In spatele „Politicului Corect” se ascunde o intreaga schema de siretlicuri unse cu alifii psihanalitice si vandute cu usurinta la cei lipsiti de o adevarata educatie si chiar de cei 7 ani de acasa, care mai pot compensa pentru bunul simt.
Criza care urmeaza este de fapt nu o trecatoare criza ci zvacnirea agonica a Globalismului hiperimperialist care a intrat in descompunere rapida si ireversibila.
Manevrele cu ANTIFA si BLM sunt manifestatii platite pentru a interveni si compromite alte manifestatii cu un scop legitim si necesar.
Populatia neagra nu se aliniaza, asa cum se vrea sa para, cu aceste miscari platite, ci a inceput sa vada de unde vine pericolul si cine este adevaratul DUSMAN de RASA.
Va prezint in traducere un articol excelent despre situatia populatiei de culoare si problemele ei adevarate.

Evreii supremațiști albi și Ku Klux Klanul

„Niciodata nu poate fi o pace structurată pe nedreptate, furt, minciună și înșelăciune și folosind numele lui Dumnezeu pentru a proteja religia ta murdară sub numele Său sfânt și drept.” – Onorabilul Pastor Louis Farrakhan
„Minciuna este limba ta maternă.”~ Isus către iudei

A fost o scenă oribilă în Fairfield, Illinois, în acea zi de august 1924. Un evreu în vârstă de 74 de ani, pe nume Emmanuel „Manny” Steiner, un comerciant de îmbrăcăminte, imigrant, a fost defilat pe strada principală a orașului de 40 de cagule Ku Klux Klan si cca. 15.000 de albi s-au uitat la el. L-au adus pe om într-un parcul din oraș în plină zi și l-au pus să stea în fața lor. Atunci unul dintre Klansmen/mebrii clanului – un preot creștin – și-a scos cagula și i-a vorbit direct lui Steiner:
“Cavalerii Ku Klux Klan va saluta cu respect și reverenta… caci un cetățean mai bun ca dumneavoastra nu există … În numele klanului din Wayne County, care vă ține în mare stimă și respect, vă prezentăm acest simbol [un coș de 50 de trandafiri roșii], realizand că sunteți un om deosebit. Sperăm că pe măsură ce mergeți pe poteca crepusculară vă veți aminti cu bunătate și generozitate de bărbații cu măști/cagule”.
Membrul Klanului apoi a îngenuncheat și sa rugat, după care s-a ridicat și în procesiune solemnă au trecut toti prin fata luiSteiner, facandu-i amical cu mâna.
Oamenii pe care Southern Poverty Law Center (Centrul Legii pentru Saraci – din care a facut parte si Martin Luther King Jr. mai tarziu, pentru o scurta perioada) i-a declarat pe KKK, simbolul istoric al terorismului rasist si ei nu erau acolo în Fairfield pentru a-l linșa sau arde de viu pe acest evreu, sau pentru a-i tăia părțile corpului pentru a fi afișate într-un borcan la localul “Five & Dime”, așa cum făcuseră cu 5.000 de americani negri nevinovați. În schimb, îl onorau pe negustorul evreu la „aniversarea afacerii de aur”.
Manny, așa a fost cunoscut cu dragoste, nu a fost o persoana nesemnificativă – ci el a fost un consilier municipal, un director de bancă, trezorier al masonilor și Odd Fellows, și un membru de mult timp în stare bună/activa al poporului său la sinagoga din St Louis. Și Steiner a primit această mare onoare de la teroriștii albi, în timp ce soția, copiii și nepoții săi il priveau cu mândrie.

23 august 1924 a fost declarată „Ziua Steiner” și a fost raportată a fi „cea mai mare revărsare de oameni din istoria Wayne County.” Congresmeni și senatorii au cântat si laudat meritele sale si înainte de toate, s-a pus de un grătar masiv, de 60 de oi, 20 carcase de vită (toate kosher).
A fost doar o extravaganta a supremacistilor albi Ku Klux Klan pentru un evreu, căci chiar fondatorul național al Klanului și marele vrăjitor, William Simmons, nu a dat acordul sau pentru asta?
Dar ar putea fi totusi asta.
Istoria supremației evreiești albe a fost ascunsă cu pricepere de generații întregi. Și ignoranța lor planificată și impusă i-a condus pe evrei la o auto-înșelăciune agresivă care i-a făcut să creadă că nu există Manny Steiners în istoria lor.
Este o iluzie rasială evreiască care astăzi se prăbușește în jurul lor.

Iata atacul asupra unui artist rap, britanic care a pus supremația evreilor albi sub lumina reflectoarelor.
Titlul din Daily Mail a fost sincer: „Wiley acuzat de antisemitism după ce a asemănă evreii cu Ku Klux Klanul.”
Bro. „Crima” lui Wiley a fost la fel de banală ca acele „crime” pretinse împotriva celor 5.000 de negri masacrați – dar nu mai puțin mortala.
El a scris pe Twitter: „Există două seturi de oameni pe care nimeni nu a vrut cu adevărat să-i provoace: pe evrei si pe KKK, dar fiind în afaceri de 20 de ani începi să înțelegi de ce.”

Reacția evreilor a fost mai mult decât bizară.
În câteva ore fratele Wiley a fost interzis de Twitter și Facebook, Instagram l-a șters, YouTube l-a suspendat, managerul său evreu l-a abandonat și, cel mai diabolic, Poliția Metropolitană a deschis o anchetă oficială! Evreii chiar au forțat respectatul magazin negru, news outlet “The Voice” pentru a elimina interviul ce l-au făcut cu Bro.
Wiley isi caută perspectiva lui! Este tocmai dovada de care avea cineva ar avea nevoie, că puterea evreilor supremaționiști albi este omniprezentă și incontestabilă.

Joe Glaser a “controlat” 70% din artistii negri în America

Fratele Wiley abordeaza două probleme foarte semnificative care au fost mult timp si inca mai sunt, o parte urâtă a industriei de divertisment:
(1) exploatarea artiștilor negri de către manageri evrei albi, agenți, avocați și directori de înregistrări; și
(2) Ku Klux Klan-ca rasismul practicat de evreii albi în această afacere.

În interviul său acum curățat si sanitarizat din “Voice” „grunge rapper” a fost foarte circumspect:
“Lucrurile care trebuie să se schimbe constau in modul în care sistemul a fost înființat, de ce toate aceste familii care sunt bogate, toți acești oameni au “mosteniri” nu doar Anglia, dar în întreaga lume…. Ei încă ne văd ca sclavi. Sclavia nu sa oprit, este doar îmbrăcata într-un milion de lire, o afacere record …”

Prima problemă este o plângere foarte veche, care a fost exprimată cel mai acut de către muzicienii de jazz timpurii. Gangsterul evreu Joe Glaser a controlat 70% din animatorii/artistii negri din America și i-a jefuit pe fiecare dintre ei, inclusiv pe Louis Armstrong, Billie Holiday și Duke Ellington.
Frații evrei Chess i-au jefuit pe marii cantareti de blues orbi, inclusiv Bo Diddley, Chuck Berry și Muddy Waters.
Jimi Hendrix a fost muls de hoțul evreu Brian Epstein;
criminalul Phil Spector a jefuit-o pe cântăreata Darlene Love și pe propria sa soție, Ronny Spector; iar Arthur Goldberg a furat milioane de la Little Richard.
Prince a avut bătălii epice cu Warner Brothers și a început să apară in spectacole cu cuvântul „SLAVE” scris pe fața lui.
Michael Jackson l-a numit public pe Tommy Mattola (un convertit evreu) un „rasist care a exploatat talentul negru”.
Pharrell Williams s-a plâns că „Este foarte ciudat: ei dețin câmpurile unde tu și Dumnezeu ați pus semințele; tu faci recoltarea, dar ei au dreptul de proprietate.”
Nick Cannon de la Wild & Out susține că: „am creat un brand de miliarde de dolari” pentru Viacom-ul lui Shari Redstone (nee’ Rothstein), iar „proprietatea mea intelectuala mi-a a fost furată, … ei au procedat la maltratarea și jefuirea comunității noastre de ani de zile.”

Problema cu toate aceste cazuri este că nici unul dintre acesti artiști, interpreți sau executanți negri aparent nu au citit sau înțeles intocmai termenii contractului real.
În lumea evreiască, în care operează acești artiști de neamuri negre, Talmudul vechi al evreilor înlocuiește toate celelalte reguli si legi privind contractele și acordurile.
Talmudul de 42 de volume are o vechime de peste (4) mii de ani, furat si adaptat de la persani și este atotcuprinzător și obligatoriu pentru evrei din toate punctele de vedere. Tractatele sale, vezi secțiunea Bava Kamma 113 afirmă în mod clar că evreii au tot dreptul de a trișa alte neamuri în afaceri. Bava Kamma 113a, prevede în continuare, că în cazul în care apare un proces între un evreu și un gentile(nevreu), este permis pentru evreu de a folosi minciuna și înșelăciunea pentru a obține un avantaj. Negrii sunt doar dintre cele mai recente victime, ale acestor coduri talmudice evreiești ciudate, care au cauzat timp de mai multe secole rupturi, de multe ori violente, între evrei și alte neamuri în întreaga Europă si apoi in lume.

Nu există cazuri cunoscute de vre-un manager evreu ca fiind furat de un animator/artist negru, și este la fel de rar ca un exploatator evreu vreodată sa fi trebuit să plătească o pedeapsă/amenda penală pentru acest furt rasial deschis, astfel încât, evident, se dovedeste ca legea talmudica este în vigoare pe deplin. Doar atunci când negrii vor ajunge să înțeleagă realitatea acestor reguli satanice evreiești de bază, negrii și evreii ar putea eventual ajunge la o relație mai bună, mai echitabilă.

„6. Îi place diavolul pentru că diavolul nu-i dă nimic.
7. De ce îi place diavolul?
8. Pentru că diavolul a pus frica în el de când era mic.”
– Lecția de engleză nr. C1, Înțelepciunea Supremă

Wiley a comparat relația sa de afaceri exploatatoare cu evreii, cu experiența pe care negrii au avut-o cu teroristii Ku Klux Klan – și că expunerea sa este ceea ce i-a adus cu adevărat pe evrei la apoplexie. Evreii au reușit atât de mult să-și ascundă istoria violenței anti-negrilor și a urii anti-negre, încât se găsește acumulat si selectionat doar într-o singură publicație – într-un capitol de 73 de pagini din “The Secret Relationship Between Blacks & Jews”, Volumul 2, lansat de Națiunea Islamului(o congregatie de rit Islamic a negrilor din SUA) în 2010. Capitolul este intitulat „Evrei, Linșaj și Ku Klux Klan”, și documentează din surse originale evreiești câteva adevăruri îngrozitoare despre rolul lor semnificativ în mișcarea americană de supremație albă.

Bernard Postal

Dar asta totusi nu e o revelație nouă. Înainte de epoca drepturilor civile, evreii au atras cu ușurință atenția publicului asupra conexiunii lor kosher cu KKK. În 1928, ziarul “Jewish Tribune” a publicat un articol intitulat „Evreii din Ku Klux Klan”, în care autorul evreu, Bernard Postal – un oficial B’nai B’rith – se lăuda că evreii au avut „o mână de contributie considerabila, mai importantă [în KKK] decât evreii știu despre asta …” Postal dezvăluie: “avocații pentru dragonii KKK și alți oficiali nu au fost rare ori evrei ….iata deci sunt fără îndoială mai multi membri evrei ai Klanului în multe state”.

Rolul evreilor în KKK este surprinzător pentru cei care nu înțeleg ca evreii au ajutat, consolidat și profitat de sclavie dar și de comerțul cu produsele facute de sclavi, cum ar fi zahărul, tutunul și în special bumbacul. Și ei și-au îndeplinit datoria “civică” admirabil. Din fosti traficanti/negutatori de sclavi au devenit aliatii suprematistilor albi pentru mentinerea unei sclavii ascunse, bazata pe subjugare financiara si nu numai. Evrei proeminenți au luptat pentru a stabili, menține și consolida codurile de sclavie ale Americii și mai târziu legile lui Jim Crow. Au fost peste 100 de primari evrei și literalmente sute de oficiali publici evrei în era sclaviei și Jim Crow in Sud. Evreii au servit ca șefi de poliție și ca șerifi, iar ca funcționari aleși au susținut cu fidelitate și au întărit supremația albă și discriminarea rasială.

Ku Klux Klan i-a dat suporterului evreu „Manny” Steiner 50 de trandafiri în plină zi.
Iar asta le-au făcut negrilor noaptea.

Klux Klanul evreiesc
Un context important: Ku Klux Klan a apărut în perioada post-război civil și post-sclavie cunoscută sub numele de Reconstrucție. Rolul lor a fost în întregime economic, și anume, pentru a forța negrii emancipați care nu urmăreau nimic altceva decât o viață de plantație, ca cultivatori, și culegători de această cultură atotputernica-bumbacul, care a generat peste optzeci la sută din economia americană la acea data. Negriii au fost cei care au inventat masina “Gin Cotton” de recoltat automat bumbacul. Nu a fost ușor pentru albi să se înțarce de la o dependenta de 300 de ani de munca gratuita a negrilor și mijloacele violente au fost folosite întotdeauna pentru a menține sclavia chattel/ereditara(si copii sclavilor erau sclavi). Ei nu au avut de gând să accepte că negrii ar putea merge pur și simplu mai departe, sa se scuture de jugul/rolul lor central care a construit un imperiu, lider mondial.

Evreii au fost deosebit de interesați de modul în care această situație de post-război civil, relatiile de munca s-ar rezolva în sine. Oamenii de afaceri evrei au inundat sudul pentru a reporni o economie prăbușită și devastată de război, cu un accent deosebit pe afacerea cu bumbac. Savantul evreu Dr. Michael R. Cohen confirmă și extinde această temă de bază în cartea sa din 2017 intitulată “Cotton Capitalists – American Jewish Entrepreneurship in the Reconstruction Era”. El a scris că „evreii s-au grupat în industria bumbacului și, ca un număr amețitor de evrei, au operat bunuri uscate și magazine generale, evreii au devenit profund încâlciți în industria națiunii – bumbacul și poate cea mai importantă din lume”. Și astfel misiunea de reînrobire a Ku Klux Klanului și aspirațiile de afaceri ale evreilor erau chiar bine armonizate.

Dar a fost chiar mai profund decât atât. Referirea dr. Cohen la „numărul uimitor” de magazine generale conduse de evrei este esențială, deoarece aceste magazine de țară omniprezente au devenit micro-bancile regiunii – centrul sistemului sharecropping/schimb de produse, în care foștii sclavi au fost forțați să facă servicii cu salarii mici pentru industria de bumbac a evreilor. Magazinele evreiești au adus uneltele, catârii, sămânța și finanțele și, de asemenea, au devenit depozitele regionale pentru milioanele de baloți de bumbac de la negustorii negri din tot sudul. Este adevărul urât al modului în care evreii s-au îmbogățit atât de mult în America, și negrii au stagnat într-o sărăcie abjectă.
Deci, în timp ce Ku Klux Klanul și clasa de afaceristi evrei au fost prieteni/parteneri, negrii au fost victimele lor perene. Când liderii negri – cum ar fi Booker T. Washington, W.E.B DuBois, și Marcus Garvey- au vorbit despre aceasta nedreptate economică urâta, ei au fost combătuti cu eticheta anti-semita. Astăzi, toti acesti Negri, propovaduitori ai adevărului ar fi fost interzisi de pe social media: FB, Tweeter, Instagram etc.

Evreii au fost în spatele formării Ku Klux Klanului

Primii lideri ai Klanului născut în Tennessee au navigat tocmai în Anglia pentru a căuta investiții de la un bancher evreu, confederat exilat pe nume Judah P. Benjamin. Un proprietar de plantație in Louisiana cu 140 de africani înrobiți, Benjamin a aranjat finanțarea evreiască pentru Armata Confederată, o afacere financiară care a prelungit carnagiul razboiului civil!1865) pentru mai mult de un an și i-a adus un portret de onoare pe bancnota lor de 2 dolari! Emisarii KKK i-au spus lui Benjamin despre „amenințarea negrilor” la adresa sudului și că au nevoie de cai și arme pentru a-i „controla” pe negri și pentru a restabili sistemul de sclavi extrem de profitabil. Benjamin a investit fara ezitare.
Vezi si: https://en.wikipedia.org/wiki/Judah_P._Benjamin

Un alt congresman evreu, William M. Levy din Louisiana, a spus că eliberarea sclavilor a cauzat „disperare și pericol”, și a avertizat că „fecioarele nevinovate și copiii neajutorați” erau în pericol iminent. A fost declamatia lui Levy, supremacist alb în Congres în 1877, care a pus Rutherford B. Hayes în președinție, punând capăt reconstrucției și speranțelor negrilor de a deveni vreodată cu adevărat liberi în America.
Respectatul savant evreu Harry Simonhoff a scris despre KKK cu o ironie incredibilă. Relatia iudeo – KKKlanista a avut „O tradiție persistentă de toleranță religioasă care a făcut posibil pentru evrei și catolici să fie membri ai grupului de echitatie nocturna.”
Isaac Hermann de Sandersville, din Georgia, a fost un veteran confederat și un Klansman cu drepturi depline. Un savant evreu l-a descris ca pe un lider al mișcării pentru a „proteja albii împotriva negrilor…”
Philip Isenbaum din Mississippi s-a identificat ca fiind „Marele Ciclop” al Ku Klux Klanului când a semnat un anunț din 1871 care amenința cu moartea în linșaj pentru oficialii albi care recomandaseră „un mare negru” pentru o poziție de autoritate. Isenbaum i-a avertizat:”feriți-vă, feriți-vă, feriți-vă, feriți-vă.”
Tatăl lui Bernard Baruch, influentul bancher care i-a sfătuit pe președinții de la Wilson la Roosevelt, era un Klansman mândru.
Judecătorul Curții Supreme Hugo Black, care era el însuși un Klansman, a fost invitat să se alăture KKKlanului de către un evreu.

Acestea nu sunt doar sudiști prinși în „tradițiile de sud.” Cel mai proeminent evreu din America a fost Rabinul New Yorkez Morris Raphall: el a fost cel mai bine plătit cleric din America și în cea mai faimoasă orație a declarat lumii că Dumnezeu însuși a sprijinit sclavia!
Un alt lider evreu a afirmat că „negrul formează noroiul de la baza”” civilizației.
Au fost mulți evrei care au crezut la fel ca Frank J. Cohen, editor al ziarului “Sentiment evreiesc”, atunci când a spus, în perfectă armonie cu doctrina Klanului:”Omul alb va conduce prin mijloace corecte sau prin inselaciune … Dumnezeu Atotputernic nu a creat negrul egal cu omului alb și doar un act al Congresului nu va schimba tendința naturii sau va abate omul alb de la determinarea sa de a-și păstra supremația.”
John Cohen a fost mult timp editorul lui “Atlanta Journal”. El a fost fiul unui rabin și descris ca fiind „sus pus în consiliile Ku Klux Klan.” El a incitat albii într-o frenezie de ură de rasă care a dus în cele din urmă la Masacrul din Atlanta din 1906, în care 50 de negri au fost uciși și 150 au fost răniți, forțând peste o mie să fugă din oraș. Bandele albe s-au întâlnit și s-au organizat la clădirea O.H. Silverman Co., iar amanetantii Morris și Samuel Greenblatt, de pe strada 123 Peters, au furnizat arme și muniții.

În 1905, ziarul lui Cohen a promovat romanul rasist al lui Thomas Dixon, un clansman, cartea care a devenit sursa de inspirație pentru cel mai distructiv film realizat vreodată — “TheBirth of a Nation”.
Atât de vicios a fost acest film cu finanțare evreiască încât atunci când a fost lansat în 1915 a devenit principalul motor în renașterea a Ku Klux Klanului. A făcut atât de mulți bani pentru distribuitorul de pe coasta de est încât acesta s-a dus la Hollywood și a înființat cel mai mare studio de film din istorie. Numele lui a fost Louis B. Mayer și studioul său a fost Metro-Goldwyn-Mayer, care a devenit studioul multora dintre imaginile rasiste din filmele de la Hollywood.

În 1896, un supremacist alb evreu pe nume Adolph Ochs (pronunțat boul) a cumpărat New York Times și a început să publice articole și editoriale rasiste imposibil de distins de atitudinile și convingerile Klanului. Times insa a folosit termeni ca „negru”, „coon” și „darkey” pentru a descrie pe negri, și a făcut un punct conștient de a nu capitaliza cuvântul negru. Ku Klux Klan a capitalizat „Negro” în publicațiile sale cu ani înainte ca New York Times să nu o fi facut.

Potrivit cercetătorilor, afaceristii și-au arătat solidaritatea ideologică cu teroriștii rasiali alegând nume care încep cu trei K-uri, iar mai mulți comercianți evrei sunt găsiți ca urmand acest obicei, în special în orasele/fortărețele Klanului: Kampus Klothes de Kaufman, Kafe Kafe kafe de Kaufman, Kool Kwality Klotes al lui Harry Karp și Kadetz Kosher Kafe. În Columbia, Carolina de Sud, era Korrect Klotes de Kohn și în Boise, Idaho, Klever Klotes de Kirshbaum.

Când Negrii au câștigat o functie de putere politică în Wilmington, Carolina de Nord, evreii au fost printre liderii care au adunat mulțimea de albi în 1898, care au masacrat până la 300 de negri. Conform Enciclopediei Comunităților Evreiești din Sud, Nathaniel Jacobi a organizat proprietarii de afaceri pentru a amenința că își concediază angajații negri.
„La o întâlnire publică, atât Jacobi cât și Solomon Fishblate au vorbit cu mulțimea în creștere și au susținut o declarație conform căreia albii ar trebui să conducă Wilmington și Carolina de Nord. Această întâlnire a dus mai târziu la violenta Wilmington Race Riot din 1898, în care mafioții albi au terorizat populația de culoare a orașului și au instalat cu forța conducerea Partidului Democrat…
Evrei ca Fishblate și Jacobi au sprijinit acest efort de a răsturna „regula neagră”, arătând cât de mult evreii au asimilat din cultura locală a supremației albilor.

Este bine cunoscut faptul că naziștii i-au forțat pe evrei să poarte „pașapoarte evreiești” ștampilate cu o literă de identificare „J”. Cel mai proeminent și bogat evreu din Atlanta, Oscar Pappenheimer, de fapt, a propus un plan similar pentru toți negrii de Sud – 30 de ani înainte de Hitler! Asociatul său apropiat a fost un om pe nume Leo Frank, președintele Atlanta B’nai B’rith. Frank a pledat pentru ca negrilor să li se interzică să depună mărturie în instanță pentru că, așa cum a spus avocatul lui Frank, „Dacă pui un negru în banca martorilor va picura minciuni.” Când a fost acuzat de crimă, Leo Frank – Tatăl Ligii Anti-Defăimare – a susținut că crima este o „fapta a negrilor” și astfel el, un om alb, nu a putut fi vinovat de crima.
Avocatul Dale Schwartz, membru al consiliului național al Ligii Anti-Defăimare a lui B’nai B’rith, a crescut într-o familie de comercianti din Georgia care a vândut cu bună știință deghizări membrilor Ku Klux Klan. El a spus că „ori de câte ori am vândut o mulțime de cearceafuri albe știam că va fi o întâlnire Klan.” Un negustor evreu a spus: „Obișnuiam să le vând cearșafurile, iar Sam croitorul le făcea în haine. Lasă-mă să-ți spun că am avut o afacere bună.” Potrivit surselor, un proprietar de magazin evreu a plătit taxele de inițiere in Klan pentru angajații săi.

La începutul anilor 1900, cel mai proeminent evreu din America a fost Louis Marshall. Un avocat de top, a fost fondator și primul președinte al Comitetului Evreiesc American. Mai puțin cunoscut a fost faptul că el a fost, de asemenea, „principalul consilier juridic” al American Breeders Association, o organizație pre-Hitler a albilor angajata in eugenie și curățarea rasială a Americii. Marshall s-a opus proiectului de lege anti-linșaj propus de NAACP și a luptat pentru a-l submina, numindu-l „neconstituțional” și o încălcare a „drepturilor statului”. El a apărat KKK ca o organizație frățească secretă.

De fapt, este greu de găsit vre-un evreu de orice semnificație istorică exprimând orice sprijin pentru libertatea negrilor, justiție, sau egalitate. Realitatea este că supremația albă este la fel de evreiesca ca si tradițiile cum este carne de vită rasol și Hanukkah. Rasismul funcționează bine pentru evrei – este extrem de profitabil și le-a susținut de-a lungul mai multor secole și în multe țări. Puteti găsi acele societăți în istorie, în care sclavia neagra formează fundația economicaca in Caraibe, Brazilia, Mississippi Delta, Africa de Sud, Rhodésia, Surinam, India și evreii vor fi acolo, de asemenea, nu ca o subclasa asuprita, ci ca o comunitate înfloritoare și vitala. Supremația albilor va continua să susțină evreii și partenerii lor de neamuri albe, atâta timp cât negrii continuă să joace un rol pasiv și de sprijin, oferindu-le acces neîngrădit la mintea copiilor noștri și un interes de control în talentul nostru negru și de muncă.

Ceea ce vedem la Wiley, la Jay Electronica, la Nick Cannon, la Ice Cube, la Tamika Mallory, la DeSean Jackson, la profesorul Griff, și ceea ce vedem la toți cei care au îndurat această ultimă rundă de linșaje evreiești, nu este „antisemitism” – ci doar vocile noastre cele mai puternice și cele mai conștiente care solicită să fie libere.

(Republicată din “Nation of Islam” Research Group cu permisiunea autorului sau reprezentantului)
Traducerea CD