Vasile Zarnescu
340 aprobate
vasile.zarnescu@gmail.com
109.96.190.183

Eu am amintit acest aspect al funcționării bordelurilor în ambele ediții ale cărții mele, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ: ediția întîi, din 2014 și a doua, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”, vol.1, din 2015. Prima ediție o puteți descărca de aici: https://www.scribd.com/document/411270991/Col-Vasile-Zarnescu-Holocaustul-Gogorita-Diabolica.
La pagina 79 veți găsi menționarea problemei. În reclamația lor către C.N.C.D., ahtiații de mangoți Aurel Vainer și Liviu Borîș au citat acest pasaj ca să arate cum mistific eu realitatea îngrozitoare a „Holocaustului” ca să îmi „bat joc de memoria victimelor și a urmașilor lor”, printre care acești doi borfași, marele contabil Aurel Vainer și medicul veterinar Liviu Beliș, care a corcit un soi nou de porc, „porcul marca Beriș”!
În ediția a doua, pasajul este la pagina 511 și corespunde textului din prima ediție, pe care-l incriminează cei doi hrăpăreți, care vor să-mi ia „bani de holocaust”!
Cît despre răspunsul la ultima întrebare, este simplu: nu a fost nici o exterminare. Nemții aveau spitale pentru îngrijirea deținuților pe lîngă fiecare lagăr. Căci erau lagăre de muncă, nu de exterminare. Nemții aveau nevoie de brațe de muncă și chiar de capete luminate ca să muncească pentru ei, fiindcă cei mai buni și competenți dintre germani mureau pe front.
Un mare istoric jidan, Nahum Goldman, a scris cartea Le Paradox juif, în care menționează că din lagărul de la Auschwitz au supraviețuit 600.000 de jidani și s-au născut circa 3.000 de copii jidani. Dar ar fi fost vorba de „exterminarea jidanilor doar fiindcă erau jidani” – așa cum e se spune în definiția perfidă elaborat de Yad Vashem -, mai scăpa vreunul? Sau mai era lăsat să se nască vreunul?
Iar azi s-a făcut mare panaramă cu „ziua holocaustului”. Trebuie reținută ca ziua holocash-ului”. Tupeistul Klauss Werner Iohanniss, care s-a declarat urmașul Grupului Etnic German – Coloana a V-a a S.S.-ului în România -, s-a bătut cu pumnul în pietpu-i de sas ipocrit, că vai, „Holocaustul…