „umanitare” propagate zilnic de organizațiile și ONG-urile bine sponsorizate de peste ocean precum și a apelurilor „la solidaritate și umanitate” lansate continuu de mijloacele de comunicare în masă – se urmărește acceptarea „ca necesitate umanitară” a colonizării Europei cu milioane de imigranți.
Și ca să fim bine inteleși și să nu dăm loc la false interpretări, afirmăm deschis că IMIGRANȚII (proveniți din țările distruse de războaie și „revoluții”, războaie și „revoluții” programate „de aceeași” care au programat și acest Exod), sunt VICTIME, la fel cum suntem și noi AUTOHTONII. În același timp, se urmărește a se impune europenilor o ideologie care le neagă propriile origini și prin care se încearcă distrugerea propriei lor identități etnice, istorice și culturale.
A-ți conserva identitatea etnică, istorică și culturală e un drept al oricărui popor și al oricărui grup etnic. Această conservare a propriei identități nu presupune în sine, atacarea vreunui alt grup etnic.
Cei care încearcă să insinueze acest lucru sunt mincinoși și o fac fiind rău intenționați. Motivul care îi mână este ura lor față de identitatea etnică, istorică și culturală a altor popoare. Dimpotrivă, conservarea propriei identități etnice, istorice și culturale impune, pe principiul simetriei, susținerea și conservarea identităților oricăror altor popoare și ale oricăror altor grupuri etnice.
Prin urmare toți cei care califică drept „xenofobie, extremism, etc…”, dreptul inalienabil al fiecărui popor de a-și conserva identitatea etnică, istorică și culturală nu fac decât să atace cu ura acelui popor, nu fac decât să se dedea ei însuși la acțiuni pline de ură, xenofobie și rasism împotriva acelui popor.
În lunga listă a acestor organizații întâlnim în primul rând organizațiile și ONG-uri de extremă stângă: comuniste, anarhiste, trotskiste, ecologiste, libertariene, progresiste, etc… multe dintre ele foarte bine finanțate de miliardari ca Soros, miliardari care și-au clădit averea prin falimente și prăbușiri ale monedelor și titlurilor de stat naționale, adică miliardari care au adus sărăcie și suferință popoarelor și care numai „binefacători ai celor mulți de pe aceasta planetă” nu sunt.
Susţinătorii Globalizării se obosesc să ne convingă că a renunţa la identitatea noastră „e un act progresist şi umanitar”, că a incerca să-ți păstrezi identitatea e „rasism” și că păstrarea identității culturale, istorice și naționale „e o idee extremistă și complet greşită” și fac asta doar pentru că vor ca noi să devenim doar nişte cetățeni orbi care să consumăm ceea ce ni se oferă atât mental cât și material.
Este exact ceea ce propune și ziarul german „Der Spiegel” în aceste zile – pentru Europa de Est: Cu ce propagandă încearcă Germania să scape de o parte din refugiați și să-i redistribuie fără voia acestora în Europa de Est. „Der Spiegel”: ”Imigrația: Europa de Est ratează o oportunitate” Mai mult, cancelarul german, Angela Merkel amenință statele Uniunii cu „acționarea lor în justiție și cu procese europene” dacă nu vor accepta COTELE OBLIGATORII cu mii de imigranți, cote fixate de Germania și de Uniunea Europeană pentru fiecare stat european. Ceea ce rămâne sigur e că scăzuta natalitate ar putea fi uşor inversată prin măsuri potrivite care să susţină familiile. Numai că măsurile economice și politice care se iau sunt exact contrare.
SITUAȚIA DEPOPULĂRII MASIVE A ROMÂNIEI ȘI A EUROPEI DE EST ÎN ULTIMII 25 DE ANI PRIN PAUPERIZAREA POPULAȚIEI PRECUM ȘI URIAȘUL INFLUX DE IMIGRANȚI CARE SE PREGĂTEȘTE ACUM SĂ FIE TRIMIS ÎN ȚĂRILE EUROPENE SUNT FAPTE INCONTESTABILE ÎN ACEST SENS.
Cazul României care a cunoscut cel mai mare exod din istoria sa cu 4 milioane de români plecați și cu o scădere a populației de 13% la fiecare 10 ani este relevant. După 2100, dacă actualele trenduri se mențin, Românii vor ajunge o MINORITATE de doar 20%, în propria lor țară. Și asta fără să luăm în considerare marile fluxuri migratoare de care vorbim. Oricum am lua-o fenomenul este echivalent cu o epurare etnică. La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia acestuia.
SINGURUL SCOP AL ACESTOR MĂSURI E CEL DE A DENATURA COMPLET POPOARELE, TRANSFORMÂNDU-LE ÎNTR-O MASĂ DE INDIVIZI FĂRĂ NICIO COEZIUNE ETNICĂ, ISTORICĂ ŞI CULTURALĂ.